Mosógépek funkciói - Gorenje
bezár
...

Mosógépek funkciói

SensoCare mosási módok

Tökéletesen illeszkedik az igényeidhez
Teljes mértékben személyre szabott mosás. A Gorenje mosógépek minden felhasználó számára a legmegfelelőbb mosási módot biztosítják. Hagyományos mosóprogramoknál (pamut, műszálas, mix, kényes kelme és gyapjú) 4 mosási mód közül választhatunk: a NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE és AllergyCARE módokkal tökéletes mosási eredményekhez juthatunk és megóvhatjuk ruháinkat.

Hatékony és környezetbarát PowerDrive motor

Hatékony, csendes és erős mosógépmotor
A mosógépek generációja, amelyet 1600 rpm forgási sebesség és 9 kg-os töltési súly jellemez, olyan rendkívül hatékony elektronikus vezérlésű motorral rendelkezik, amely az általánosan elterjedt elektromos motorhoz képest sokkal megbízhatóbb és nagyon csendes. Minimális energiafelhasználása és a nagyobb töltési súly könnyebb kezelése hosszabb hasznos élettartamot eredményez. A motor nagyon hatékony, mivel nagyon gyorsan eléri a maximális teljesítményt.

StableTech palást bordázat

Rázkódásmentes működés
A SensoCare mosógépek új StableTech oldalfal paneljeinek és alapzatának köszönhetően tovább növekedett a készülékek stabilitása és jelentősen csökkent a rázkódásuk, egyúttal a zajszintjük mértéke még a legmagasabb fordulatszámú centrifugánál is.

StainExpert foltspecialista funkció

A legmakacsabb foltok kezelésére szolgáló segítség.
Gyakran előfordulhat, hogy a nem megfelelő mosási módszer még inkább beledolgozza a foltot a ruhába, csökkentve annak a lehetőségét, hogy a következő mosásnál eltávolíthassuk. A Gorenje csúcstechnológiás modelljei a leggyakoribb makacs foltok hatékony eltávolítására szolgáló speciális funkcióval rendelkeznek. Válasszuk ki a négy felkínált foltcsoport közül a legmegfelelőbbet, hogy a szennyes minden bizonnyal a leghatékonyabban moshassuk ki.

• "Gyümölcs": narancs, eper, banán, paradicsomszósz, gyümölcspép stb.
• "Kávé": tea, kávé, kakaó, csokoládé, joghurt, rúzs stb.
• "Bor": vörösbor, sötét gyümölcslevek, áfonya, cékla, tinta stb.
• "Szerves anyag": zsír, olaj, vaj, tojás, vér, fű stb.

TimeComfort

A szennyes mosása a legalkalmasabb időpontban.
A legtöbb mosógép felkínálja a lehetőséget, hogy akár 24 órával késleltessük a mosási ciklus elindítását. A StartDelay funkció mellett azonban a csúcstechnológiás modellek az EndTime funkció segítségével lehetővé teszik az időpont beállítását, amikorra szeretnénk, hogy a mosási ciklus befejeződjön. A készülék, a kiválasztott programtól függően, automatikusan kiszámolja a mosás megfelelő kezdési időpontját. Így kihasználhatjuk az olcsóbb éjszakai energiaárakat, valamint olyan időpontra végez a mosás, amikor a szárítás megfelelő számunkra.

Halk működés, felhasználóbarát hangjelzések

A kitűnő design mellett a Gorenje mosógépek kellemes hangjelzésekkel kommunikálnak velünk. Finoman sípoló hangjelzések és rendkívül jó minőségű hangszórók teszik a készülék használatát még örömtelibbé. Különös figyelmet szenteltünk a program- és centrifuga választó gombok, a mosószeradagoló és az ajtó kialakításának.

SpaDrum

Wellness a ruháknak
A rozsdamentes acélból készült dob újszerű belső kialakítása kiválóan alkalmas a ruhák hatékony mozgatására a mosási művelet folyamán. A nagy térfogatnak köszönhetően kényelmes a használata még nagyobb mennyiségű ruha mosása esetén is. A dob perforálása gondosan megtervezett, hogy a mérete, alakja és a lyukak száma alacsony víz- és energiafogyasztást biztosítson. A hullám alakú, "3D" bordák finoman mozgatják a ruhákat a dob hátsó része felé, majd emelik fel annak tetejéhez. Az üvegajtó belső részének döntött kialakítása szintén hozzájárul ehhez. A SpaDrum gondoskodik róla, hogy ruháidnak a lehető legjobb bánásmódban legyen részük.

SterilTub – Tiszta készülék a tiszta ruhák érdekében.

A megoldás a kellemesen illatozó ruhanemükért.
Az alacsonyabb hőmérsékleten, nem agresszív, környezetbarát mosószerrel való mosás lehetővé teszi a baktériumok elterjedését a mosógép dobjában. Ezen baktériumok miatt a szokásos módon kimosott és megszárított ruhák kellemetlen szagot áraszthatnak, amint nedvesség éri őket. A SterilTub program gondoskodik róla, hogy a mosógépünk belseje kifogástalanul tiszta legyen, így biztosítva a ruhanemük legtökéletesebb tisztítását.

QuickWet: hatékony áztatási rendszer

Redkívül gyors nedvesítés és rövidebb program időtartam.
A QuickWet intenzív áztatási rendszer lehetővé teszi, hogy a víz – a mosószerrel együtt – alulról és felülről egyidejűleg kerüljön a dobba. Így a szennyes hamarabb átázik és a mosási program rövidül, ami energiát takarít meg a számunkra.

Mosószer megtakarító rendszer (DSS)

A Gorenje mosógépek speciális, környezetbarát Eco rendszerrel rendelkeznek, amely megakadályozza, hogy a víz beáramlás során mosószer szivárogjon el. Ezzel akár 20 %-kal is csökkenteni lehet a mosószer költségeket, egyúttal hatékony eszközt kapunk környezetvédelmi szempontból is.

DuraHeat fűtőszál

Biztonságos és tartós fűtőszál
A Gorenje mosógépek DuraHeat névre keresztelt új fűtőszála túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Ennek köszönhetően hosszabb a fűtőszál élettartama és a készülék működése is biztonságosabbá válik.

AquaStop: vízszivárgás elleni biztonsági rendszer

A víz túlfolyásának megakadályozása.
A Gorenje mosógépeket olyan biztonsági rendszerrel szereltük fel, amely megakadályozza az esetleges szivárgást.

Total AquaStop
A csúcsmodelleket egy, a mosógép alján található különleges érzékelővel láttuk el. Szivárgás esetén az érzékelő azonnal lekapcsolja bemeneti cső elektromos szelepét és ezzel leállítja a készülék vízellátását.

AquaStop
A modellek különleges mechanikus rendszerrel rendelkeznek, amely a bemeneti cső meghibásodása esetén lekapcsolja a víz dobba való áramlását.

Túlfolyás elleni védelem
Ha a vízadagoló szelepek meghibásodnak vagy túl magas a vízszint, egy pumpa elkezdi kiszivattyúzni a dobból a vizet egészen addig, amíg a kiválasztott programhoz illő optimális vízszintet el nem éri.

Gyerekzár - biztonsági megoldás kíváncsi gyermekeink számára

A mosógép ajtaját nem lehet kinyitni a mosási ciklus alatt. Az extra biztonság érdekében a készüléket egy a kezelőpanelen megtalálható billentyűkombináció egyszerű lenyomásával le is zárhatjuk.

Stabilitás ellenőrző rendszer

A készülék működés alatti stabilitása érdekében kialakított rendszer gondoskodik arról, hogy a dobban egyenletesen terüljön szét a mosandó ruha. Amennyiben a stabilitás ellenőrző egység egyenetlen ruha eloszlást érzékel, a dob mozgása leáll, hogy a ruhák egyenletesebben szétterülhessenek a dob belsejében.

FiberTech tartós dob

A mosógép dobja nagyon tartós anyagból készült
A magasabb forgási sebességű és nagyobb töltési térfogatú mosógépek FiberTech elnevezésű modern anyagból készült dobbal rendelkeznek. Az anyag kiváló mechanikai tulajdonságokkal bír és nagy mértékben ellenáll a magas hőmérsékletnek és a vegyszereknek. A rozsdamentes acél doboktól eltérően semmilyen problémát nem okoz a korrózió.