Kombinált gőzsütők - Gorenje
bezár
...

Egészség és íz pompás forrása

Új generációs beépíthető gőzsütők
A főzés egy megdöbbentően komplex folyamat, amely során számos különböző dolog történik és számtalan, a végeredményt befolyásoló tényező hat egy időben. Tekintélyes mennyiségű tudományos ismeretre és éveken át ívelő fejlesztői munkára van szükség ahhoz, hogy olyan termékjellemzőkkel és funkciókkal tudjon egy márka piacra lépni, amelyek az ételre nem csak, mint fontos energiaforrásra, hanem úgy is mint alapvető vitamin-, ásványi anyag, rostforrásra és természetesen illatok, ízek és érzéki élmények gazdag tárházára is tekintsen. A Gorenje sütők magukban hordozzák az egészséges ételek ígéretét, a természet által nyújtott értékes tápanyagok tiszteletét, miközben szem előtt tartják az emberi test és lélek alapvető – és nem alapvető – szükségleteit is. A Gorenje gőzsütői standard és kompakt méretben elérhetőek.

PureSteam gőz funkció

Főzés víz helyett – csak gőzzel
A Gorenje kombinált gőzsütői kitűnő sütési teljesítményt nyújtanak, méghozzá úgy, hogy a gőzt egyetlen vízcsepp kibocsátása nélkül hozzák létre. Ezáltal az étel nem ázik el, megőrzi tápanyagait, nedvességtartalmát és ízekben gazdag is marad. Ideális kiolvasztáshoz is, mivel a forró gőz egyenletesen veszi körbe az ételeket, a hagyományos sütési módok során a sütőkamrában tapasztalható hideg-meleg pontok helyett.

MultiSteam 360° funkció

A gőzsütés holisztikus megközelítése
Miután a gőz több nyíláson keresztül beáramlik a sütőtérbe, egy speciális ventilátor egyenletesen eloszlatja azt, ezzel az ételnek puha és porhanyós állagot biztosít. Egyetlen telitöltött víztartály elég az egész sütési folyamathoz, így a sütés során nem kell kinyitni a sütőajtót, ami idő- és energiamegtakarítást tesz lehetővé, ezáltal javítva az általános gőzsütési eredményeket. A gőzsütött étel megőrzi tápértékét és elkészítéséhez extra olaj hozzáadása sem szükséges.
_products/features/icon - Víztartály

Víztartály

Víz, ami kéznél van
A nagy űrtartalmú, praktikus és elegáns formatervezésű víztartály könnyen hozzáférhető és újratölthető a sütés során, annak megszakítása nélkül. Az 1,3 literes víztartály átgondolt elhelyezése révén könnyen kezelhető, nem vesz el helyet a sütőkamra térfogatától és kialakítása miatt nehezen folyik ki belőle a folyadék. Könnyen kiemelhető a sütőből és mosogatógépben mosható. Kapacitása a leghosszabb gőzsütési programokhoz is megfelelő nagyságú.
_products/features/icon - Egészséges újramelegítés

Egészséges újramelegítés

Egyenletes újramelegítés vagy felolvasztás
A kombinált gőzsütőt újramelegítésre vagy ételek felolvasztására is használhatjuk. Az újramelegítéskor nem történik ismételten főzés, így az étel nem szárad ki. A kiolvasztás pedig kellően egyenletes és gyengéd művelet ahhoz, hogy az étel szerkezete ne változzon meg. Ezért a kombinált gőzsütőben végzett kiolvasztás és újramelegítés egyszerűen egészségesebb, mintha azt hagyományos sütőben végeztük volna.
_products/features/icon - Vízkőtelenítés

Vízkőtelenítés

A vízkő többé már nem okoz gondot
A vízkőtelenítési funkció automatikusan működik. A sütő – amikor erre szükség van – emlékeztet bennünket a folyamat elindítására. A speciális vízkőtelenítő oldat hozzáadása után a program egy óra alatt le is fut.

Tekintse meg az összes terméktulajdonságot!

Tekintse meg a teljes termékválasztékunkat!