Páraelszívók - Gorenje
bezár
...

Légből kapott segítség

Páraelszívók
A Gorenje páraelszívók nagyszerű formatervezésük révén olyan technológiailag fejlett eszközök, amelyek 2 az 1-ben megoldást nyújtanak. Tökéletes társak a modern életstílushoz – egészségesebb életkörülményeket teremtenek, hatékonyan távolítják el a rossz szagokat, csendben és megbízhatóan végzik a munkájukat. A Gorenje páraelszívók a legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek és a legjobb felhasználói élményt biztosítják a főzés és tisztításuk során – vagy akkor, amikor pusztán gyönyörködünk a látványukban.

AdaptAir

Nincs többé kellemetlen szag. Csak levegő.
Az innovatív AdaptAir technológia egyenletes levegő elszívást biztosít az elszívó teljes felületén. A speciális AdaptAir terelőlapok nyílása és záródása mellett csökken a készülék zajszintje is. És a lényeg: a gőz, a szagok és minden más szennyeződés is távozik a konyha levegőjéből.

AdaptTech

Automatikus működésű ventilátor
Az érzékelő észleli a szennyeződés szintjét vagy gőz, pára illetve gázok jelenlétét a levegőben. A készülék a szükséges mértékben, automatikusan növeli a ventilátor teljesítményét vagy teljesen leállítja azt, amennyiben arra nincs már tovább szükség.
_products/features/icon - Poliuretán szűrő

Poliuretán szűrő

A poliuretán hab előnyei
A szűrőkbe épített speciális, poliuretán hab a zsír és egyéb szennyeződések 98 %-át eltávolítja, ezzel varázsolva konyhánk levegőjét sokkal frissebbé és tisztábbá.
_products/features/icon - SliderTouch csúszkás vezérlés

SliderTouch csúszkás vezérlés

Egyszerű vezérlés
Egy speciális csúszkás vezérlő egységnek köszönhetően könnyen és azonnal változtatni tudunk teljesítmény- és fényerősségi fokozatokon. A SliderTouch modern designja révén egyszerűen, ujjunknak a csúszka szimbólumokon történő könnyed elhúzásával tudunk változtatni a beállításokon.
_products/features/icon - P. A. S. rendszer

P. A. S. rendszer

Célzott elszívás alacsonyabb zajszint mellett
Az innovatív levegőelszívó rendszer a páraelszívó közepétől a széle felé irányítja a levegőt. Ennek a megközelítésnek a célja, hogy kevésbé terhelje meg a motort, optimalizálja az energiafogyasztást, emellett csökkenti a zajszintet és sokkal hatékonyabbá teszi magát a páraelszívást is.

Tekintse meg az összes terméktulajdonságot!

Tekintse meg a teljes termékválasztékunkat!