NO MORE "FROSTRATION"! - Gorenje
bezár
...

NINCS TÖBB JEGESEDÉS!

Felejtsd el a "frosztráló" jégképződést, amit a kombinált, fagyasztós hűtőd belső falain tapasztaltál! Többé nem kell gyakran leolvasztanod a hűtődet, ráadásul, mivel a dér is eltűnik, a készülék energiafogyasztása is alacsony marad.

NINCS TÖBB ÖSSZETAPADT ÉLELMISZER!

Talán nincs is "frosztrálóbb" dolog a fagyott élelmiszereknél, amelyek darabjai összetapadt csomagokat alkotnak a fagyasztódban. Az intenzív hideg levegő keringtetés megadadályozza, hogy az élelmiszerek egy halomba összeálljanak.

TÖBB HELY!

Búcsúzz el a felhalmozódott jégtömböktől, amelyek egyrészt rontják a mélyhűtőd fiókjainak áttekinthetőségét, másrészt értékes, hasznos pakolófelülettől veszik el a helyet. Mostantól élvezheted a "frosztrációmentes" áttekinthető fagyasztó belső teret.

TÖBB FRISSESSÉG!

Az innovatív "frosztrációmentesítő" rendszerek frissen és egészséges állapotban tartják tárolt élelmiszereidet. Az IonAir, a MultiFlow 360° és a DinamiCooling funkciók meggátolják, hogy hűtött ételeid hamar megromoljanak – és azt is, hogy Te pedig emiatt kiborulj.

TEKINTSD MEG NO-FROST TECHNOLÓGIÁJÚ HŰTŐSZEKRÉNY-PALETTÁNKAT!

Eperrel teli fagyasztó?

Epres-gojis bogyós smoothie

  • 2 evőkanál szárított goji bogyó
  • 1 csésze fagyasztott eper
  • 2 csésze mandulatej vagy alacsony zsírtartalmű tej
Opció:

  • 2 teáskanál méz
  • Jég
Tedd egy kis tálba a goji bogyókat 1 evőkanál vízzel. Hagyd állni kb. 15 percig, amíg a goji bogyók meg nem puhulnak. Ezután az összes hozzávalót tedd be a turmixgépedbe és turmixold azokat csomómentesre. Dekoráld mentalevelekkel és máris tálalhatod ezt a különleges finomságot!

Jól jönne pár további recept? Töltsd le e-receptkönyvünket!

Az idei nyári partikon lepd meg vendégeidet egészséges, tápláló és ízletes smoothie-kkal és jégkrémekkel. Mindössze arra van szükséged, hogy 5 válogatott hozzávalót kivegyél a hűtőszekrényed fagyasztójából, vedd elő a konyhaszekrényből a turmixgépet és persze az új receptkönyvünket! Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérd e-könyvünket egyenesen a webes postafiókodba.