Főzőlapok - Gorenje
bezár
...

Tökéletes íz

Új generációs beépíthető főzőlapok
Mindannyian szeretnénk professzionális szakácsként főzni, jó benyomást tenni a vendégeinkre és egészséges ételeket a családi asztalra tenni. Ehhez általában speciális tudás vagy professzionális felszerelés kell. A Gorenje főzőlapokat a könnyen használható eszköz koncepciója szerint terveztük annak érdekében, hogy mindenki nagyszerű eredménnyel főzhessen. Indukciós, HiLight és gáz főzőlapok – mindegyik sorozatunk olyan termékjellemzőkkel és funkciókkal rendelkezik, amely fesztelenné teszi a konyhában töltött időt.

XpandZone nagyméretű főzőzóna

Egy XXL méretű felület a nagyméretű lábasok és tálak használatához
Az XpandZone segítségével szinte az egész indukciós felületen lehet főzni. A funkció bekapcsolásával az egész indukciós lap használható. A főzőzónák összekapcsolásával több helyet nyerünk a főzéshez: használhatunk nagyobb lábasokat vagy több kisebb méretűt. Mivel az indukciós főzőlap két XpanZone zónával rendelkezik, az egyik bekapcsolásával a másikat hagyományos üzemmódban használhatjuk.

PowerBoostSupreme teljesítményfokozat

Akkor sem kell aggódni, ha szorít az idő
A PowerBoostSupreme funkció extrém hőleadást jelent, ami jelentősen csökkenti a főzési időt. Mindössze 4,2 percre van szükség 2 liter víz felforralásához, ami nagyon nagy idő megtakarítást jelent. A PowerBoostSupreme funkcióval a Gorenje Superior főzőlap modelljei rendelkeznek.

BidgeZone híd funkció

Egy egyszerű ötlet a szuper nagy méretű edények használatához
A (két-két) összekapcsolható zónával rendelkező indukciós főzőlap leegyszerűsíti a nagyméretű lábasok használatát. Két-két külön zónát tudunk „hídként“ összekapcsolni egyetlen érintéssel. Remek megoldás nagyméretű darabokat tartalmazó ételek elkészítéséhez.
_products/features/icon - Nagy teljesítményű gázrózsák

Nagy teljesítményű gázrózsák

A cél több hőenergiát kinyerni a gázból
A jelentősen javított gázégők akár 10 %-kal is hatékonyabb gázfelhasználást tesznek lehetővé.
_products/features/icon - Wok gázégő

Wok gázégő

Eredeti ázsiai ízvilág – az otthonunkban
A wok égők nagyon hamar elérik a maximális hőleadási szintet, az ázsiai konyhát egyszerűvé és elérhető téve mindenki számára.
_products/features/icon - PowerZone funkció

PowerZone funkció

Gyors felfűtés
Ez a funkció a HiLight kerámialapok teljesítményének 25 %-kal való növelését teszi lehetővé, ezáltal sokkal gyorsabban elkezdhetünk főzni alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

IQcook indukciós főzőlap

A fedőn levő IQ-szenzor és az IQcook indukciós főzőlap alsó részébe épített érzékelő közötti kapcsolatnak köszönhetően ténylegesen teljes mértékben az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk a főzést, mivel a lábas és a főzőlap közötti drótnélküli kommunikáció valójában a teljes folyamatot vezérli, tökéletesen automatizált főzést biztosítva.
_products/features/icon - IQpro funkció

IQpro funkció

Főzés maraton – nagyon könnyedén
Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten történő főzéssel. Ideális olyan ételekhez mint például a gulyásleves.
_products/features/icon - IQpoach funkció

IQpoach funkció

Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten
Az IQpoach funkció 71 és 85°C között tartja a hőmérsékletet, ezzel megelőzi a túlfőzést. Az étel megőrzi természetes színét, nedvességtartalmát és ízét. A pontos és állandó hőmérséklet ideális olyan receptekhez mint például a buggyantot tojás.
_products/features/icon - IQgrill funkció

IQgrill funkció

Tökéletesen grillezett steak
Az IQcook főzőlap izgalmasan egyszerűvé teszi a grillezést, lehetővé téve, hogy minimális olaj felhasználásával vagy akár olaj nélkül főzzünk. Három elkészítési szintet ajánl fel és megelőzi az étel megégését is.
_products/features/icon - IQboil funkció

IQboil funkció

Egy csepp sem hagyja el az edényt
Az IQboil nagy mennyiségű vizet tud gyorsan felforralni. A folyadék forrásának kezdetekor egy speciális érzékelő valamivel alacsonyabb fokon rögzíti a főzési hőmérsékletet, így megelőzi, hogy az étel kifusson. Ideális levesek és tésztaételek készítéséhez.
_products/features/icon - IQsteam párolás funkció

IQsteam párolás funkció

A vitaminok megőrzése érdekében
Ez a funkció minimális vízzel való párolást tesz lehetővé, elég mindössze fél deciliter víz 1 kg zöldség megpárolásához. Aktív módon, dedikált érzékelő használatával akadályozza meg, hogy túlfőjön az étel. Az IQsteam funkció használatával megőrizhetjük az ételek színét, vitamin- és ásványi anyagtartalmát.

Tekintse meg az összes terméktulajdonságot!

Tekintse meg a teljes termékválasztékunkat!