ION generáció - Gorenje
bezár
...

ION generáció

A kombinált hűtők ION generációja a Gorenjét egyértelműen a legjobb márkák közé helyezi a piacon. A minőség és az érték az anyagok, a diszkréten tervezett vonalak, a kiváló minőségű polcok és számos egyéb funkcionális fejlesztés által teljesednek ki. A termékskála fejlesztése során kifejezetten az volt a szándékunk, hogy a lehető legjobb klímát teremtsük meg a készülék belsejében. Az összes továbbfejlesztett megoldásunknak az alapja az IonAir technológia, amely teljesen leutánozza az ionizáció természetes folyamatát, és felfrissíti a hűtő levegőjét.

Üdvözöljük a Gorenje hűtőszekrényeinek új, „ION generációjának” világában, amely a természettel tökéletes együttműködésben készült.

Keep it fresh

Az egyetlen módja, hogy egészségesek maradjunk, hogy egészségesen táplálkozunk. Az egészséges ételek vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat biztosítanak az emberi test számára, amelyek alapvető fontosságúak a kiegyensúlyozott étrendben. A tökéletes az lenne, ha az élelmet közvetlenül a kertből szedhetnénk, szerencsések azok, akik meg is tehetik ezt.

Azonban általában az élelmiszereket néhány nappal előre vásároljuk meg. Megfelelő tárolás nélkül nagyon gyorsan elveszítik tápértéküket, és baktériumok és mikroorganizmusok fő forrásává válnak. Az ilyen ételeket végül kidobjuk. Ezért nem meglepő, hogy egy átlagos háztartás tagjaként kb. 180 kg élelmiszert dobunk ki évente. A Gorenje szakértői átgondoltak minden részletet annak érdekében, hogy ideális mikroklímát hozzanak létre a élelmiszerek frissességének és természetes lédússágának megőrzése érdekében.

Ezek a hűtőszekrény belsejében a friss és természetes klíma eléréséhez szükséges alapvető funkciók.

IONGENERÁCIÓ

Az ION generációs kombinált hűtőszekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik anyagminőségben, stílusos designban, kiváló minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor tudatosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Az összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. A készülék egészében történő tökéletes keringetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alapmodelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítést jelent a piacon. Egy rendkívül intelligens érzékelő rendszer feljegyzi, hogy legutolsó bő egy hétre vonatkozóan a felhasználó mikor és hány alkalommal nyitotta ki az ajtót, és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében. Üdvözlünk az ION generációs Gorenje hűtőszekrények világában, amelyet a természettel való tökéletes összhang ihletett.

MultiFlow 360°

Intenzív ventilációs rendszer
Intenzív szabályozó rendszerünk, a MultiFlow 360° aktívan őrzi a levegő páratartalma és hőmérséklete közötti egyensúlyt, ezáltal ideális környezetet teremt a friss élelmiszerek tartósítása szempontjából. A 14 db ventilációs nyílásnak köszönhetően egyenletes hőmérséklet alakul ki minden polcon, így nem áll fent az élelmiszerek megfagyásának veszélye egyik hűtőpolcon sem. Az állandó és egyenletes hőmérséklet minden polcon a legjobb dolog, amit az élelmiszereknek adhatunk, megakadályozva azok kiszáradását és minél tovább megőrizve vásárláskori minőségüket. Ez az elképesztő szabályozó rendszer megtisztítja a levegőt és energiát takarít meg.

DynamiCooling ventilációs rendszer

Egyenletes hőmérséklet a hűtőben
Egy keringető rendszer, amely a továbbfejlesztett ventilátornak köszönhetően hozzájárul a normáltérben a hűs levegő állandó és egyenletes áramoltatásához. Az IonAir technológiával kombinálva természetes mikroklímát teremt a hűtőszekrény belsejében és elpusztítja a baktériumok akár 95%-át, és eltűnteti a kellemetlen szagokat. Az IonAir technológia a DynamiCooling rendszerrel a Gorenje kombinált hűtőszekrényeinek új generációjának alapmodelljeiben (Essential dizájnvonal) található meg.

AdaptTech hűtési rendszer

20 %-kal tovább megőrizve az élelmiszerek frissességét
Az Adaptív Intelligens Rendszer megfigyeli, feljegyzi, elemzi és rögzíti a felhasználó legutolsó heti ajtónyitási szokásait. Ezután a kompresszor működését, tehát a hőfokszabályozást és az ezzel összefüggő energiafogyasztást a megfigyelt viselkedésmintához igazítja. Ez azt jelenti, hogy a gyakori ajtónyitású időszakokban már nem emelkedik meg olyan nagy mértékben a készülék átlagos belső hőmérséklete, mint a hagyományos hűtőgépeknél, tehát megakadályozza a baktériumok kialakulását.

Frostless rendszer

Kevesebb jég, kisebb energiafogyasztás. A FrostLess rendszer jelentősen csökkenti a készülékben a dér, illetve jégképződést, így a kézi leolvasztásra csak ritkán van szükség. Ezen felül a FrostLess rendszer hatékonyan hozzájárul az energiafogyasztás csökkenéséhez.

CrispZone zöldségtároló rekesz páratartalom szabályozással

Gyümölcsök és zöldségek, mintha egyenesen a kertből lennének
A friss gyümölcsök és zöldségek gyorsabban romlanak bármely más élelmiszernél. Azon túl, hogy ez a rekesz frissen tart minden fajtájú gyümölcsöt és zöldséget, e tágas, 36 literes rekesz lehetővé teszi, hogy mi magunk állítsuk be az éppen behelyezett élelmiszernek legjobban megfelelő páratartalmat. A szabályozó csúszka mozgatásával egyszerűen tudjuk szabályozni a nedvesség szintjét, ezzel meghosszabbítva a behelyezett termékeknek fogyaszthatóság szempontjából vett élettartamát.

ZeroZone 0°C-os rekesz

Friss, mintha éppen most fogták volna ki
Fiók 0°C körüli állandó hőmérséklettel, tökéletes friss vagy marinált húsok, halak és más tengeri ételek tárolására. Meghosszabbítja a gyorsan romlandó ételek fogyaszthatóságát és megőrzi természetes nedvességtartalmát és tápértékét.

FreshZone frissen tartó rekesz

Friss, mintha épp most szedted volna le a fáról
A legalacsonyabb hőmérséklettel rendelkező fiók a normáltérben, amely ideális húsok, gyümölcsök és zöldségek tárolására. Az élelmiszer hosszabb ideig megőrzi aromáját, színét és ízeit.

SuperCool gyorshűtés funkció

Ideális a nagybevásárlások után
Az intenzív hűtési funkció a szokásos hőmérséklet közel felére, 3°C-ra csökkenti a normáltér hőmérsékletét. A tágas belső térrel kombinálva ez a hőmérséklet ideális az élelmiszerek gyors hűtésére a nagyobb bevásárlások után. Hat óra elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a hűtő hőmérséklete visszatér az eredeti beállításhoz.

FastFreeze gyorsfagyasztás funkció

Gyors fagyasztás
A gyorsfagyasztás funkció -24 °C-on fagyasztja le az élelmiszert, megőrizve az abban levő ásványi anyagok legjavát. A hőmérséklet automatikusan lecsökken -24°C-ra és állandó marad a következő 50 órán át, majd mélyhűtő visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre.

Keep it smart

Mindenki olyan hűtőszekrényt szeretne, amilyent a magazinokban látunk. Takaros, könnyen kezelhető és rendezett. Tudjuk, hogy ez nem egyszerű. Ezért arra törekedtünk, hogy mindez lehetséges legyen a Gorenje kombinált hűtőszekrényeinek új generációjában. Lássuk csak, mi van benne!

SimpleSlide-rendszer - csúsztatható ajtópolcok

Bőven lesz hely a hosszabb palackok számára is. Az ION generációs Gorenje hűtőszekrények csúsztatható ajtópolcai könnyen és praktikus módon mozgathatóak fel- és lefelé, megfelelő megoldást nyújtva minden felmerülő igényre. A csúsztatható ajtópolcokat több pozícióba is be tudjuk állítani, teherbírásuk 5 kg-ig terjed.

PullOut polcok

Nem kell többé „beleásnunk magunkat“ a hűtő mélyére, hogy kivegyünk onnan valamit. Csak húzzuk ki a polcot és szolgáljuk ki magunkat.

XXL SpaceBox

Elég hely akár egy egész pulykának
Ez a fagyasztórekesz a legnagyobb a készüléken belül, és ideális nagyobb méretű élelmiszerek, mint például egy egész pulyka, néhány pizza vagy épp torták tárolására.

MultiBox 3in1 megoldás

Ezt a praktikus tárolódobozt sok féle módon felhasználhatjuk. A légmentesen záródó fedél gondoskodik arról, hogy az alatta tárolt élelmiszer illata semmiképp se terjedjen szét a hűtőszekrény belsejében. Ezen felül a mosogatógépbiztos MultiBoxot tojás- és jégkockatartóként is használhatjuk.

SlotIn-rendszer rugalmas zsanérokkal

A hűtőszekrényajtó teljes szélességében való kinyitása már megoldható akkor is, ha a készüléket csak közvetlenül a fal vagy egy másik nagyméretű háztartási gép mellé tudjuk beállítani. A hűtőszekrényeket belső ajtózsanérokkal szereltük fel, ezáltal az ajtókat a készülék teljes szélességéig kinyihatjuk. Ezáltal a hűtőszekrény polcait és fiókjait is könnyen ki tudjuk húzni.

Keep it green

A nagy teljesítményű inverter kompresszor, a vákuum panelek, a LedLight LED-es világítás, az energia-hatékony hűtési rendszer és az EcoMode gazdaságos program mind hozzájárulnak a lenyűgöző mértékű energia-megtakarításhoz.

A hűtő az egyetlen olyan készülék, amely a hét minden napján éjjel-nappal működik. Mivel oly keményen dolgozik, nagyon sok energiát fogyaszt. A Gorenje kombinált hűtőinek új generációja magas energiaosztályokat és más olyan paramétereket ötvöz, amelyek hozzájárulnak a pénz- és energia-megtakarításhoz.

Képgaléria

Termékek