Tűzhely funkciók - Gorenje
menü+
bezár
...

Tűzhely funkciók

Wok gázégő

Eredeti ázsiai ízvilág – az otthonunkban
A wok égők nagyon hamar elérik a maximális hőleadási szintet, az ázsiai konyhát egyszerűvé és elérhető téve mindenki számára.

BoilControl - Túlforrás elleni védelem

A túlforrás mint elfelejtett probléma
A rendszer automatikusan szabályozza a teljesítményt. Miután kezdetben maximális teljesítménnyel működött a készülék, a főzőzóna fenntartja a kívánt hőmérsékletet, hogy megakadályozza a túlforrást vagy túlfőzést.

HomeMade forma

A fatüzelésű kemencék minden előnyével
A jellegzetes, lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb jellemzője. A fejlesztés során a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletesen sikerül a fogás: kívül ropogós, belül puha. A MultiFlow 360˚ rendszerrel kombinálva lehetővé válik az egyidejű sütés akár 5 szinten is.

Gázfőzőlappal felszerelt tűzhelyek

Tüzeld fel a kreatiívitásodat!
Úgy főzni akár egy séf lehet egyszerűen is. Mindössze egy kis kreativitása van szükség, mert minden másról gondoskodik a gáz főzőlappal szerelt Gorenje tűzhely. A hőt nagy felületen leadó ChefBurner gázégők és a többi korszerű termékjellemző a legmerészebb gasztronómiai álmokat is elérhetővé teszi. Lobbantsd be kreativitásod tüzét és lepd meg szeretteidet tökéletes, otthon készített ételekkel.

Öntöttvas edénytartó rács

Vonzó megjelenés, stabilitás és tartósság
Az öntöttvas edénytartó rácsok javítják a stabilitást és a gáztűzhely megjelenését is. Olyan anyagból készültek, amely különösen tartóssá és még a legmagasabb hőmérséklettel szemben is ellenállóvá teszi őket.

Indukciós főzőlapok

Az indukciós főzőlapok kétszer olyan gyorsan melegszenek fel, mint a gáz üzemű főzőlapok, ami gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi őket. Az indukciós főzőlap csak az edény alját melegíti, a főzőzónának az edényen túli része hideg marad és bármikor biztonságosan megérinthető. A hőmérséklet azonnal, egy érintésre a beállítás szerint változik, amely csökkenti a túlforrás veszélyét. Egy ilyen főzőlappal az olvasztott csokoládé, bármilyen kifinomult öntet és más hőmérséklet-függő mestermű elkészítése egyszerű feladattá válik.

Mokka (kávé készítő) égőfej

A tökéletes reggeli rituálék kedvéért
A Gorenje gáz főzőlapokat felszereltük egy igazán praktikus mokka gázégővel, amely ideális a nagyon kis átmérőjű lábasokhoz is.

StayWarm

Tökéletes élmény a későn érkezők számára is
A StayWarm melegen tartás funkció állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, ameddig el nem érkezik a felszolgálás ideje. Az étel megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét egészen a tálalásig.

Hi-Light üvegerámialappal rendelkező tűzhelyek

Fűtőszálak egész sora a legjobb sütési eredményekért
A Gorenje hi-light főzőlapokat úgy terveztük, hogy egyszerű használatuk mellett nagyszerű eredményeket érhessen el velük bárki. Hatékonyak, intelligensek, olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek révén erőfesztítés nélkül is nagyon finomakat főzhetsz. Kétkörös vagy ovális főzőzónáik révén a legjobban alkalmazkodnak az igényeidhez. Az olyan speciális felszereltség mint a maradékhő kijelzők, időzítő és egyszerű vezérlés révén maximális biztonság mellett tarthatod tökéletesen az ellenőrzésed alatt a folyamatokat.

SilverMatte – matt ezüst zománc

Hihetetlenül ellenálló, ultra sima felület
A zománc minősége és típusa rendkívül fontos a sütő működése szempontjából. A SilverMatte nevű zománc nagymértékben ellenálló és erős anyag, amely bírja az extrém magas hőmérsékletet is. Mikropórusoktól mentes, befedi a sütő felületét és a tepsiket, így lehetővé teszi, hogy ellenálló legyen a legmagasabb hőmérséklettel szemben. A sütőkamra háromrétegű bevonata elősegíti a hővisszaverődést és további szigetelést biztosít. Ezáltal a sütő belseje mindig steril és biztonságos marad.

AquaClean

Egyszerű, könnyű tisztítás
A speciális, kiemelkedő minőségű zománcnak köszönhetően az AquaClean funkció hatékony és felhasználóbarát tisztítást tesz lehetővé. Mindössze annyi a teendő, hogy fél liter vizet öntesz az egyik sütőtálcába és minden sütés után elindítod a programot. 30 perc elteltével szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén el tudsz távolítani.

CataClean katalitikus öntisztítás

Egy felület, amely „nem állhatja“ a zsírt
A katalitikus tisztítás nagy segítséget nyújt a sütő karbantartásban. Amikor a sütő eléri a 85°C-os vagy magasabb hőmérsékletet a sütési folyamat közben, a katalitikus panelek automatikusan elkezdik elnyelni a zsiradékot és egyéb szennyeződéseket.

SuperSize nagyméretű sütőtálcák

Készen az “XXL-es” receptekhez
A tágasabb sütőkamrák miatt nagyobb mennyiségű ételt is megsüthetsz – de nem csak a minden szinten egyenletes levegő keringetés miatt, hanem a 46 cm széles sütőtálcák miatt is, amelyeket egyaránt használhatsz a standard és a kompakt méretű sütőkben is. Az innovatív megoldások révén több hely áll rendelkezésre és a sütőkamra teljes szélességében kihasználható.
Több hely van minden egyes tálcán, a legmodernebb technológia pedig gondoskodik arról, hogy az ételek minden egyes tálcában tökéletesre süljenek.

BigSpace

Több hely a szabadabb sütés érdekében
A megnövelt (akár 70 literes) kapacitás több étel egyidejű sütését teszi lehetővé. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon mozog körbe-körbe, így a BigSpace méretnek köszönhetően akár egy hatalmas pulykát is megsüthetsz az új sorozathoz tartozó modellekben.

OpenView sütőpanoráma

Tökéletesen áttekinthető sütési folyamat
Modern és egyes modelleknél akár két izzóval is szerelt világítás teszi vonzóan áttekinthetővé a hatalmas befogadóképességű sütőkamrát. A sütőajtó üveg különleges designjával kombinálva tökéletesen ellenőrzésed alatt tudod tartani a sütési folyamatot.

PerfectGrill

Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért
A legjobb eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetők el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes fogásokat, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantál minden egyes alkalommal. A többfunkciós grill rendszerben tehát külön-külön használhatod akár a kicsi, akár a nagy méretű grill fűtőszálat vagy akár a kettőt együtt is. Az Advanced modellekben a grill fűtőszálat egyszerűen le is lehet hajtani, ami könnyű karbantartást és tisztítást tesz lehetővé.

Sütés több szinten

Többféle ételt egy időben is el tudsz készíteni
A MultiAir technológia és a HomeMade design kombinációjának köszönhetően immár megvalósítható az, ami eddig nagy kihívást okozott, vagyis hogy a fogások egyszerre készüljenek: akár 4 tálcán is tudsz sütni egy időben. Jó hír: az illatok és az ízek nem fognak keveredni sütés közben! Az intelligens technológiával megoldott levegő eloszlás miatt biztos lehetsz abban, hogy az étel minden szinten, azaz tálcán jól átsül majd.

Különlegesen mély XXL tepsi

Az ínyenceknek, akik szeretnek az otthon készíteni kenyeret, lasagne-t, muszakát vagy hasonló ételeket, egy különlegesen mély (5 cm) tepsit terveztünk. A tepsi EcoClean bevonattal rendelkezik, ennek köszönhetően egyszerűen, csapvízzel tisztítható, káros vegyszerek használata nélkül. Ráadásul a sütő falai is kevésbé szennyeződnek, mivel a tepsi magasított oldalai megakadályozzák a zsiradék kiszabadulását.

XXL tárolófiók

Néhány tűzhely modell különösen nagyméretű és mély rekesszel rendelkezik nagyobb méretű edények vagy más konyhai eszközök számára. A fiók teleszkópos síneken siklik az egyszerű használat érdekében.

Hússzonda

Tökéletesen átsült húsok mindig. Mindig.
A hússzondával vagy hústűvel végzett sütés során mérni tudjuk az étel maghőmérsékletét is. Egy speciális hangjelzés jelzi, amint kész az étel. Ez a módszer különösen akkor hasznos, ha nagyméretű húsokat szeretnél sütni.

DirecTOUCH, tökéletes eredmények egy érintésnyire

Az innovatív szabadalmazott elektronikus programmodul tulajdonképpen forradalmasította az érintőképernyős vezérlést a Gorenje következő generációs főzőlapjaiban és beépített sütőiben. Mindössze három egyszerű lépésre van szükség hozzá – a főzés soha nem volt még ennél egyszerűbb! A sütő bekapcsolása után egy érintéssel válasszuk ki a főzni kívánt fogás szimbólumát, majd nyomjuk meg a Start gombot! Számos előre beállított program automatikusan beállítja a sütési tényezők megfelelő kombinációját, a hőmérsékletet és a sütési időt. Nagy méretű, jól felismerhető szimbólumok teszik a sütőt könnyen kezelhetővé, de emellett meghagyják a sütési paraméterek egyéni beállításának szabadságát (fűtőelemek, hőmérséklet, sütési idő, hússzonda), hogy saját ízlésünk és szakácstudásunk szerint alkalmazhassuk azokat. Kedvenc beállításai tárolhatók a memóriában és egyszerűen behívhatók a következő használatnál. A biztonsági gyermekzár az elektronikus modul további előnye; ez segít elkerülni a sütő felügyelet nélküli bekapcsolását és további védelmet nyújt a sérülések elkerülése érdekében.

IconTouch kezelőszerv

Az IconTouch kezelőszervvel felszerelt készülék esetében egy ergonomikusan tervezett tekerőgombokból és egy érintőképernyőből álló együttessel programozhatjuk sütőnket.

DC+ rendszer

Hatékony hőmérséklet vezérlés és kezelés
A DynamiCooling+ rendszer hatékonyan lehűti a sütő vázát, amivel megelőzi a magas hőfok miatti esetleges gondokat. A sütés végén a hőérzékelők hűtik le 60˚C alá a sütő külső oldalát. Ez különösen az extrém magas hőfokot alkalmazó pirolitikus öntisztítással felszerelt készülékeknél hasznos. A DynamiCooling rendszer a sütő működése közben, a DynamiCooling+ rendszer pedig a sütő kikapcsolása után kezd dolgozni.

Gyerekzár

A biztonságos konyha
Ez a funkció lezárja a kezelőfelületet és megakadályozza a hozzáférést az összes beállításhoz, ezáltal biztonságos környezetet teremt a gyerekek számára is.

Ultra hideg ajtó (UCD)

Három speciális üveglappal, ezen felül pedig hővisszaverő réteggel szerelt sütőajtó teszik a készüléket gyermekek vagy házi kedvencek számára is biztonságossá. A rendszer további előnye, hogy a hő(energia) nem tud „kiszökni“, ezzel optimalizálttá válik a sütő energiafogyasztása is.

Sima sütőajtó felszín a könnyebb tisztításért

Az egyszerűen leszerelhető sütőajtókon nincsen látható csavarfurat, gumi tömítés vagy bevágás (amelyek jól ismert fészkei a szennyeződésnek), így ezek gyorsan és könnyen tisztíthatók.

Tárolófiók

A legtöbb tűzhely rendelkezik egy kényelmes, nagy kapacitású fiókkal, amelyben sütőtálcákat és más kiegészítőket is tárolhatunk.