Smartflex mosogatógépek - Gorenje
bezár
...

Tökéletesen felkészültek a feladataid elvégzésére.

A SmartFlex mosogatógépek különböző funkcióikkal teljes mértékben alkalmazkodnak igényeidhez, belső terük teljes mértékben rugalmasan állítható. A kosarakat figyelemfelkeltő, mozgatható elemekkel és testre szabható kosár elrendezési lehetőséggel láttuk el a könnyű bepakolás érdekében. Minden részletet alaposan megterveztünk, hogy a mosogatás a lehető legegyszerűbb legyen!

Fedezd fel a SmartFlex mosogatógépek világát!

Kiemelkedő felhasználói élmény

_products/features/icon - IonTech technológia

IonTech technológia

Nem kell aggódnod a szagok miatt
Jól ismert az a kellemetlen szag, ami egy félig töltött mosogatógépből árad, amelyet már néhány napja töltesz, de még nem indítottad el. A legjobb Gorenje mosogatógépekbe épített, fejlett IonTech technológia az ionizáció természetes folyamatának elvén működik, amely természetes módon szünteti meg a szagokat és tartja a mosogatógépet frissen, még piszkos edényekkel teli is.
Tovább
bezár
_products/features/icon - 16 teríték

16 teríték

Annyira könnyen alakítható, mint az általa nyert szabadidő
A SmartFlex mosogatógépek minden igényedet kielégítő mennyiségű helyet kínálnak. Három kosár teszi lehetővé akár 16 terítéknyi étkészlet egyidejű elmosogatását is. A teljes mértékben alakítható belső tér különböző berakodási lehetőségeket biztosít, használata egyszerű és a mosogatási eredményekkel tökéletesen elégedett leszel.
Tovább
bezár
_products/features/icon - 15' SpeedWash

15' SpeedWash

Gyors mosogatás, hogy te magad lelassíthass
Képzeld el, hogy egy vacsorapartit rendezel és a főétel tányérjait annyi idő alatt elmosogathatod, mint amennyi a desszert tálalásához szükséges. A 20 perces gyorsprogram a SpeedWash funkcióval kombinálva mindössze 15 perc alatt elmosogatja edényeidet. Tökéletes a sok vendég által használt nagyobb tányér-mennyiség kezelésére.
Tovább
bezár

TotalDry szárítás

Gondoskodik önmagáról
A mosogatási ciklus után a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik, de épp csak annyira, hogy kiengedje a felesleges gőzt. Ez lehetővé teszi, hogy a friss levegő bejusson az edényekhez, így az elmosogatott speciálisabb étkészlet elemei (pl. a műanyag edények is) teljesen megszáradnak. Kiváló megoldás az alacsony energiafogyasztás melletti gyorsabb száradáshoz.

NÉZZ MEG MÉG TÖBB TERMÉKTULAJDONSÁGOT!

tovább

SmartFlex tippek & trükkök

Hogy használd ki jobban a mosogatógépedben a teret?

Könnyedén állítgathatod a mosogatógéped kosarait, hogy elég helyed legyen még a legnagyobb méretű edényeid számára is.

Hogyan akadályozhatod meg a poharak opálosodását?

A poharaid tiszták és vízkőmentesek lehetnek.

Hogyan helyezd el optimális módon a késeket a mosogatógépedben?

Vágod?
Hogyan tisztítsd ki a mosogatógéped szűrőjét és a vízszóró karokat?

Így mindig zökkenőmentes lesz a mosogatás.