Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép D9866E - Gorenje
bezár
...
D9866E Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép
239.990 Ft

D9866E

Szabadonálló kondenzációs, hőszivattyús szárítógép
Hőszivattyú Maximális ruhatöltet: Nagy dob kapacitás: 9 kg Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A+++ IonTech levegő ionizátor rendszer SteamTech gőz funkció Inverteres PowerDrive motor
239.990 Ft
ÁFÁ-val
Szállítás 1-3 napon belül
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

Hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárító

Kivételesen gazdaságos szárítás
A hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárító a hagyományos modelleknél alacsonyabb hőmérsékleten szárítja a ruhánemüt, ami jobban kíméli a ruhákat. Ez az egyetlen háztartási készülék, amely a hőszivattyú hűtési és fűtési részét is hasznosítja. A teljes kihasználtság az energiafogyasztás akár 40%-os csökkenéséhez vezet az A energiaosztályhoz viszonyítva.
Tovább
bezár

Inverter PowerDrive motor

Figyelemreméltó teljesítmény, kiemelkedő hatékonyság
Az Inverter PowerDrive motorral felszerelt szárítógép a szénkefe nélküli motor miatt érezhetően halkabban működik, kevesebb energiát fogyaszt és hosszabb az élettartama is. A finomabb forgásindulásoknak köszönhetően egyenletesebb a készülék működése és alacsonyabb a zajszintje is.

Egyedülálló szálkezelés az IonTech technológia segítségével

Tökéletesen sima és felfrissített ruhanemük
A csúcstechnológiás szárítók egyedülálló ionizálóval rendelkeznek, amely hatékonyan simítja ki a szálakat, eltávolítva a szárítás közben keletkezett gyűrődéseket és a statikus töltést. Alaposan eltávolítja a kellemetlen szagokat, mint például az ételszagot vagy a dohányfüstöt, és felfrissíti a ruhanemüt. Az ionizálónak köszönhetően a ruhanemük még lágyabbá válnak.
Tovább
bezár

SteamTech – tökéletesség vasalás nélkül

Tökéletesen sima és friss ruhanemük.
A mosodai műveletek új technológiája a gőzt alkalmazza a gyűrődések és ráncok kisimítására. A pamut és kevert anyagból készült ruhadarabokat ezentúl sokkal egyszerűbb lesz vasalni – vagy egyáltalán nincs szükség vasalásra! Az önálló, ingeket gőzzel szárító program különösen tetszeni fog azoknak, akik határozottan nem szeretik a vasalást. Egyszerűen helyezzünk legfeljebb öt tiszta inget a szárítóba; a készülék mindössze 20 percen belül gőzt használva megszárítja, és eltávolítja az összes gyűrődést. a felfrissítő program pedig tökéletes azokhoz a ruhadarabokhoz, amelyeket mostanában viseltünk, de még nem kell kimosni őket, vagy olyan ruhákhoz, amelyek már egy ideje a szekrényben álltak. Minden kellemetlen szagot eltávolít és puhává teszi, mosás nélkül.
Tovább
bezár

SensorIQ

Minden alkalommal épp a megfelelő szárítás
Az intelligens SensorIQ technológia automatikusan a kiválasztott programhoz, a szennyes típusához és a kívánt szárazsági szinthez igazítja a szárítási folyamatot. A nedvességérzékelő a ruhanemük nedvességszintjének megfelelően folyamatosan módosítja a szárítási időt. A SensorIQ technológia automatikusan leállítja a szárítógépet, amikor érzékeli, hogy a ruhák szárazsági foka elérte kiválasztott mértéket. Tehát akkor, ha a kezelt ruhák éppen "megfelelőek vasaláshoz" vagy "szárazak", illetve "szekrényszárazak" vagy "nagyon szárazak" – ahogy csak szeretnénk.
Tovább
bezár

AutoDrain – közvetlen kondenzvíz kibocsátás

A kondenzátum tartályt nem kell többé manuálisan üríteni.
Ha kondenzációs szárítógép mellett döntünk légkivezetéses üzemű helyett, akkor már nincs is szükség a helyiségből a gőzöket eltávolító nyílásra. A kondenzációs szárítógépeknél a gőz egy speciális, 5 literes kondenzátum tartályban csapódik le, amit egyszerűen ki kell üríteni minden egyes szárító program után. Ha pedig a kondenzátum tartályt az AutoDrain csövön keresztül csatlakoztattuk a lefolyóba, akkor már nem kell azt manuálisan üríteni.
Tovább
bezár

XXL dob

Egyszerre több száraz ruha
A Gorenje szárítói akár 9 kg-nyi ruha befogadására is képesek; ez 120 l-es kapacitást jelent, ami a piacon található hasonló termékek közül kiemelkedő és a nagyobb mennyiségű ruhanemű optimális szárítását teszi lehetővé. Az ajtó teljes 180 fokban nyílik és a kényelmesen nagy, 35 cm széles nyílás megkönnyíti a betöltést és kipakolást még nagyobb darabok szárításánál is, mint például plédek, függönyök, takarók vagy párnák szárítása során is. Egyes modelleknél a dob belsejében LED égők vannak felszerelve, amely jobb áttekinthetőséget és könnyebb betöltést és kipakolást biztosít.
Tovább
bezár

Kis mennyiségű ruha szárítása

Egyetlen ruhadarab hatékony szárítása.
A Gorenje szárítógépei most lehetővé teszik, hogy akár csak egyetlen ruhadarabot is meg tudjunk szárítani egy időpontban. A SmallLoad funkció előnye, hogy azonnal megszáríthatjuk az éppen szükséges ruhadarabot, nem kell megvárniunk több szárítanivaló ruhanemű felhalmozódását.

Gyerekzár

Az ajtót nem lehet kinyitni a szárítási ciklus alatt. További biztonsági lépcsőként a kezelőpanelt is lezárhatjuk egy egyszerű billentyű kombináció megnyomásával.

TwinAir – hatékony ruhaszárítás

Egyenletesen szárított ruhanemű
A hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárítók egyedülálló légbefúvó rendszerrel büszkélkedhetnek. A kétirányú forgás közben mindkét légcsatornán keresztül a száraz meleg levegő egyenletes intenzitással áramlik a dobba. A légmozgás útját a dob forgásához igazítottuk, ami egyenletes szárítási intenzitást tesz lehetővé a szárítási ciklus folyamán. Az egyenletesen elosztott ruhanemű nem kuszálódik össze és a végeredmény tökéletes lesz.
Tovább
bezár

Egyszerű vezérlés

A kívánt eredmény csupán három lépésben
Az ergonomikus kialakítású vezérlőpanel lehetővé teszi a szárítás egyszerű vezérlését; a lépések balról jobbra következnek. A leggyakrabban használt szárító programok a vezérlőgomb bal oldalán találhatóak. A gomb mellett van egy rész, ahol további beállításokat találhatunk, mint például a szárítás késleltetése vagy alacsony hőfokon való szárítás, amelynek használatát LED kijelzők és egy LCD kijelző támogatja. A vezérlőpanel a start és a "pillanatállj" gombokkal végződik a szárítógép bal oldalán. A vezérlőpanel ilyen kialakítása lehetővé teszi számunkra az egyszerű és nagyszerű szárítást.
Tovább
bezár

GentleCare

A kényes kelmék gyengéd szárítása
Rendkívül alacsony, 40 °C-os hőmérséklet gondoskodik a legfinomabb szövetek megfelelő szárításáról. A hosszabb szárítási ciklus tökéletesen biztonságos és megbízható módon óvja a ruháidat a sérüléstől vagy eldeformálódásról.

A szárító program indításának beprogramozása.

Szárítás a megfelelő időben. A szárítási ciklus indítását akár 24 órával előre is beállíthatjuk. A ruhákat az általunk előzőleg meghatározott nedvességi szintnek megfelelően szekrénybe helyezéshez vagy vasalásra előkészített nedvességtartalmúra száríthatjuk.
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A+++

Szín: Fehér

Inverteres PowerDrive motor

Maximális ruhatöltet: Nagy dob kapacitás: 9 kg

TwinAir levegőbefúvás rendszer

Dob térfogat: 120 l

Dobvilágítás

Nagyméretű ajtó: 35 cm

Ajtónyitás szöge: 180 °

Kétirányú dobmozgás

AutoDrain - közvetlenül a mosdószifonba csatlakoztatható kondenzvíz elvezetés

Az összes program személyre szabható

Kijelző: LCD kijelzős elektronikus egység

Gombok: Start/Pause

27

Programok: Ágynemű program, Gyapjú, Ing program, SteamRefresh gőzöléses frissítés, Vegyes anyagú ruha szárítása, Vegyes anyagú ruha vasalószáraz szárítása

Szárítási idő választás: Fázis beállítás

SteamTech gőz funkció

Alacsonyabb szárítási hőmérséklet

Gyűrődésmentesítés funkció

Késleltetés

IonTech levegő ionizátor rendszer

SoftSound hangjelzés

FiltrationSupreme szűrő rendszer

Mosási fázis kijelzője az LCD képernyőn

Figyelmeztetés megtelt kondenzátor-edény esetén

Hátralevő programidő digitális kijelzése

Vákuumos lábacskák

Nedvesség érzékelő

Gyerekzár

Rozsdamentes acél dob

Zajszint: 66 dB(A)re1pW

Energiafogyasztás kWh/év: 189 kWh

Légmentesen zárt: Igen

Hűtőközeg típusa: R134A

Globális felmelegedési potenciál (GWP): 1430 GWP

Flourtartalmú gázok mennyisége: 0,45 kg

Szén-dioxidnak megfelelő anyagban kifejezett mennyiség: 0,64 t

A termék flourtartalmú üvegházhatású gázokat tartalmaz: Igen

Méretek (SZx M x M): 60 × 85 × 60 cm

Csomagolási méretek: 64 × 91,5 × 68,5 cm

Nettó súly: 51 kg

Bruttó súly: 53 kg

Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,53 W

Csatlakoztatási teljesítmény: 1.800 w

Biztosíték információ: 10 A

Cikkszám: 440381

EAN kód: 3838942981012

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek