Mikrohullámú sütők - Gorenje
bezár
...

Multitalentum a sütők között

Mikrohullámú sütők

A mikrohullámú sütő minden modern konyha elengedhetetlen része. Segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthetünk felfokozott tempót diktáló világunkban is. Fejlett technológia gondoskodik arról, hogy az ételek egyenletesen felolvadjanak vagy felmelegedjenek. Ezen felül a mikrohullámú főzés mellett ezekkel a készülékekkel grillezni is lehet és rendelkeznek hőlégbefúvás funkcióval is. Így a beépíthető mikrohullámú sütőt lehet hagyományos sütőként is használni. Szükségtelen hozzátenni, hogy kívülről nézve is igen impresszív készülékekről van szó. Arra tervezték őket, hogy jól illeszkedjenek a Gorenje többi beépíthető készülékeivel együtt történő beépítésre.

Inverteres technológia

Gyengéd és gyors módszer az ízletesebb ételekért
Az inverteres technológia használatakor a mikrohullám nem pulzáló (vagyis ki-bekapcsolt állapot) szerint, hanem folyamatosan áramlik. Ennek eredményeképpen az étel megőrzi eredeti belső szerkezetét, vitamin-, ásványi anyag és rosttartalmát. Különösen hasznos újramelegítéskor vagy kiolvasztáskor. A teljes mikrohullámmal történő sütési idő rövidebb, amely optimalizálja az energiafogyasztást is.

Stirrer technológia

Használjuk azt a sütőtálcát, amelyiket csak akarjuk
A Stirrer avagy keverő technológia miatt egy standard méretű üvegtepsit is betehetünk a mikrohullámú sütőbe. A sütő teljes szélességét kihasználva búcsút mondhatunk a hagyományos forgótányérnak és az egyenetlen melegítésnek. A továbbfejlesztett mikrohullám eloszlási rendszer a teljes sütőkamrában ugyanolyan mértékben melegíti az ételt. A Stirrer technológia elérhető kombinált és standard mikrohullámú sütőknél is.
_products/features/icon - Multifunkciós használat

Multifunkciós használat

A kombinált beépíthető sütő egyszerre nyújtja mind a mikrohullámú főzés, mind pedig a hőlégbefúvás, illetve grill funkció előnyeit. 5 mikrohullámú teljesítményszint gyorsítja a főzési folyamatot, míg a hőlégbefúvás gondoskodik arról, hogy az étel jól átsüljön. A kombinált működés, amely a grill és hőlégbefúvás funkciók egyidejű használatát jelenti, tökéletes sütési eredményeket biztosít nagyméretű fehér hús darabok elkészítésekor, míg a grill és mikrohullám kombinációja a kisebb darab húsok, pizzák, stb. pirítását gyorsítja fel. A beépíthető mikrohullámú sütőt hagyományos sütőként is használhatjuk.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AquaClean

AquaClean

Egyszerű, biztonságos tisztítás
Az AquaClean módszer nagyszerű segítség, amikor a sütő tisztítására kerül a sor. Mindössze annyi a teendőnk, hogy fél liter vizet öntünk az egyik sütőtálcába és elindítjuk a programot. 30 perc elteltével szemmel látható a különbség a sütőkamra falán és a tálcákon: a zsírfoltok és egyéb szennyeződések fellazulnak, amelyeket egy törlőronggyal könnyedén eltávolíthatunk.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Sima felületű ajtó

Sima felületű ajtó

A mikrohullámú sütő ajtaja mentes bármiféle rovátkától vagy éltől amelyben megülhetnének a szennyeződések. A belső üveglapot ki tudjuk venni. Egy ilyen design segítségével az ajtó tisztítására elég egyetlen törlő mozdulat.
Tovább
bezár

Tekintse meg a teljes termékválasztékunkat!

Tekintse meg a teljes termékválasztékunkat!