Beépíthető kombinált hűtőszekrény NRKI5182A1 - Gorenje
bezár
...
NRKI5182A1 Beépíthető kombinált hűtőszekrény
209.990 Ft

Beépíthető kombinált hűtőszekrény NRKI5182A1

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++ Bruttó kapacitás: 269 L Beépíthetőség szerinti kivitel: Beépíthető NoFrost Méretek (SZx M x M): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm
209.990 Ft
ÁFÁ-val
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Fagyasztó-hűtőszekrény, amely igazodik a szokásaidhoz
Az AdaptTech intelligens rendszert úgy alakították ki, hogy fenntartsa az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitjuk ki az ajtaját. Az ajtó kinyitásakor a hőmérséklet hirtelen megemelkedik, így az élelmiszer hőhatásnak van kitéve, amitől hamarabb megromlik. A hűtőszekrény folyamatosan rögzíti és elemzi a felhasználó szokásait, így meg tudja jósolni, hogy mikor nyílik ki legközelebb a hűtőszekrény ajtaja. Közvetlenül az ajtónyitás előtt 1–2 ° C-kal csökkenti a hőmérsékletet, hogy az ne emelkedhessen az állandó érték fölé, biztosítva, hogy az élelmiszer friss és tápanyagokkal teli maradjon.
Tovább
bezár
_products/features/icon - IonAir technológia DynamiCooling rendszerrel

IonAir technológia DynamiCooling rendszerrel

Friss levegő a hűtőben
Az extra negatív ionokkal dúsított levegő megőrzi az ízeket és eltávolítja a kellemetlen szagokat, míg a fejlett ventilátorrendszer kiegyenlíti a hőmérsékletet az egész hűtőszekrényben és egyenletesen osztja el az ionizált levegőt, biztosítva, hogy bármilyen típusú élelmiszer elhelyezhető legyen bármely polcon.
Tovább
bezár
_products/features/icon - NoFrost DualAdvance

NoFrost DualAdvance

Optimális kettős légkeringető rendszer
A hűvös levegő intenzív keringetése a fagyasztótérben csökkenti a páratartalmat, és megakadályozza a dér, illetve jégképződést az élelmiszereken és a falakon. A normáltérben optimális élelmiszer-tárolási körülményeket biztosít. Ez összességében optimális hűtő és fagyasztó szabályozáshoz vezet, mindegyiket a megfelelő folyamatokhoz igazítva a készülék két külön részében.

• Nincs több fagyasztó kiolvasztás
• A fagyasztott ételek nem fognak összeragadni.
• Minőségi fagyasztott étel
• Nagyobb áttekinthetőség
• Több hely
• A szagok nem keverednek a fagyasztó és normáltér között
• A friss ételek nem száradnak ki és hosszabb ideig maradnak frissek.
Tovább
bezár

Palacktartó

Megfelelő hely a palackok számára
A Gorenje hűtőszekrényekben a palackok nem foglalják el azt a helyet, amelyet kényelmesen fel lehetne használni más tárgyak tárolására a hűtőszekrény ajtaján vagy üvegpolcain; a kijelölt palacktartó biztosítja a tárolóhely optimális felhasználását.

Mély ajtós üvegtároló

Stabil tároló az üvegeknek
A hűtőszekrény ajtaja rengeteg tárolóval rendelkezik a legnagyobb üveg vagy műanyag palackok számára is. Egy speciális rács tartja a helyén a tárgyakat, hogy megakadályozza azok elmozdulását és sérülését az ajtó használata közben.

SuperCool

Ideális a nagybevásárlások után
Az intenzív hűtési funkció a szokásos hőmérséklet közel felére, 3°C-ra csökkenti a normáltér hőmérsékletét. A tágas belső térrel kombinálva ez a hőmérséklet ideális az élelmiszerek gyors hűtésére a nagyobb bevásárlások után. Hat óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a hűtő hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.
Tovább
bezár

Smart SuperCool

Automata gyorshűtés
Már a legnagyobb bevásárlóutak sem jelentenek problémát. Ha nagy mennyiségű élelmiszer kerül a hűtőbe, az intelligens érzékelők felismerik a hirtelen hőmérséklet-emelkedést és aktiválják a SuperCool funkciót. A hűtőrendszer ezután maximális intenzitással működik, amíg el nem éri az előre beállított hőmérsékletet, folyamatosan biztosítva az élelmiszer tárolásának optimális feltételeit.
Tovább
bezár

XXL SpaceBox

Elegendő hely egy pulyka tárolásához is
Ez a fagyasztórekesz a legnagyobb a készüléken belül és ideális nagyobb méretű darabok mint egy egész pulyka, néhány pizza vagy épp torták tárolásához.

MultiBox

Multifunkcionális, praktikus doboz
Szuper praktikus multifunkcionális doboz. Tárolhatunk benne tojást, készíthetünk vele jégkockát vagy légmentesen lezárhatunk vele erősebb illatú ételeket (fokhagyma, kéksajt, stb.).

CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom-szabályozással és VitaLight funkcióval

A kert frissességével
A piacon egyik legnagyobb gyümölcs- és zöldségtároló rekesze, a CrispZone meghosszabbítja az élelmiszer frissességét alacsony hőmérsékletével, automatikus páratartalom-szabályozással és speciális világítással. A SmartHumidity páratartalom-szabályozó a rekesz nedvességtartalmát mindig optimális szinten tartja egy speciális membránnak köszönhetően, amely automatikusan kivonja a felesleges nedvességet. A VitaLight fenntartja a természetes érési folyamatot a vitaminok megőrzése érdekében, így a frissen szedett vagy vásárolt gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig frissek és ropogósak maradnak.
Tovább
bezár

LedLight

Gondosan rendszerezett és hatékony
A hűtőszekrényben található LED világítás kiváló és rendkívül hatékony megvilágítást biztosít. Élettartama harmincszor hosszabb a hagyományos izzóknál és tízszer kevesebb energiát fogyaszt.

Lapos zsanér

Könnyebb ajtóhasználat
A nagy teherbírású zsanér lehetővé teszi a nehezebb tárgyak tárolását az ajtó rekeszeiben, valamint az ajtó 115°-os szögben történő kinyitását. Ez lehetővé teszi a belső tér letisztultabb megjelenését, és kényelmesebbé válik az élelmiszer bepakolása is, hiszen az ajtó nem fog becsukódni közben. Ha az ajtó nyitva marad, a zsanér teljesen becsukja az energiamegtakarítás érdekében.
Tovább
bezár

FreshZone

A természet frissességével
A legalacsonyabb hőmérsékletű fiók a hűtőszekrényben ideális hús, hal, gyümölcs és zöldség tárolására. Sokkal hosszabb ideig megőrzi az étel frissességét, aromáját, színét és ízét.

A++

Kiváló energiahatékonyság
A Gorenje fagyasztó-hűtőszekrények rendkívül energiahatékonyak. A kiváló hőszigetelés és az ajtótömítés, az inverter kompresszor, valamint az elektronikus vagy mechanikus vezérlés hatékonyan csökkenti az energiafogyasztást. Az A ++ energiahatékonysági besorolású hűtőszekrények körülbelül 40%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A osztályúak.
Tovább
bezár

FastFreeze

Gyorsfagyasztás
A gyorsfagyasztás funkció -24 °C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az abban levő ásványi anyagok legjavát. A hőmérséklet állandó marad a következő 50 órán át, majd a mélyhűtő visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre. Ha pedig véletlenül megfeledkeznél róla, az okos szenzorok gondoskodnak arról, hogy a funkció a megfelelő időben bekapcsoljon.
Tovább
bezár

Smart FastFreeze

Automata gyorsfagyasztás
Nagy mennyiségű élelmiszert kell lefagyasztanod? Egyszerűen hagyatkozz az okos szenzorokra, amelyek felismerik a hirtelen hőmérséklet-emelkedést és aktiválják a FastFreeze funkciót. A hűtőrendszer maximális intenzitással kezd működni, amíg el nem éri az előre beállított hőmérsékletet, így megőrizve az élelmiszer minőségét.
Tovább
bezár

MultiAdjust polcok

Végtelen tárolási lehetőségek
Ezek az erős üvegpolcok nagyon könnyen átrendezhetők, behelyezhetők a hűtőszekrénybe vagy kivehetők, ezáltal a hűtő belső tere tökéletesen személyre szabható. Az edzett üveg polcok rendkívül tartósak, és nagy mennyiségű élelmiszert is biztonsággal elbírnak.
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++

Méretek (SZx M x M): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm

Ajtó anyaga: Acéllemez

Szín: Fehér

Ajtónyitás: Megváltoztatható ajtónyitásirány

Ajtózsanér: Ollós (kivetőpántos) ajtózsanér

Klimaosztály: SN, N, ST, T

1 kompresszor

Bruttó/nettó űrtartalom: 269 / 248 l

Normáltér bruttó/nettó űrtartalma: 183 / 180 L

Fagyasztó bruttó/nettó űrtartalma: 86 / 68 L

Fagyasztó kapacitás: 8 kg/24h

Max. tárolási idő áramszünet esetén (óra): 12 h

Kijelző: LED kijelző

Vészjelzés nyitott ajtó esetén

Hőmérséklet kijelzés: Digitális hőmérséklet kijelzés (normáltér)

fehér színű jelzés

NoFrost

CrispZone zöldségtartó VitaLight fényforrással és SmartHumidity páratartalom szabályozással

AdaptTech: öntanuló kompresszorszabályozó rendszer

Ventillátoros hűtési rendszer

IonAir + DynamiCooling hűtési rendszer

Smart gyorsfagyasztás funkció

Gyorsfagyasztás

Gyorshűtés funkció

Gyorshűtés

LED csík a hűtőrész plafonján

5 üvegpolc

MultiAdjust állítható polcok

Üvegtartó rács

Palacktartó az ajtóban: Üvegtartó polc rögzítő ujjacskákkal

Polcok a hűtőajtóban: 2 ajtópolc

Vaj és sajttartó száma: 1 db MultiBox többfunkciós tárolódoboz

FreshZone frissen tartó rekesz

38 literes SpaceBox rekesz

Fagyasztórekesz: 3 rekesz

2 üvegpolc

Energiafelhasználás: 0,63 kWh

Zajszint: 39 dB(A)re1pW

Méretek (SZx M x M): 55,5 × 177,2 × 54,5 cm

Csomagolási méretek: 60 × 183,5 × 65 cm

Beépítési méretek / Sz x M x M / min.-max.: 56-57 × 177,5-178 × 56 cm

Nettó súly: 65,5 kg

Bruttó súly: 68 kg

Csatlakoztatási teljesítmény: 115 w

Biztosíték információ: 10 A

Cikkszám: 732555

EAN kód: 3838782168086

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek