Tűzhelyek - Gorenje
bezár
...
Velünk egyszerűbb lesz a főzés. Veled pedig tökéletes az élmény.HomeMade tűzhelyek
1
Készen állsz arra, hogy kiemelkedő ízélményekben legyen részed a konyhában? Az új Gorenje HomeMade tűzhelyekkel ez vonzóan egyszerűvé válik.

Készítsd el kedvenc ételedet úgy, mintha egy hagyományos fatüzelésű kemencében készülne vagy nyűgözd le családodat gasztronómiai élmények széles skálájával!
Tűzhelyeinket okos és felhasználóbarát megoldásokkal terveztük, hogy nyugodtan rájuk bízhasd a főztödet és neked már épp csak egy érintés erejéig kelljen részt venned a sütési folyamatban.

Fedezd fel a Gorenje HomeMade tűzhelyeket!

Okos megoldások az ízletes eredményekért

_products/features/icon - HomeMade design

HomeMade design

A fatűzelésű kemencék minden erényével
A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. Fejlesztéséhez a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka gyümölcse: ropogós kívül és lédús belül.
Tovább
bezár
_products/features/icon - BigSpace nagyméretű sütőkamra

BigSpace nagyméretű sütőkamra

Több hely a többféle sütési lehetőség érdekében
Az (akár 70 literes sütőkamráig) növelt kapacitás nagyobb adagnyi étel egyidejű sütését teszi lehetővé. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon cirkulál körbe-körbe, a BigSpace méret miatt akár egy hatalmas pulykát is be tudnak fogadni az új sorozathoz tartozó modellek.
Tovább
bezár
_products/features/icon - SuperSize sütő(tálca) méret

SuperSize sütő(tálca) méret

Készen állnak az XXL-es receptekhez
A Gorenje tűzhelyek megnövelt sütőfelületet és extra nagy méretű sütőtálcák használatát is lehetővé teszik. Az innovatív megoldások optimalizált energiafogyasztást és egyenletesen átsült ételeket "szállítanak" az ételek mennyiségétől függetlenül. A teljes sütőkamra szélesség kihasználása mellett a korszerű technológia gondoskodik arról, hogy az étel minden oldalról egyenletesen átsüljön minden sütőtálca szinten.
Tovább
bezár

MultiAir technológia

Tökéletes minden oldalról
A MultiAir technológia garantálja az optimális forró levegő áramlást a sütőben. A hátfalon átgondolt módon kialakított ventilációs nyílások és az egyedülálló sütőkamra forma révén a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. A ventilátor a sütőkamra egészében áramoltatja körbe-körbe a forró levegőt, minden oldalról tökéletesre sütve az ételt. A dinamikus légmozgás így lehetővé teszi a több szinten történő sütést az illatok és ízek keveredésének kockázata nélkül.

FEDEZZ FEL TOVÁBBI TERMÉKJELLEMZŐKET!

tovább

Főzőlap változatok

_products/features/icon - Indukciós főzőlappal szerelt tűzhelyek

Indukciós főzőlappal szerelt tűzhelyek

Gyors és hatékony főzés, egyszerű tisztítás
Az indukciós főzőlapok kétszer olyan gyorsan melegszenek fel, mint az üvegkerámia főzőlapok, ami gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi őket. Az indukciós főzőlap csak az edény alját melegíti, a főzőzónának az edényen túli része hideg marad és bármikor biztonságosan megérinthető. A hőmérséklet azonnal, egy érintésre a beállítás szerint változik, amely csökkenti a túlforrás veszélyét. Egy ilyen főzőlappal az olvasztott csokoládé, bármilyen kifinomult öntet és más hőmérséklet-függő mestermű elkészítése egyszerű feladattá válik.
Tovább
bezár

Gáz főzőlapos tűzhelyek

Tüzeld fel a kreatiívitásodat!
Egy séf szintjén főzni nem feltétlenül bonyolult dolog. Mindössze egy kis kreativitás szikrára van szükség, mert minden másról gondoskodik a gáz főzőlappal szerelt Gorenje tűzhely. A hőt nagy felületen leadó ChefBurner gázégők és a többi korszerű termékjellemző a legmerészebb gasztronómiai álmokat is elérhetővé teszi. Lobbantsd be kreativitásod tűzét és lepd meg szeretteidet tökéletes, otthon készített ételekkel.
Tovább
bezár

Hi-Light üvegerámialappal rendelkező tűzhelyek

Fűtőszálak egész sora a legjobb sütési eredményekért
A Gorenje hi-light főzőlapokat úgy terveztük, hogy egyszerű használatuk mellett nagyszerű eredményeket érhessen el velük bárki. Hatékonyak, intelligensek, olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek révén erőfesztítés nélkül is nagyon finomakat főzhetsz. Kétkörös vagy ovális főzőzónáik révén a legjobban alkalmazkodnak az igényeidhez. Az olyan speciális felszereltség mint a maradékhő kijelzők, időzítő és egyszerű vezérlés révén maximális biztonság mellett tarthatod tökéletesen az ellenőrzésed alatt a folyamatokat.
Tovább
bezár

Tippek és trükkök

Készíts egy szív-alakú tortát a kislányod számára

Készítettünk egy egyszerű blogposztot a szív-alakú torta 3 lépésben történő készítéséről. Például, ha a kislányod szívalakú tortát kér a szülinapjára és nincs ehhez megfelelő alakú sütőformád, improvizálj nyugodtan. 

Helyes baconszalonnás, sajtos-tojásos muffin csészék mindössze 15 perc alatt

Nincs is helyesebb dolog egy gyors reggeli menühöz, mint egy csésze baconszalonnás, sajtos-tojásos muffin. Ráadásul minden fontos élelmiszer csoportból tartalmaz hozzávalókat, amelyek egy kiadós reggelihez kellenek. Talán ez lesz a kedvenc reggeli fogásod a jövőben!