Kombinált hűtőszekrény/Fagyasztó NRK6203TX4 - Gorenje
bezár
...
NRK6203TX4 Kombinált hűtőszekrény/Fagyasztó
219.990 Ft

Kombinált hűtőszekrény/Fagyasztó NRK6203TX4

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A+++ Bruttó kapacitás: 363 L Beépíthetőség szerinti kivitel: Szabadonálló készülék Méretek (SZx M x M): 60 × 200 × 64 cm
219.990 Ft
ÁFÁ-val
Szállítás értesítés szerint
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - IONAIR IONIZÁCIÓ MULTIFLOW 360° LEVEGŐKERINGETÉS FUNKCIÓVAL

IONAIR IONIZÁCIÓ MULTIFLOW 360° LEVEGŐKERINGETÉS FUNKCIÓVAL

Ideális mikroklíma minden hűtőpolcon
A hűtőgépekben működő korszerű technológia az ionizáció természetes folyamatát utánozza annak érdekében, hogy az ételeid hosszabb ideig frissek maradjanak. A hűtőgép által generált negatív töltésű ionok folyamatosan felfrissítik a levegőt természetes mikrokörnyezet imitálva, ezzel pedig ideális környezetet hoznak létre a friss ételek számára. A MultiFlow 360° ventilációs rendszer egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt 14 nyílás segítségével azért, hogy minden polcon állandó legyen a hőmérséklet.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AdaptTech hűtés technológia

AdaptTech hűtés technológia

Egy hűtő, amely felismeri a szokásaidat
Egy hűtő, amely felismeri a szokásaidat
Ezt az intelligens rendszert arra terveztük, hogy használattól függetlenül optimális hőmérsékletet tartson fent a készülékben. Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját
, meleg levegő zavarja meg a belső hőmérséklet stabilitását és meggyorsítja az étel romlását. Az AdaptTech hűtés egy korszerű érzékelő-technológia, amely megfigyeli a felhasználó szokásait 7 napon keresztül, és naponta feljegyzi az ajtónyitás gyakoriságát és időpontjait. Ezután a hűtőszekrény a felhasználó szokásaihoz igazítja működését, és 1-2 °C-kal csökkenti a hőmérsékletet azon napszak előtt, amikor gyakori volt az ajtónyitás. Ennek eredményeképpen az élelmiszerek frissek és vitaminokban gazdagok maradnak.
Tovább
bezár
_products/features/icon - NoFrost Plus technológia

NoFrost Plus technológia

Nincs több fárasztó leolvasztás
Az egyik legjobb hűtési rendszer a piacon, amit a készülék fagyasztójába építettünk, mivel egyszerre szünteti meg a jegesedést a fagyasztóban, tartja alacsonyan annak energiafogyasztását, miközben ideális mikroklímát alakít ki a normáltérben a friss élelmiszerek számára. Az ionizált levegő keringetése megakadályozza az ételek kiszáradását és megőrzi vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.
Tovább
bezár

Inverteres kompresszor

Stabil, halk működés és hosszú élettartam.
Az inverteres kompresszor a hagyományos kompresszoroknál gyorsabban és jobban alkalmazkodik a hűtőszekrény belsejében bekövetkező hőmérsékletváltozásokhoz, ezért hatékonyabban és gazdaságosabban működik annál. Emellett hosszabb a várható élettartamuk és a zajszintjük is alacsonyabb.

ZeroZone 0°C-os rekesz

Friss, mintha éppen most fogták volna ki
Fiók 0°C körüli állandó hőmérséklettel, tökéletes friss vagy marinált húsok, halak és más tengeri ételek tárolására. Meghosszabbítja a gyorsan romlandó ételek fogyaszthatóságát és megőrzi természetes nedvességtartalmát és tápértékét.

Eredeti Inox

A rozsdamentes acél minden előnyével
Az ION generációs hűtőszekrények impozáns megjelenésűek, különösen a rozsdamentes acél ajtajuknak köszönhetően.. A speciális TouchFree bevonatnak hála az ajtó tiszta és ujjlenyomatmentes marad. A rozsdamentes acél tartósságával meghosszabbítja a készülék élettartamát, ugyanakkor teljesen újrahasznosíthatóvá teszi.
Tovább
bezár

IONGENERÁCIÓ

Az ION generációs kombinált hűtőszekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik anyagminőségben, stílusos designban, kiváló minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor tudatosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Az összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. A készülék egészében történő tökéletes keringetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alapmodelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítést jelent a piacon. Egy rendkívül intelligens érzékelő rendszer feljegyzi, hogy legutolsó bő egy hétre vonatkozóan a felhasználó mikor és hány alkalommal nyitotta ki az ajtót, és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében. Üdvözlünk az ION generációs Gorenje hűtőszekrények világában, amelyet a természettel való tökéletes összhang ihletett.
Tovább
bezár

A+++

Kiemelkedő energiahatékonyság
Minden Gorenje hűtőszekrény figyelemreméltóan energiahatékonyan működik, besorolásuk "A+" és "A+++" közötti. Ezeknek a készülékeknek az összes jellemzője ugyanazt a célt szolgálja: az ideális mikroklíma megteremtését minimális energiafogyasztás mellett. Az inverteres kompresszor, valamint a kitűnő szigetelést biztosító vákuumos panelek a legfontosabb eszközök, amelyek a kitűnő energiahatékonysági besorolást biztosítják. Egy "A+++"-os készülék akár 60 %-kal is kevesebb energiát fogyaszt, mint egy "A" energiaosztályú modell.
Tovább
bezár

CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással

A kert frissességével
Nagy fiók a hűtőszekrényben a zöldségek és gyümölcsök számára. Beállíthatod a páratartalom szintjét a fiókon belül a HumidityControl rendszer segítségével, így a zöldségek és a gyümölcsök hosszú ideig frissek, táplálóak és ropogósak maradnak.

SuperCool gyorshűtés funkció

Ideális a nagybevásárlások után
Az intenzív hűtési funkció a szokásos hőmérséklet közel felére, 3°C-ra csökkenti a normáltér hőmérsékletét. A tágas belső térrel kombinálva ez a hőmérséklet ideális az élelmiszerek gyors hűtésére a nagyobb bevásárlások után. Hat óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a hűtő hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.
Tovább
bezár

XXL SpaceBox

Elég hely akár egy egész pulykának
Ez a fagyasztórekesz a legnagyobb a készüléken belül, és ideális nagyobb méretű élelmiszerek, mint például egy egész pulyka, néhány pizza vagy épp torták tárolására.

MultiBox 3 az 1-ben tároló doboz

Multifunkcionális, praktikus doboz
Szuper praktikus multifunkcionális doboz. Tárolhatunk benne tojást, készíthetünk vele jégkockát vagy légmentesen lezárhatunk vele erősebb illatú ételeket (fokhagyma, kéksajt, stb.).

SlotIn funkció

Szabad ajtóhasználat
Végre a fal vagy más készülék mellé is helyezheted a hűtődet! A SlotIn kivitelezésnek köszönhetően a polcokat és fiókokat akkor is teljesen ki tudod húzni, ha a hűtőszekrény ajtaját csak derékszögig nyitottad ki. Ez a megoldás ideális hűtőszekrényednek a fal vagy egy másik készülék mellé történő elhelyezése esetén.
Tovább
bezár

Eco gazdaságos üzemmód

Azért, hogy a hűtőgéped is pihenhessen
Az EcoMode gazdaságos üzemmód jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé, amikor a tulajdonos hosszabb időre távol van otthonról. Mivel ilyen esetben a hűtő ajtaját ritkán, vagy egyáltalán nem nyitják ki, ennek az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a készülék alkalmazkodik ehhez a helyzethez, ami maximális energiamegtakarítást eredményez.
Tovább
bezár

FastFreeze gyorsfagyasztás funkció

Gyors fagyasztás
A gyorsfagyasztás funkció -24 °C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az abban levő ásványi anyagok legjavát. A hőmérséklet automatikusan lecsökken -24°C-ra és állandó marad a következő 50 órán át, majd mélyhűtő visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre.

HiddenHandle rejtett fogantyú

Elegáns és könnyen tisztítható
A stílusos HiddenHandle fogantyú kiálló elemek nélkül simul a hűtő ajtajába, elegáns, modern megjelenést biztosítva, amely minden konyhába illik. Az egyszerű formatervezésnek köszönhetően könnyen tisztítható.
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A+++

Méretek (SZx M x M): 60 × 200 × 64 cm

Ajtó anyaga: Ujjlenyomatmentes rozsdamentes acél

Szín: inox

Ajtónyitás: Megváltoztatható ajtónyitásirány

Rejtett fogantyú

Állítható lábak: 2

Slot-in: 60 cm széles helyre is behelyezhető a készülék

Klimaosztály: SN, N, ST, T

Inverteres kompresszor

Bruttó/nettó űrtartalom: 363 / 334 l

Normáltér bruttó/nettó űrtartalma: 265 / 254 L

Fagyasztó bruttó/nettó űrtartalma: 98 / 80 L

Fagyasztó kapacitás: 12 kg/24h

Max. tárolási idő áramszünet esetén (óra): 18 h

Kijelző: LED kijelző

Vészjelzés nyitott ajtó esetén

Hőmérséklet kijelzés: Digitális hőmérő a normáltérhez és a fagyasztóhoz

fehér színű jelzés

NoFrost Plus

IonAir + Multiflow 360°

CrispZone zöldségtartó rekesz páratartalom szabályozással

AdaptTech: öntanuló kompresszorszabályozó rendszer

Gyorsfagyasztás

Gyorshűtés

EcoMode energiatakarékos üzemmód

LED csík a hűtőrész plafonján

5 üvegpolc

Üvegtartó rács

Palacktartó az ajtóban: Üvegtartó polc rögzítő ujjacskákkal

Polcok a hűtőajtóban: 3 db függőlegesen csúsztatható SimpleSlide ajtópolc, 1 db fix alsó ajtópolc

Vaj és sajttartó száma: 1 db MultiBox többfunkciós tárolódoboz

Zero zone

XXl SpaceBox fiók

XtremeFreeze sokkfagyasztás a mélyhűtő legfelső fiókjában

Fagyasztórekesz: 3 rekesz

2 üvegpolc

Energiafelhasználás: 0,47 kWh

Zajszint: 38 dB(A)re1pW

Méretek (SZx M x M): 60 × 200 × 64 cm

Csomagolási méretek: 64 × 206 × 75 cm

Nettó súly: 69,5 kg

Bruttó súly: 72,5 kg

Csatlakoztatási teljesítmény: 120 w

Biztosíték információ: 10 A

Cikkszám: 731140

EAN kód: 3838782133404

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek