Tűzhely funkciók - Gorenje
menü+
bezár
...

Tűzhely funkciók

Wok gázégő

Eredeti ázsiai ízvilág – az otthonunkban
A wok égők nagyon hamar elérik a maximális hőleadási szintet, az ázsiai konyhát egyszerűvé és elérhető téve mindenki számára.

BoilControl - Túlforrás elleni védelem

A túlforrás mint elfelejtett probléma
A rendszer automatikusan szabályozza a teljesítményt. Miután kezdetben maximális teljesítménnyel működött a készülék, a főzőzóna fenntartja a kívánt hőmérsékletet, hogy megakadályozza a túlforrást vagy túlfőzést.

HomeMade sütőkamra forma

A fatüzelésű kemencék minden erényével
A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. Fejlesztéséhez a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka gyümölcse: ropogós kívül és lédús belül. A MultiFlow 360˚ rendszerrel kombinálva lehetővé válik az egyidejű sütés akár 5 szinten is.

Gáz főzőlapos tűzhelyek

Tüzeld fel a kreatiívitásodat!
Egy séf szintjén főzni nem feltétlenül bonyolult dolog. Mindössze egy kis kreativitás szikrára van szükség, mert minden másról gondoskodik a gáz főzőlappal szerelt Gorenje tűzhely. A hőt nagy felületen leadó ChefBurner gázégők és a többi korszerű termékjellemző a legmerészebb gasztronómiai álmokat is elérhetővé teszi. Lobbantsd be kreativitásod tűzét és lepd meg szeretteidet tökéletes, otthon készített ételekkel.

Öntöttvas edénytartó rács

Vonzó design, stabilitás és tartósság
Az öntöttvas edénytartó rácsok javítják a stabilitást és a gáztűzhely megjelenését is. Olyan anyagból készültek, amely különösen tartóssá és még a legmagasabb hőmérséklettel szemben is ellenállóvá teszi őket.

Indukciós főzőlapok

Az indukciós főzőlapok kétszer olyan gyorsan melegszenek fel, mint a gáz üzemű főzőlapok, ami gazdaságosabbá és biztonságosabbá teszi őket. Az indukciós főzőlap csak az edény alját melegíti, a főzőzónának az edényen túli része hideg marad és bármikor biztonságosan megérinthető. A hőmérséklet azonnal, egy érintésre a beállítás szerint változik, amely csökkenti a túlforrás veszélyét. Egy ilyen főzőlappal az olvasztott csokoládé, bármilyen kifinomult öntet és más hőmérséklet-függő mestermű elkészítése egyszerű feladattá válik.

Mokka (kávé készítő) égőfej

A tökéletes reggeli rituálék kedvéért
A Gorenje gáz főzőlapokat felszereltük egy igazán praktikus mokka gázégővel, amely ideális a nagyon kis átmérőjű lábasokhoz is.

StayWarm melegen tartás funkció

A későn érkező vendégek nagy örömére
A StayWarm melegen tartás funkció állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, ameddig el nem érkezik a felszolgálás ideje. Az étel megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét egészen a felszolgálásig.

Hi-Light üvegerámialappal rendelkező tűzhelyek

Fűtőszálak egész sora a legjobb sütési eredményekért
A Gorenje hi-light főzőlapokat úgy terveztük, hogy egyszerű használatuk mellett nagyszerű eredményeket érhessen el velük bárki. Hatékonyak, intelligensek, olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek révén erőfesztítés nélkül is nagyon finomakat főzhetsz. Kétkörös vagy ovális főzőzónáik révén a legjobban alkalmazkodnak az igényeidhez. Az olyan speciális felszereltség mint a maradékhő kijelzők, időzítő és egyszerű vezérlés révén maximális biztonság mellett tarthatod tökéletesen az ellenőrzésed alatt a folyamatokat.

SilverMatte – matt ezüst zománc

Hihetetlen mértékben ellenálló, ultra sima felületű bevonat
A zománc minősége és típusa rendkívül fontos a sütő működése szempontjából. A SilverMatte nevű zománc nagymértékben ellenálló és erős anyag, amely bírja az extrém magas hőmérsékletet is. Mikropórusoktól mentes, befedi a sütő felületeit és a tepsiket, így teszi lehetővé, hogy ellenállóak legyenek a legmagasabb hőmérsékletekkel szemben. A sütőkamra háromrétegű bevonata elősegíti a hővisszaverődést és további szigetelést biztosít. Ezáltal a sütő belseje mindig steril és biztonságos marad.

AquaClean hidrolitikus öntisztítás funkció

Egyszerű, könnyed tisztítás
A speciális, kiemelkedő minőségű zománcozásnak köszönhetően az AquaClean funkció hatékony és felhasználóbarát sütőkamra tisztítást tesz lehetővé. Mindössze annyi a teendő, hogy fél liter vizet öntesz az egyik sütőtálcába és minden sütés után elindítod a programot. 30 perc elteltével szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén el tudsz távolítani.

CataClean katalitikus öntisztítás

Egy felület, amely „nem állhatja“ a zsírt
A katalitikus tisztítás nagy segítséget nyújt a sütő karbantartásban. Amikor a sütő eléri a 85°C-os vagy magasabb hőmérsékletet a sütési folyamat közben, a katalitikus panelek automatikusan elkezdik elnyelni a zsiradékot és egyéb szennyeződéseket.

SuperSize nagyméretű sütőtálcák

Készen az “XXL-es” receptekhez
A tágasabb sütőkamrák miatt nagyobb mennyiségű ételt is megsüthetünk – de nem csak a minden szinten egyenletes levegő keringtetés miatt, hanem a 46 cm széles sütőtálcák miatt is, amelyeket egyaránt használhatunk a standard és a kompakt méretű sütőkben is. Innovatív megoldások révén több hely áll a rendelkezésünkre és a sütőkamrát teljes szélességében kihasználhatjuk.
Több hely van minden egyes tálcán, a legmodernebb technológia pedig gondoskodnak arról, hogy az ételek minden egymás fölé helyezett tálcában tökéletesre süljenek.

BigSpace nagyméretű sütőkamra

Több hely a többféle sütési lehetőség érdekében
Az (akár 70 literes sütőkamráig) növelt kapacitás nagyobb adagnyi étel egyidejű sütését teszi lehetővé. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon cirkulál körbe-körbe, a BigSpace méret miatt akár egy hatalmas pulykát is be tudnak fogadni az új sorozathoz tartozó modellek.

OpenView sütőpanoráma

Tökéletesen áttekinthető sütési folyamat
Modern és egyes modelleknél akár két izzóval is szerelt világítás teszi vonzóan áttekinthetővé a hatalmas befogadóképességű sütőkamrát. A sütőajtó üveg különleges designjával kombinálva tökéletesen ellenőrzésed alatt tudod tartani a sütési folyamatot.

PerfectGrill funkció

Dupla fűtőszál az egyenletesen ropogósra sült ételekért
A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagy méretű veszi körül. A fűtőszálak átgondolt elhelyezése optimális hőeloszlást és tökéletes sütési eredményeket, azaz kívül ropogós, belül porhanyós ételeket garantálnak minden egyes alkalommal. A többfunkciós grill rendszerben tehát külön-külön használhatjuk akár a kicsi, akár a nagy méretű grill fűtőszálat vagy akár a kettőt együtt is. Az Advanced modellekben a grill fűtőszálat egyszerűen le is lehet hajtani, ami könnyű karbantartást, tisztítást tesz lehetővé.

Sütés több szinten

Többféle ételt egy időben is el tudsz készíteni
A MultiAir technológia és a HomeMade design kombinációjának köszönhetően immár megvalósíthatóak az eddig legnagyobb kihívást jelentő sütési célok is: vagyis akár 4 tálcán is tudsz sütni egy időben. Jó hír: az illatok és az ízek nem fognak keveredni sütés közben! Az intelligens technológiával megoldott levegő eloszlás miatt biztos lehetsz abban, hogy az étel minden szinten, azaz tálcán jól átsül majd.

Különlegesen mély XXL tepsi

Az ínyenceknek, akik szeretnek az otthon készíteni kenyeret, lasagne-t, muszakát vagy hasonló ételeket, egy különlegesen mély (5 cm) tepsit terveztünk. A tepsi EcoClean bevonattal rendelkezik, ennek köszönhetően egyszerűen, csapvízzel tisztítható, káros vegyszerek használata nélkül. Ráadásul a sütő falai is kevésbé szennyeződnek, mivel a tepsi magasított oldalai megakadályozzák a zsiradék kiszabadulását.

XXL tárolófiók

Néhány tűzhely modell különösen nagyméretű és mély rekesszel rendelkezik nagyobb méretű edények vagy más konyhai eszközök számára. A fiók teleszkópos síneken siklik az egyszerű használat érdekében.

Hússzonda

Tökéletesen átsült húsok mindig. Mindig.
A hússzondával vagy hústűvel végzett sütés során mérni tudjuk az étel maghőmérsékletét is. Egy speciális hangjelzés jelzi, amint kész az étel. Ez a módszer különösen akkor hasznos, ha nagyméretű húsokat akarunk sütni.

DirecTOUCH, tökéletes eredmények egy érintésnyire

Az innovatív szabadalmazott elektronikus programmodul tulajdonképpen forradalmasította az érintőképernyős vezérlést a Gorenje következő generációs főzőlapjaiban és beépített sütőiben. Mindössze három egyszerű lépésre van szükség hozzá – a főzés soha nem volt még ennél egyszerűbb! A sütő bekapcsolása után egy érintéssel válasszuk ki a főzni kívánt fogás szimbólumát, majd nyomjuk meg a Start gombot! Számos előre beállított program automatikusan beállítja a sütési tényezők megfelelő kombinációját, a hőmérsékletet és a sütési időt. Nagy méretű, jól felismerhető szimbólumok teszik a sütőt könnyen kezelhetővé, de emellett meghagyják a sütési paraméterek egyéni beállításának szabadságát (fűtőelemek, hőmérséklet, sütési idő, hússzonda), hogy saját ízlésünk és szakácstudásunk szerint alkalmazhassuk azokat. Kedvenc beállításai tárolhatók a memóriában és egyszerűen behívhatók a következő használatnál. A biztonsági gyermekzár az elektronikus modul további előnye; ez segít elkerülni a sütő felügyelet nélküli bekapcsolását és további védelmet nyújt a sérülések elkerülése érdekében.

IconTouch kezelőszerv

Az IconTouch kezelőszervvel felszerelt készülék esetében egy ergonomikusan tervezett tekerőgombokból és egy érintőképernyőből álló együttessel programozhatjuk sütőnket.

DC+ rendszer

Hatékony hőmérséklet vezérlés és kezelés
A DynamiCooling+ rendszer hatékonyan hűti le a sütő vázát, amivel megelőzi a magas hőfok által okozott károkat. A sütés végén a rendszer hőérzékelők vezérlésével hűti le 60˚C alá a sütő külső oldalát. Ez különösen az extrém magas hőfokot alkalmazó pirolitikus öntisztítással szerelt készülékeknél hasznos. A DynamiCooling rendszer a sütő működése közben, a DynamiCooling+ rendszer pedig a sütő kikapcsolása után kezd dolgozni.

Gyerekzár

A konyha mint biztonságos környezet
Ez a funkció lezárja a vezérlőpanelt és megakadályozza az összes beállított paraméterhez való hozzáférést, ezáltal biztonságos környezetet teremt a konyhában őrizetlenül hagyott gyermekek számára is.

Ultra hideg ajtó (UCD)

Három speciális üveglappal, ezen felül pedig hővisszaverő réteggel szerelt sütőajtó teszik a készüléket gyermekek vagy házi kedvencek számára is biztonságossá. A rendszer további előnye, hogy a hő(energia) nem tud „kiszökni“, ezzel optimalizálttá válik a sütő energiafogyasztása is.

Sima sütőajtó felszín a könnyebb tisztításért

Az egyszerűen leszerelhető sütőajtókon nincsen látható csavarfurat, gumi tömítés vagy bevágás (amelyek jól ismert fészkei a szennyeződésnek), így ezek gyorsan és könnyen tisztíthatók.

Tárolófiók

A legtöbb tűzhely rendelkezik egy kényelmes, nagy kapacitású fiókkal, amelyben sütőtálcákat és más kiegészítőket is tárolhatunk.