Indukciós főzőlap IS646BG - Gorenje
bezár
...
IS646BG Indukciós főzőlap
144.990 Ft

Indukciós főzőlap IS646BG

Méretek (SZx M x M): 59,5 × 5,4 × 52 cm PowerBoost extra teljesítmény funkció
144.990 Ft
ÁFÁ-val
Szállítás értesítés szerint
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - AreaFlex funkció

AreaFlex funkció

Nagyobb főzőfelület
Az AreaFlex főzőlapokon össze tudsz kapcsolni két egymás mögötti főzőzónát, így létrehozva egyetlen hatalmas főzőfelületet. Ennek köszönhetően egyenletesen tudod megsütni vagy grillezni az ételeket nagyobb serpenyőkben vagy edényekben.
_products/features/icon - AutoDetect funkció

AutoDetect funkció

Felismeri az edény helyzetét
A főzőlap a bekapcsolása után azonnal észleli a ráhelyezett lábas vagy serpenyő helyzetét és aktiválja a megfelelő zónát vagy nagyobb lábas esetén az összekapcsolt zónákat. Ez a funkció a főzőlap bekapcsolását követő első 10 másodpercen belül aktiválódik vagy később bármikor manuálisan is aktiválható.
Tovább
bezár
_products/features/icon - TimeAssist

TimeAssist

Azért, hogy a főzés mindig a terveid szerint haladjon
A három az egyben időzítő arra lett kifejlesztve, hogy segítse a főzés ütemezését. Az akár 99 percig programozható visszaszámláló rögzíti a főzési idő kezdetét. Az eltelt időt közvetlenül a főzőlapról le is tudod olvasni. Amikor az így előre beállított főzési idő letelik, főzőlap automatikusan kikapcsol. A tojásfőző az egyetlen főzőzónáktól független funkció, használata esetén a beállított idő lejártát külön hangjelzés kíséri.
Tovább
bezár

Törlés funkció

Töröld ki a beállításokat egy egyszerű érintéssel
Ez a funkció különösen hasznos, amikor több ételt főzöl egyszerre. Amikor ki kell kapcsolnod egy főzőzónát vagy akár egy bonyolultabb beállításkombinánciót, például az időzítést és AreaFlex funkcióval összekapcsolt IQgrill sütést, csak nyomd meg az X jelet és kész is vagy. Többé nem kell az együtt használt funkciókat külön-külön, egyesével kikapcsolnod.
Tovább
bezár

Vezérlést könnyítő barázda

Egyedi, intuitív vezérlés
A főzőlapon található barázda egy speciális, egyedi elem, amely irányítja és természetesen határolja be az ujjad mozgását a kezelőfelületen. Egyúttal esztétikailag is hozzáadott értéket képvisel, így a végeredmény egy kiemelkedően vonzó megjelenésű főzőlap, amely elősegíti az egyszerű, gyors és intuitív használatot.
Tovább
bezár

PowerBoost extra teljesítményfokozat

Főzés turbó fokozaton
A PowerBoost funkció fokozza a hőátadást, ami jelentősen gyorsabb felmelegítési időt eredményez.

IQ programok

Intelligens és rugalmas
Az IQcook rendszer az összes főzőzónán használható, segítségével tökéletes idő- és hőmérséklet beállításokat nyújtó főzőprogramok közül válogathatsz. Mostantól a forralás, a párolás, a grillezés, a melegítés, valamint a meg- és kiolvasztás is zökkenőmentes lesz a konyhádban.

IQboil

Egy csepp folyadék sem távozik az edényből
Tökéletes megoldás az olyan ételekhez, amelyek elkészítéséhez nagy mennyiségű viz szükséges, mint például a levesek és a tészták. Az IQboil funkció felforralja a lábas tartalmát, majd azt forrásponton tartja.

SliderTouch

Intuitív, gyors vezérlés
A főzőlapon való navigálás még soha nem volt ilyen egyszerű. Egyszerűen érintsd meg a kezelőpanelt és húzd végig rajta az ujjad, hogy beállítsd és szabályozd a teljesítmény szintjét a kijelölt területen. A kezelőpanel barázdájának ergonomikus elhelyezése a főzőlap fokozott érzékenységével együtt maximális kontrollt biztosít a főzési folyamat felett.
Tovább
bezár

IQgrill

Tökéletesre grillezett steak
Az IQgrill roppant egyszerűvé teszi a grillezést, még kevés olaj hozzáadása mellett is, vagy akár anélkül. A funkció 4 különböző erősségű sütés fokozatot kínál és segít megakadályozni, hogy odaégjen az étel. Egyszerű megoldás a legízletesebb és legegészségesebb barbecue elkészítéséhez.

IQsimmer

Egy főzőmaraton, amit könnyedén teljesítesz
Az IQsimmer funkció segítségével könnyedén el tudsz készíteni olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek fokozatos felmelegítéssel, vagy lassú tűzön hosszabb ideig szükséges főzni őket, mint például a gulyásleves.

StopGo funkció

Tarts szünetet, amikor csak akarsz
A StopGo funkció leállítja a főzőlapot, majd az eredeti beállításokkal újraindítja a főzést, amikor egy kis pihenő után ismét megérinted a StopGo szimbólumot.

SoftMelt lassú felolvasztás funkció

Egy, kettő, csokoládé
A SoftMelt funkció finoman olvasztja meg a csokoládét vagy a vajat 42 ˚C-os állandó hőmérsékleten, így tökéletes körülményeket teremt az égés nélküli olvadásra. Ez a funkció lassú kiolvasztásra szintén használható.

StayWarm melegen tartás funkció

Tökéletes élmény a későn érkezők számára is
A StayWarm funkció 70 ˚C-os állandó hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el nem jön a megfelelő idő, hogy tálald a fogást. Az étel megőrzi az eredeti ízét és hőmérsékletét a felszolgálásig.

Időzítő

Valaki mindig éberen őrködik a konyhában
A visszaszámláló beállítható akár 99 percig. Ha az optimális főzési időt egy bizonyos fogáshoz már kitapasztaltad, a visszaszámláló beállításával a főzőlap automatikusan lekapcsol, amikor végzett. Egy hang fogja jelezni, amikor kész az étel.

Visszaállítás

A beállításaid villámgyors visszaállításához
Ez a funkció rendkívül hasznos, amikor véletlenül kikapcsolod a főzőlapot. Rendelkezésedre áll 5 másodperc, hogy visszaállítsd az utoljára használt beállításokat, ami nagyon hasznos, ha több fogást készítesz egyszerre. Mindössze annyit kell tenned, hogy az említett 5 másodpercen belül újra bekapcsolod a készüléket és további 5 másodpercen belül aktiválod a StopGo funkciót.
Tovább
bezár

EggTimer

Tojásfőzés időzítéssel
Ez a funkció arra lett kifejlesztve, hogy könnyebb legyen számodra a tojás, tea, tészta vagy bármilyen más étel elkészítésének az ütemezése. Ez a funkció a főzőzónák programozásától függetlenül működik. Csak állítsd be az időt, amely leteltéről hangjelzés értesít majd. Nincs több túlfőtt tészta, túl keményre főtt tojás vagy a csészében felejtett teafilter.
Tovább
bezár

Személyre szabás funkció

Olyan amilyennek Te szeretnéd
Néhány beállítást egészen pontosan személyre tudsz szabni, például a hangjelzések hosszát és az erejét. Így a konyhád összhangban lehet a főzési stílusoddal, legyen az akár hangos, az egész lakást betöltő, vagy éppen csendes és nyugodt.

ChildLock Pro gyerekzár

Biztonság mindenek előtt
A ChildLock Pro gyerekzár funkciót kimondottan a kisgyerekes családok számára fejlesztettük ki. A konyhában egy pillanatra figyelem nélkül hagyott gyerekek sosem voltak még ekkora biztonságban, hiszen ez az opció megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolják a főzőlapot. A felsőkategóriás modellekben ezt a funkciót a beállítások között tudod aktiválni, amely minden egyes kikapcsoláskor lezárja a főzőlapot. Az alap modellekben pedig egy szimbólum megérintésével tudod aktiválni ezt a funkciót.
Tovább
bezár
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Fekete szín

Ujjvezető, vezérlést könnyítő barázda

SliderTouch csúszkás vezérlés

Személyre szabható hangjelzés szabályozás

IQ intelligens programok

IQboil funkció nagy mennyiségű víz felforralásához

IQgrill funkció grillezéshez (sütés erősségi szint beállítás)

IQsimmer párolás funkció

Lábas pozíció felismerés funkció: AutoDetect funkció

AreaFlex főzőzóna összekapcsolás funkció

TimeAssist főzési idő kijelzés funkció

Beállítás visszavonás funkció

Időzítés funkció tojásfőzéshez

Időzítés funkció

1 gombnyomásos főzés leállítás

Stop&Go funkció

StayWarm melegen tartás funkció

SoftMelt lassú olvasztás funkció (42°C)

StepZone kétfokozatú fozés funkció

PowerBoost extra teljesítmény funkció

4 indukciós főzőzóna
Bal első: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
Jobb első: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
Bal hátsó: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
Jobb hátsó: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW

Maradékhő kijelzés

ChildLock Pro gyerekzár

Méretek (SZx M x M): 59,5 × 5,4 × 52 cm

Csomagolási méretek: 64 × 16 × 57,5 cm

Beépítési méretek / Sz x M x M / min.-max.: 56-56,2 × 7 × 49,5 cm

Nettó súly: 8,9 kg

Bruttó súly: 9,4 kg

Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,5 W

Csatlakoztatási teljesítmény: 7.360 w

Cikkszám: 731910

EAN kód: 3838782152986

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek