Side by side - Gorenje
bezár
...
#INSTALOVEGORENJE SIDE BY SIDE HŰTŐSZEKRÉNYEK
1
Egy side-by-side hűtőszekrény a legjobb választás azok számára, akik kényelmes és hatékony módon szeretnék megőrizni élelmiszereik frissességét. A modern design és a nagy teljesítményű technológia, valamint a tágas belső tér kombinálásával ezek a készülékek könnyen hozzáférhető és jól szervezett tárolás lehetőséget biztosítanak minden élelmiszerhez.

Nagyobb hasznos űrtartalmuk miatt csökkentik a bevásárlásaid számát, sőt, a tárolt termékek jobb áttekinthetőségének köszönhetően az élelmiszer-pazarlást is csökkentik. Nem csoda, hogy azonnal beléjük szeretsz!

Fedezd fel a Gorenje side-by-side hűtőszekrények világát!

Tágas belső és hatékony működés

_products/features/icon - NoFrost Plus hűtési rendszer

NoFrost Plus hűtési rendszer

Vége a fáradságos leolvasztások idejének
Ez a piacon elérhető egyik legjobb hűtési rendszer, amely megakadályozza a jégképződést a mélyhűtőben. Segítségével nem kell többé leolvasztanod a fagyasztót és hatkékonyabban ki tudod használni a belső terét. A fagyasztott élelmiszer darabok, csomagok nem fognak összetapadni, így a fagyasztód belseje szép és gondozott lesz.
Tovább
bezár
_products/features/icon - SensoTech vezérlés

SensoTech vezérlés

Korszerű LED-kijelzős vezérlőpanel
Nagyméretű, jól áttekinthető LED kijelzőn szabályozhatod a készülék hőmérséklet-beállításait. A Gyorsfagyasztás és a Vakáció funkciókat egy egyszerű érintéssel tudod be- és kikapcsolni, ha pedig valamiért hirtelen megemelkedne a belső hőmérséklet, azt azonnal hangjelzéssel jelzi számodra a készülék.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Inverteres kompresszor

Inverteres kompresszor

Csendes működés és strapabíró kivitel
Az inverteres kompresszorok halkabban működnek, tartósabbak és kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos kompresszoroknál. Jobban és gyorsabban alkalmazkodnak a hűtőszekrény belsejében (például az ajtónyitások miatt) lezajló hőmérséklet-változásokhoz, ami azt jelenti, hogy kevésbé fog ingadozni a készülék átlagos belső hőmérséklete, jobb tárolási körülményeket teremtve az élelmiszereid számára.
Tovább
bezár

XtraSpace

Praktikus és tágas
A hatékony formatervezésű belső tér rendkívüli mennyiségű élelmiszer számára biztosít helyet, ezáltal időt spórol neked, hiszen ritkábban kell vásárolni menned. Az élelmiszereket úgy tudod elrendezni a nagyméretű polcokon, a tárolódobozokat pedig a hűtő ajtajára szerelt rekeszekben, hogy azok áttekinthetőek lesznek, így mindig gyorsan tudni fogod, hogy milyen finomságok vannak még otthon és miből kell feltölteni a készletet.

Fedezz fel még több jellemzőt!

tovább