Gorenje GardenFresh - Gorenje
bezár
...
A nagy hűtŐGorenje GardenFresh szabadonálló hűtő-fagyasztószekrények
1
Hosszú távra vonatkozó fontos döntés egy új kombinált hűtőszekrény kiválasztása. Lehet, hogy olyan készüléket szeretnél, amelyben az élelmiszerek hosszú ideig megőrzik frissességüket, egy, amely elkap, és alkalmazkodni fog minden igényedhez, még a szokásaidhoz is. A Te igényeidhez igazodva működő, állandó frissességet biztosító, speciális funkciókkal rendelkező Gorenje GardenFresh sorozat az, amit keresel.

  • AdaptTech – a belső hőmérsékletet a Te fogyasztási szokásaidhoz igazodva szabályozza és ezzel meghosszabbítja az ételek frissességét.
  • IonAir + MultiFlow 360° – az ionizált levegő eltávolítja a nem kívánatos szagokat és tökéletes formában tartja az ételeidet.
  • Convert FreshZone – a húsok számára kialakított fiókot bármikor gyümölcs- és zöldségtárolóvá alakíthatod. Így az éppen megvásárolt, de a húsokra jellemzőtől eltérő állandó hőmérsékletet igénylő gyümölcsök és zöldségek is hosszabb ideig megőrzik frissességüket.

Fedezd fel a GardenFresh szabadonálló kombinált hűtőszekrény sorozatot

Személyre szabott frissesség

_products/features/icon - IonAir + MultiFlow 360°

IonAir + MultiFlow 360°

Az ideális mikroklíma minden polcra
Az IonAir negatív töltésű ionokat generál a készülék belsejében, amelyek a MultiFlow 360 ° rendszernek köszönhetően egyenletesen oszlanak el a hűtőszekrényben. Ezen anionokkal dúsított levegő megőrzi az ételek ízét és semlegesíti a kellemetlen szagokat.
Tovább
bezár

Convert FreshZone frissen tartó rekesz

Készen minden élethelyzetre
Ez a sokoldalú fiók egyszerűen átalakítható hal- és hús tárolóból gyümölcs- és zöldségtartó fiókká, így könnyedén és megfelelően elfér benne az összes friss termék, azok egyedi hőmérsékletpreferenciáinak megfelelően tárolva.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AdaptTech funkció

AdaptTech funkció

Egy kombinált hűtő, amely felismeri a szokásaidat
Ezt az intelligens rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy állandó hőmérsékletet biztosítson a hűtőszekrényben, függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitod ki az ajtót. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli az ajtónyitási szokásaidat és annak megfelelően szabályozza a hőmérsékletet. Mindezt annak jérdekében, hogy megakadályozza a hőmérséklet emelkedését, egyúttal biztosítja azt is, hogy ételeid frissek maradjanak és csökkenjen a hűtő energiafogyasztása is.
Tovább
bezár

FEDEZZ FEL TOVÁBBI TERMÉKJELLEMZŐKET!

tovább