Indukciós főzőlap IS645BG - Gorenje
bezár
...
IS645BG Indukciós főzőlap
134.990 Ft

Indukciós főzőlap IS645BG

Méretek (SZx M x M): 60 × 5,4 × 52,5 cm PowerBoost extra teljesítmény funkció
134.990 Ft
ÁFÁ-val
Szállítás értesítés szerint
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - AreaFlex funkció

AreaFlex funkció

Nagyobb főzőfelület
Az AreaFlex főzőlapokon össze tudsz kapcsolni két egymás mögötti főzőzónát, így létrehozva egyetlen hatalmas főzőfelületet. Ennek köszönhetően egyenletesen tudsz megsütni vagy grillezni nagyobb serpenyőkben vagy edényekben levő ételeket.
_products/features/icon - AutoDetect funkció

AutoDetect funkció

Edényhelyzet felismerés
A főzőlap a bekapcsolása után azonnal észleli a ráhelyezett lábas vagy serpenyő helyzetét és aktiválja a megfelelő zónát vagy (nagyobb lábas esetén összekapcsolt) zónákat. Ez a funkció a főzőlap bekapcsolását követő első 10 másodpercen belül aktiválódik vagy bármikor később manuálisan is aktiválható.
Tovább
bezár
_products/features/icon - TimeAssist időzítés funkció

TimeAssist időzítés funkció

Azért, hogy a főzés mindig a terveid szerint haladjon
A 3in1 időzítőt az főzőlap programozásának támogatására fejlesztettük ki. A 99 percig programozható visszaszámláló rögzíti a főzési idő kezdetét. Az azóta eltelt időt közvetlenül a főzőlapról le is tudod olvasni. A főzőlap automatikusan kikapcsol, amikor az így előre beállított főzési idő letelik. A tojásfőző az egyetlen, nem a főzőzónákhoz kapcsolt "alkalmazás", használata esetén a beállított idő lejártát külön hangjelzés jelzi.
Tovább
bezár

Törlés funkció

Töröld ki a beállításokat egy egyszerű érintéssel
Ez a funkció különösen hasznos, amikor több ételt főzöl egyszerre. Amikor ki kell kapcsolnod egy főzőzónát vagy komplexebb esetben például az időzített, AreaFlex funkcióval összekapcsolt, IQgrill sütéssel „fűszerezett” beállításkombinánciót, csak nyomd meg az X jelet és kész is vagy. Többé nem kell az együtt használt funkciókat külön-külön egyesével kikapcsolnod.
Tovább
bezár

Groove vezérléstámogató formatervezés

Egyedi, intuitív vezérlés
A speciális, egyedi formatervezés révén a főzőlapon tapintható "barázda" vezeti és természetes módon "korlátozza" az ujjad mozgását, miközben az a kezelőfelületen csúszik. Egyúttal esztétikai értelemben is hozzáadott értéket képvisel, amely egyrészt kiemelkedően vonzóvá teszi a főzőlap megjelenését, másrészt gyors és intuitív használatot tesz lehetővé.
Tovább
bezár

PowerBoost extra teljesítményfokozat

Főzés turbó fokozaton
A PowerBoost funkció erőteljes teljesítménylökettel fokozza a főzés intenzitását, ezzel jelentősen lerövidíti az előmelegítés időigényét.

IQ-programmok

Intelligens és rugalmas
Az IQcook rendszert az összes főzőzónán aktiválhatod, segítségével tökéletes időzítés és hőmérséklet beállításokat nyújtó főzőprogramok közül válogathatsz. Mostantól a forralás, a párolás, a grillezés, a melegítés és a meg-/kiolvasztás is zökkenőmentes lesz a konyhádban.

IQboil funkció

Egy csepp folyadék sem távozik a főzőlapról
Tökéletes megoldás az olyan ételekhez, amelyek elkészítéséhez nagy mennyiségű viz szükséges, mint például a levesek és a tészták. Az IQboil funkció felforralja a lábas tartalmát, majd azt forrásponton tartja.

IQgrill funkció

Tökéletesre grillezett steak
Az IQgrill hátborzongatóan egyszerűvé teszi a grillezést, méghozzá minimális olajhasználattal vagy akár anélkül. 4 sütés erősségi fokozatot kínál és segít megakadályozni, hogy odaégjen az étel. Egyszerű megoldás a legízletesebb és legegészségesebb barbecue elkészítéséhez.

IQsimmer párolás/lassú főzés funkció

Egy főzőmaraton, amit könnyedén teljesítesz
Az IQsimmer funkció segítségével könnyedén el tudsz készíteni olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt fokozatos felmelegítéssel vagy lassú tűzön hosszabb ideig történő főzést igényelnek, mint például a gulyásleves.

StopGo funkció

Tarts szünetet, amikor csak akarsz
A StopGo funkció leállítja a főzőlapot, majd az eredeti beállításokkal újraindítja a főzést, amikor egy kis pihenő után ismét megérinted a StopGo szimbólumot.

SoftMelt lassú felolvasztás funkció

Egy..., kettő..., csokoládé!
A SoftMelt funkció gyengéden, állandó 42˚C-on olvasztja meg a csokoládét vagy vajat, így tökéletes feltételeket biztosít az ételek odaégetés nélküli megolvasztásához. A funkciót fagyasztott élelmiszerek felolvasztásához is használhatod.

StayWarm melegen tartás funkció

Tökéletes élmény a későn érkezők számára is
A StayWarm melegen tartás funkció állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, amíg az utolsó vendéged is meg nem érkezett. Az étel így megőrzi eredeti ízét, hőmérsékletét egészen a felszolgálásig.

Időzítő

Valaki mindig éberen őrködik a konyhában
A visszaszámlálót maximum 99 percre tudod beállítani. Amennyiben egy étel optimális főzési idejét tudod már korábbi tapasztalatodból, használd az időzítőt, amely a főzőlapot a beállított idő eltelte után leállítja. Hangjelzés jelzi majd számodra, ha elkészült az étel.

Recall - beállítás visszaállítás funkció

A beállításaid villámgyors visszaállításához
Ez a funkció rendkívül hasznos, ha véletlenül kikapcsoltad volna a főzőlapot. 5 másodperc áll rendelkezésedre, hogy "visszahívd" az utoljára használt beállításokat, ami nagyon hasznos, ha több, mint egy ételt főzől egyszerre. Mindössze annyit kell tegyél, hogy a főzőlap nem szándékos kikapcsolását követő 5 másodpercen belül újra bekapcsolod a készüléket és további 5 másodpercen belül aktiválod a StopGo funkciót.
Tovább
bezár

Tojásfőzés funkció

Tojásfőzés időzítéssel
Azért fejlesztettük ki ezt a funkciót, hogy könnyebb legyen számodra a tojás, tea, tészta vagy bármilyen más étel megfőzésének az időzítése. Ez a funkció a főzőzónák programozásától függetlenül működik. Csak állítsd be az időt, amely leteltéről hangjelzés értesít majd. Nincs több túlfőtt tészta, túl keményre főtt tojás vagy a csészében felejtett teafilter.
Tovább
bezár

Személyre szabás funkció

Olyan amilyennek Te szeretnéd
Néhány beállítást egészen pontosan személyre tudsz szabni, például a hangjelzések hosszát és a erejét. Így a konyhád összhangban lehet a főzési stílusoddal, legyen az akár az egész lakásban mindenhol vagy éppen csendes, alig hallható.

ChildLock Pro gyerekzár

Biztonság mindenek előtt
A ChildLock Pro gyerekzár funkciót kimondottan a kisgyerekes családok számára fejlesztettük ki. A konyhában egy pillanatra figyelem nélkül hagyott kicsik sosem voltak még ekkora biztonságban, hiszen ez az opció megakadályozza, hogy véletlenül bekapcsolják a főzőlapot. A felsőkategóriás modellekben ezt a funkciót a beállítások között tudod aktiválni, amely minden egyes kikapcsoláskor lezárja a főzőlapot. Az alap modellekben egy szimbólum egyszerű megérintésével tudod aktiválni ezt a funkciót.
Tovább
bezár
További funkciókKevesebb jellemző

Technikai adatok

Fekete szín

Ujjvezető, vezérlést könnyítő barázda

SliderTouch csúszkás vezérlés

Személyre szabható hangjelzés szabályozás

IQ intelligens programok

IQboil funkció nagy mennyiségű víz felforralásához

IQgrill funkció grillezéshez (sütés erősségi szint beállítás)

IQsimmer párolás funkció

Lábas pozíció felismerés funkció: AutoDetect funkció

AreaFlex főzőzóna összekapcsolás funkció

TimeAssist főzési idő kijelzés funkció

Beállítás visszavonás funkció

Időzítés funkció tojásfőzéshez

Időzítés funkció

1 gombnyomásos főzés leállítás

Stop&Go funkció

StayWarm melegen tartás funkció

SoftMelt lassú olvasztás funkció (42°C)

StepZone kétfokozatú fozés funkció

PowerBoost extra teljesítmény funkció

4 indukciós főzőzóna
Bal első: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
Jobb első: átmérő 16 cm, 1.4/1.85 kW,
Bal hátsó: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
Jobb hátsó: átmérő 21 cm, 2.3/3 kW

Maradékhő kijelzés

ChildLock Pro gyerekzár

Méretek (SZx M x M): 60 × 5,4 × 52,5 cm

Csomagolási méretek: 64 × 16 × 56,5 cm

Beépítési méretek / Sz x M x M / min.-max.: 56-56,2 × 7 × 49,5 cm

Nettó súly: 8,7 kg

Bruttó súly: 9,2 kg

Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,5 W

Csatlakoztatási teljesítmény: 7.360 w

Cikkszám: 731907

EAN kód: 3838782152955

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek