Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép DS92ILS - Gorenje
bezár
...
DS92ILS Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép
204.990 Ft

Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép DS92ILS

Hőszivattyú Maximális ruhatöltet: Nagy dob kapacitás: 9 kg Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++ IonTech levegő ionizátor rendszer SteamTech gőz funkció
204.990 Ft
ÁFÁ-val
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - IonTech funkció

IonTech funkció

Minimalizáld a gyűrődést. Maximalizáld a frissességet!
A negatív töltésű ionokkal telített levegő oly módon szárítja a ruhákat, hogy azok sokkal kevésbé gyűrődnek. Az ionizáló egység a legtöbb allergéntől, füstmaradványtól, pollentől és a szárítási folyamat során keletkezett elektrosztatikus töltéstől mentes környezetet hoz létre. Ennek eredményeképpen a ruhák könnyebben vasalhatók és friss illatúak lesznek.
Tovább
bezár
_products/features/icon - WaveActive dob

WaveActive dob

Az összes ruhadarab kíméletes kezeléséért
Az egyedülálló, hullám formájú dobkialakítás lágyítja a különböző anyagú ruhák szövetszálait a legkíméletesebb bánásmód érdekében. Ez által a ruháid teljesen szárazak lesznek és kevésbé gyűrődnek össze.
_products/features/icon -

"A" kondenzációs hatékonysági osztály besorolás

Eltávolítja a felesleges párát a ruhák szárításakor
A WaveActive szárítógépek minden szárítási ciklusban lenyűgöző mennyiségű, 90%-nyi nedvességtartalmat vonnak ki a ruhákból, ezáltal biztosítják a ruhák teljes száradását és megszüntetik a túlzottan magas páratartalommal járó problémákat. A "B" kondenzációs hatékonysági osztályba tartozó szárítógépekhez viszonyítva ez 55 literrel kevesebb vizet jelent évente - ami nem kerül be az otthonod levegőjébe.
Tovább
bezár

SteamRefresh gőzkezelés

Kellemetlen szagoktól és gyűrődésektől mentes ruhák
Ez a 18 perces gőzkezelés eltávolítja a legtöbb gyűrődést, megszűnteti a szagokat és felfrissíti a takarókat, télikabátokat és más ruhadarabokat, ami ideális választás, ha csak gyorsan felfrissítenéd a ruháidat vagy mellőzni szeretnéd a vasalást.

IonRefresh funkció

Gyors felfrissülés a ruháidnak
Gyorsan meg kellene szabadítanod ruháidat a kellemetlen szagoktól? Ezzel a speciális programmal mindössze 30 perc alatt készen állhatnak a viselésre. Az ionok felfrissítik a ruháidat, így azok szinte olyanok lesznek, mintha frissen mostad volna őket.

Egyszerű kezelőfelület

Három lépés és kész is vagy!
A könnyen használható kezelőfelület a középpontban elhelyezett választógombbal lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben indítsd el a szárítást: kapcsold be a szárítógépet, válaszd ki a programot és nyomd meg az indítást!
Nincsenek almenük extra funkciók és beállítások kiválasztására, ám a nagy érintőfelületen lévő beállítások elérhetőek, így biztos lehetsz benne, hogy a ruháid pont úgy lesznek megszárítva, ahogy a legjobban szereted.
Tovább
bezár

TwinAir funkció

Hatékony szárítás nagy mennyiségű ruha esetén is
Még a legnagyobb méretű ruhadarabok is puhák, egyformán szárazak és kevésbé gyűröttek lesznek, amikor kiemeled őket a szárítóból, a Gorenje által szabadalmaztatott kétirányú levegő befúvási rendszernek köszönhetően.

Szárítási üzemmódok

Tökéletes illeszkednek az igényeidhez
Technológiánk biztosítja, hogy a ruháid anyaguktól függetlenül a lehető legmegfelelőbb módon legyenek megszárítva a hőfok, a forgásszám és az időintervallum optimális kombinációjának köszönhetően. Ezen beállítások mellett további módosításokra van lehetőség a különböző szárítási módok segítségével, lehetővé téve az éppen aktuális igényedhez teljesen megfelelő kombináció megtalálását.
Tovább
bezár

EcoEye hatékonyság figyelő szenzor

Az energiafogyasztás mindig ellenőrzésed alatt áll
A könnyen leolvasható EcoEye kijelző valós idejű visszajelzést ad a kiválasztott program hatékonyságáról, ami segít neked a víz- és energiamegtakarításban.

Sport program

A sportruházat tisztaságáért
A kényes sportruházat és más csúcstechnológiájú szövetek különleges gondoskodást igényelnek. Ezért fejlesztettük ki ezt a speciális programot olyan anyagok számára, amelyeket általában nem lehet szárítógépben szárítani.

Hőszivattyú

Környezetbarát és gyengéd
A hőszivattyús szárítók nagy energiahatékonysággal büszkélkedhetnek, amely nagy megtakarítást tesz lehetővé, és kíméletesebb, mint a hagyományos szárító rendszerek. A hőszivattyús szárítóban a hőmérséklet eléri az 50 °C körüli értéket, amely lehetővé teszi szinte az összes ruhatípus szárítását, ugyanakkor megakadályozza a túlszáradást és a zsugorodást.
Tovább
bezár

Ágynemű

Tökéletes szárítás csavarodás nélkül
A nagyméretű lepedők és ágyneműk gépi szárítása azok alapos egymásba csavarodásával járhat a szárítógépben. Az ágyneműprogram gondosan átgondolt algoritmusokkal és a dob mindkét irányú forgatásával megakadályozza a csavarodást és kiváló szárítási eredményt biztosít.

StartDelay

A megfelelő időben szárítva
Programozd be előre a szárítási folyamat kezdetét, és bízd a szárítógépre, hogy a legmegfelelőbb időpontban induljon el, például amikor az áram olcsóbb. A ruhák az előre megadott szinten száradnak meg és készen állnak a vasalásra vagy elpakolásra.

AntiCrease

Minimális gyűrődés
Nincs időd a program lejártakor azonnal kipakolni a szárítóból? A WaveActive szárítók a ciklus befejezése után akár 3 órán keresztül is rendszeresen átforgatják a dobban lévő ruhaadagot, hogy minimalizálják azok összegyűrődését.

StableTech

Kevesebb rezgés, alacsonyabb zajszint
A speciális oldalfalak minimalizálják a szárító rezgéseit, így a gép csendesebb és stabilabb.

Megvilágított dob

Nincs több elkallódott zokni
A gondosan elhelyezett LED lámpa elegánsan világítja meg a dob belsejét a minél könnyebb be- és kipakolás érdekében.

Elegáns ajtó

A tökéletes belépő
A csavarok nélkül, egyetlen műanyag elemből készült ajtó stabilitást biztosít, és megelőzi a zavaró nyikorgást. Teljesen, 180°-ban kinyitható, hogy a dob kiürítése és betöltése a lehető legkönnyebb legyen.

AutoDrain

Ne aggódj a víztartály miatt!
Az AutoDrain tömlővel ellátott kondenzációs szárító csatlakoztatható a vízvezeték rendszerhez, így többé nem kell rendszeresen manuálisan ürítened a víztartályt.

Gyerekzár

Kíváncsi gyerekek mellett is biztonságos
Mosás közben az ajtó zárva marad, így a legkíváncsibb gyerekek sem tudják kinyitni. Az extra védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombinációval lezárható, így elkerülhető a beállítások véletlen módosítása.

SoftSound

Felhasználóbarát hangjelzések
A WaveActive mosógépek nemcsak a szennyeshez, de a füledhez is gyengédek. Sípolás helyett lágy hanggal jelez vissza a kiválasztott programról.

JoggerDial

Egyszerű programválasztás
A JoggerDial forgatható tárcsa biztosítja a mosási programok gyors és egyszerű kiválasztását. A LED jelzőfény miatt a választott program minden szögből és környezeted fényeitől függetlenül is jól látható.

Szenzoros szárítás

Érzékelő technológia a hatékony működésért
Az intelligens érzékelő technológia automatikusan vezérli a szárítási folyamatot a kiválasztott program, a ruhanemű típusa és a kívánt szárazsági szint szerint. Az érzékelők leállítják a szárítást, amikor a ruhák elérik ezt a szintet, így azok nem száradnak túl.

FiltrationSupreme üvegajtó

Optimális szűrés, tökéletes áttekinthetőség
Az üvegajtó lehetővé teszi, hogy szemmel tarthasd a szárítási folyamatot, míg a FiltrationSupreme rendszer kiváló szűrést biztosít a légáramlás korlátozása nélkül. Szabadalmaztatott kialakítása megkönnyíti a tisztítást, az opcionális belső világítás pedig még egyszerűbbé teszi a szárítást.
Tovább
bezár
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A -20 %

"A" kondenzációs hatékonysági osztály: A kondenzációs osztály

Szín: Fehér

WaveActive dob

Maximális ruhatöltet: Nagy dob kapacitás: 9 kg

TwinAir levegőbefúvás rendszer

Világítás: Igen

Nagyméretű ajtó: 35 cm

Ajtónyitás szöge: 180 °

Kétirányú dobmozgás

AutoDrain - közvetlenül a mosdószifonba csatlakoztatható kondenzvíz elvezetés

Az összes program személyre szabható

Kijelző: LED kijelző

Gombok: Start/Pause

14 program

Programok: Ágynemű program, Gyapjú, Ing program, SteamRefresh gőzöléses frissítés, Sport program, QuickPro gyorsprogram, Időzített szárítás, Vegyes anyagú ruha szárítása, Vegyes anyagú ruha vasalószáraz szárítása, IonRefresh funkció

Szárítási idő választás: Fázis beállítás

IonRefresh funkció

SteamTech gőz funkció

Szárítási szint beállítás

Gyűrődésmentesítés funkció

Késleltetés

Gőzprogramok (gőzöléses gyűrődésmentesítés és gőzöléses felfrissítés)

Szárítási módok

IonTech levegő ionizátor rendszer

SoftSound hangjelzés

Egyszerű kezelőfelület

EcoEye energiahatékonyság figyelés

Filter könnyű tisztítása

Figyelmeztetés megtelt kondenzátor-edény esetén

Hátralevő programidő digitális kijelzése

Nedvesség érzékelő

Gyerekzár

Rozsdamentes acél dob

Zajszint: 65 dB(A)re1pW

Energiafogyasztás kWh/év: 259,2 kWh

Légmentesen zárt: Igen

Hűtőközeg típusa: R134A

Globális felmelegedési potenciál (GWP): 1430 GWP

Flourtartalmú gázok mennyisége: 0,33 kg

Szén-dioxidnak megfelelő anyagban kifejezett mennyiség: 0,2 t

A termék flourtartalmú üvegházhatású gázokat tartalmaz: Igen

Méretek (SZx M x M): 60 × 85 × 62,5 cm

Csomagolási méretek: 64 × 91 × 69 cm

Nettó súly: 53,9 kg

Bruttó súly: 56,4 kg

Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,6 W

Csatlakoztatási teljesítmény: 1.800 w

Biztosíték információ: 10 A

Cikkszám: 731583

EAN kód: 3838782145049

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek