Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép DE82ILB/G - Gorenje
bezár
...
DE82ILB/G Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép
199.990 Ft

Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép DE82ILB/G

Hőszivattyú Maximális ruhatöltet: 8 kg Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++ IonTech levegő ionizátor rendszer
199.990 Ft
ÁFÁ-val
Szállítás értesítés szerint
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - IonTech funkció

IonTech funkció

Minimalizáld a gyűrődést. Maximalizáld a frissességet!
A negatív töltésű ionokkal telített levegő oly módon szárítja a ruhákat, hogy azok sokkal kevésbé gyűrődnek. Az ionizáló egység a legtöbb allergéntől, füstmaradványtól, pollentől és a szárítási folyamat során keletkezett elektrosztatikus töltéstől mentes környezetet hoz létre. Ennek eredményeképpen a ruhák könnyebben vasalhatók és friss illatúak lesznek.
Tovább
bezár
_products/features/icon - WaveActive dob

WaveActive dob

Az összes ruhadarab kíméletes kezeléséért
Az egyedülálló, hullám formájú dobkialakítás lágyítja a különböző anyagú ruhák szövetszálait a legkíméletesebb bánásmód érdekében. Ez által a ruháid teljesen szárazak lesznek és kevésbé gyűrődnek össze.
_products/features/icon -

"A" kondenzációs hatékonysági osztály besorolás

Eltávolítja a felesleges párát a ruhák szárításakor
A WaveActive szárítógépek minden szárítási ciklusban lenyűgöző mennyiségű, 90%-nyi nedvességtartalmat vonnak ki a ruhákból, ezáltal biztosítják a ruhák teljes száradását és megszüntetik a túlzottan magas páratartalommal járó problémákat. A "B" kondenzációs hatékonysági osztályba tartozó szárítógépekhez viszonyítva ez 55 literrel kevesebb vizet jelent évente - ami nem kerül be az otthonod levegőjébe.
Tovább
bezár

IonRefresh funkció

Gyors felfrissülés a ruháidnak
Gyorsan meg kellene szabadítanod ruháidat a kellemetlen szagoktól? Ezzel a speciális programmal mindössze 30 perc alatt készen állhatnak a viselésre. Az ionok felfrissítik a ruháidat, így azok szinte olyanok lesznek, mintha frissen mostad volna őket.

Egyszerű kezelőfelület

Három lépés és kész is vagy!
A könnyen használható kezelőfelület a középpontban elhelyezett választógombbal lehetővé teszi, hogy mindössze 3 egyszerű lépésben indítsd el a szárítást: kapcsold be a szárítógépet, válaszd ki a programot és nyomd meg az indítást!
Nincsenek almenük extra funkciók és beállítások kiválasztására, ám a nagy érintőfelületen lévő beállítások elérhetőek, így biztos lehetsz benne, hogy a ruháid pont úgy lesznek megszárítva, ahogy a legjobban szereted.
Tovább
bezár

TwinAir funkció

Hatékony szárítás nagy mennyiségű ruha esetén is
Még a legnagyobb méretű ruhadarabok is puhák, egyformán szárazak és kevésbé gyűröttek lesznek, amikor kiemeled őket a szárítóból, a Gorenje által szabadalmaztatott kétirányú levegő befúvási rendszernek köszönhetően.

Szárítási üzemmódok

Tökéletes illeszkednek az igényeidhez
Technológiánk biztosítja, hogy a ruháid anyaguktól függetlenül a lehető legmegfelelőbb módon legyenek megszárítva a hőfok, a forgásszám és az időintervallum optimális kombinációjának köszönhetően. Ezen beállítások mellett további módosításokra van lehetőség a különböző szárítási módok segítségével, lehetővé téve az éppen aktuális igényedhez teljesen megfelelő kombináció megtalálását.
Tovább
bezár

Sport program

A sportruházat tisztaságáért
A kényes sportruházat és más csúcstechnológiájú szövetek különleges gondoskodást igényelnek. Ezért fejlesztettük ki ezt a speciális programot olyan anyagok számára, amelyeket általában nem lehet szárítógépben szárítani.

Hőszivattyú

Környezetbarát és gyengéd
A hőszivattyús szárítók nagy energiahatékonysággal büszkélkedhetnek, amely nagy megtakarítást tesz lehetővé, és kíméletesebb, mint a hagyományos szárító rendszerek. A hőszivattyús szárítóban a hőmérséklet eléri az 50 °C körüli értéket, amely lehetővé teszi szinte az összes ruhatípus szárítását, ugyanakkor megakadályozza a túlszáradást és a zsugorodást.
Tovább
bezár

Ágynemű

Tökéletes szárítás csavarodás nélkül
A nagyméretű lepedők és ágyneműk gépi szárítása azok alapos egymásba csavarodásával járhat a szárítógépben. Az ágyneműprogram gondosan átgondolt algoritmusokkal és a dob mindkét irányú forgatásával megakadályozza a csavarodást és kiváló szárítási eredményt biztosít.

Babaruha program

A babaruhák gyengéd gondozása
Előfordulhat, hogy az apró babaruhák a szárítási ciklus végén is egy kissé nedvesek maradnak. Ezt a speciális programot úgy terveztük meg, hogy segítségével az összes kis rugdalózó tökéletesen száraz és még kevésbé gyűrött legyen.

StartDelay

A megfelelő időben szárítva
Programozd be előre a szárítási folyamat kezdetét, és bízd a szárítógépre, hogy a legmegfelelőbb időpontban induljon el, például amikor az áram olcsóbb. A ruhák az előre megadott szinten száradnak meg és készen állnak a vasalásra vagy elpakolásra.

AntiCrease

Minimális gyűrődés
Nincs időd a program lejártakor azonnal kipakolni a szárítóból? A WaveActive szárítók a ciklus befejezése után akár 3 órán keresztül is rendszeresen átforgatják a dobban lévő ruhaadagot, hogy minimalizálják azok összegyűrődését.

StableTech

Kevesebb rezgés, alacsonyabb zajszint
A speciális oldalfalak minimalizálják a szárító rezgéseit, így a gép csendesebb és stabilabb.

Megvilágított dob

Nincs több elkallódott zokni
A gondosan elhelyezett LED lámpa elegánsan világítja meg a dob belsejét a minél könnyebb be- és kipakolás érdekében.

Elegáns ajtó

A tökéletes belépő
A csavarok nélkül, egyetlen műanyag elemből készült ajtó stabilitást biztosít, és megelőzi a zavaró nyikorgást. Teljesen, 180°-ban kinyitható, hogy a dob kiürítése és betöltése a lehető legkönnyebb legyen.

AutoDrain

Ne aggódj a víztartály miatt!
Az AutoDrain tömlővel ellátott kondenzációs szárító csatlakoztatható a vízvezeték rendszerhez, így többé nem kell rendszeresen manuálisan ürítened a víztartályt.

Gyerekzár

Kíváncsi gyerekek mellett is biztonságos
Mosás közben az ajtó zárva marad, így a legkíváncsibb gyerekek sem tudják kinyitni. Az extra védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombinációval lezárható, így elkerülhető a beállítások véletlen módosítása.

SoftSound

Felhasználóbarát hangjelzések
A WaveActive mosógépek nemcsak a szennyeshez, de a füledhez is gyengédek. Sípolás helyett lágy hanggal jelez vissza a kiválasztott programról.

Szenzoros szárítás

Érzékelő technológia a hatékony működésért
Az intelligens érzékelő technológia automatikusan vezérli a szárítási folyamatot a kiválasztott program, a ruhanemű típusa és a kívánt szárazsági szint szerint. Az érzékelők leállítják a szárítást, amikor a ruhák elérik ezt a szintet, így azok nem száradnak túl.

FiltrationSupreme üvegajtó

Optimális szűrés, tökéletes áttekinthetőség
Az üvegajtó lehetővé teszi, hogy szemmel tarthasd a szárítási folyamatot, míg a FiltrationSupreme rendszer kiváló szűrést biztosít a légáramlás korlátozása nélkül. Szabadalmaztatott kialakítása megkönnyíti a tisztítást, az opcionális belső világítás pedig még egyszerűbbé teszi a szárítást.
Tovább
bezár
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A -20 %

"A" kondenzációs hatékonysági osztály: A kondenzációs osztály

Szín: Fekete szín

WaveActive dob

Maximális ruhatöltet: 8 kg

TwinAir levegőbefúvás rendszer

Világítás: Igen

Nagyméretű ajtó: 35 cm

Ajtónyitás szöge: 180 °

Kétirányú dobmozgás

AutoDrain - közvetlenül a mosdószifonba csatlakoztatható kondenzvíz elvezetés

Az összes program személyre szabható

Kijelző: LED kijelző

Gombok: Start/Pause

16 program

Programok: Ágynemű program, Gyapjú, Ing program, Sport program, Vegyes anyagú ruha szárítása, Vegyes anyagú ruha vasalószáraz szárítása, Baba program, IonRefresh funkció

Szárítási idő választás: Fázis beállítás

IonRefresh funkció

Féltöltet program

Szárítási szint beállítás

Gyűrődésmentesítés funkció

Késleltetés

Felfrissítő funkció

Szárítási módok

IonTech levegő ionizátor rendszer

SoftSound hangjelzés

Egyszerű kezelőfelület

Filter könnyű tisztítása

Figyelmeztetés megtelt kondenzátor-edény esetén

Hátralevő programidő digitális kijelzése

Nedvesség érzékelő

Gyerekzár

Rozsdamentes acél dob

Zajszint: 65 dB(A)re1pW

Energiafogyasztás kWh/év: 235,4 kWh

Légmentesen zárt: Igen

Hűtőközeg típusa: R134A

Globális felmelegedési potenciál (GWP): 1430 GWP

Flourtartalmú gázok mennyisége: 0,33 kg

Szén-dioxidnak megfelelő anyagban kifejezett mennyiség: 0,2 t

A termék flourtartalmú üvegházhatású gázokat tartalmaz: Igen

Méretek (SZx M x M): 60 × 85 × 62,5 cm

Csomagolási méretek: 64 × 91 × 69 cm

Nettó súly: 52,1 kg

Bruttó súly: 54,6 kg

Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,6 W

Csatlakoztatási teljesítmény: 800 w

Biztosíték információ: 10 A

Cikkszám: 732253

EAN kód: 3838782160523

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek