Beépíthető sütők - Gorenje
bezár
...

Ahol a tökéletes ízek születnek

Új generációs beépíthető sütők
Minden Gorenje sütő egy kis kicsi “csoda” gyár. A működés során fizikai folyamatok ezrei játszódnak le a kamrában, mind megfelelő ellenőrzés és tökéletes koordináció mellett, amelyek elvezetnek egészen a végeredményig – ami nem más mint maga az ízletes étel. A sütés, pirítás/kérgesítés és párolás programok fizikai hátteréneknek kialakításában éveken át ívelő céltudatos kutatások eredményei állnak: az a sor termékjellemző és funkció, amely egyedülálló főzési élményhez vezet. Ezek a sütők segítőkész személyi asszisztensként dolgoznak a kezünk alá, ügyelve a részletekre: egy innovatív sütőkamra forma, amely egyenletesen oszlatja el a forró levegőt, egy folyamat értékelő-elemző egység, amely tökéletesre süti a húst, egy gőzsütő eszköz, amely a megfelelő – és egy cseppel sem több vagy kevesebb – mennyiségű párát biztosítja a sütéshez. A lényeg: számtalan érdekes és kivételesen felhasználóbarát beállítás közül választhatunk a sütés során.

HomeMade forma

A fatüzelésű kemencék minden előnyével
A jellegzetes, lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb jellemzője. A fejlesztés során a hagyományos fatüzelésű kemencék jelentették a fő inspirációt, hiszen azokban a forró levegő szabadon áramlik. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletesen sikerül a fogás: kívül ropogós, belül puha. A MultiFlow 360˚ rendszerrel kombinálva lehetővé válik az egyidejű sütés akár 5 szinten is.

MultiFlow 360˚ légkeverés

Minden oldalról tökéletes
A MultiFlow 360˚ rendszer garantálja az optimális forró levegő áramlást a sütőben. A hátfalon kialakított ventilációs nyílások és az egyedülálló sütőkamra forma révén a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. A ventilátor a sütőkamra egészében áramoltatja körbe-körbe a forró levegőt, minden oldalról tökéletesre sütve az ételt. A dinamikus légmozgás így lehetővé teszi az egyszerre több szinten történő sütést az illatok és ízek keveredésének kockázata nélkül.

Sütés több szinten

Többféle fogás egyszerre
Néhány Gorenje sütőben a MultiFlow 360˚ventiláció és a HomeMade design kombinációjának köszönhetően immár megvalósítható az, ami eddig nagy kihívást okozott, vagyis hogy a fogások egyszerre készüljenek: akár 5 tálcán is lehetséges egy időben sütni, a jó hír pedig az, hogy az illatok és az ízek nem fognak keveredni közben! Az intelligens technológiával megoldott levegő eloszlás miatt biztos lehetsz abban, hogy az étel minden szinten, azaz tálcán jól átsül majd. Mivel a sütő kapacitását is megnöveltük, a kamra is kitűnően áttekinthetővé vált.
_products/features/icon - Többlépéses sütés funkció

Többlépéses sütés funkció

Tökéletes étel 2, 3 vagy több lépésben
A manuális programozhatóságnak köszönhetően több sütési fázis beállítása is lehetséges. Az egyes lépések között tehát nincs szükség további kézi beavatkozásra, mindezt a készülék automatikusan elvégzi helyetted. Ideális a tapasztaltabb felhasználóknak, illetve az olyan ételek, mint a kenyér vagy a lasagne elkészítéséhez, amelyek különböző hőmérsékletű sütési fázisokat igényelnek.
_products/features/icon - Automata programok

Automata programok

Kiválaszt, megnyom és… kész is
A sütést több, mint 80 előre programozott recept teszi egyszerűvé. Minden paraméter, mint az idő, a hőmérséklet és a sütési módok - automatikusan állnak a rendelkezésedre. Neked mindössze annyi a feladatod, hogy kiválaszd az étel típusát és súlyát, aztán elindítsd a sütési programot. A sütő elvégez minden mást. Ajánlott kezdő szakácsoknak is.
_products/features/icon - Szárítás funkció

Szárítás funkció

Nagyszerű ételek egész nap
A szárított hús, gyümölcs, zöldség és gyógynövény ezután már az otthonunkban is készíthető. A szárítás 5 tálcán történhet egy időben, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg.
_products/features/icon - Joghurt készítés

Joghurt készítés

Egyszerűen és egészségesen
Egy speciális funkciónak köszönhetően egészséges joghurtot készíthetünk immár otthon is. Az automatikus hőmérséklet- és időbeállítás lehetővé teszi, hogy mindössze 3 óra alatt készítsd el a joghurtot. Ehhez a funkcióhoz további Gorenje termék kiegészítő használata szükséges.
_products/features/icon - BigSpace nagyméretű sütőkamra

BigSpace nagyméretű sütőkamra

Több hely a szabadabb sütés érdekében
Az új generációs Gorenje sütők továbbfejlesztett technológiának köszönhetően, nagyobb befogadóképességgel rendelkeznek. Az optimalizált rendszerben a forró levegő egy még nagyobb méretű kamrában szabadon mozog körbe-körbe. A megnövelt kapacitás több, nagyméretű étel egyidejű sütését teszi lehetővé több tálcán, azonos külső készülékméret esetén is. Az új Superior sorozathoz tartozó sütőkbe a korábbi 3 helyett 5 tálca fér be egyszerre. A sütőkamra mérete a standard sütőknél 75, a kompakt kivitelben pedig 53 literig változik, amely az új Gorenje készülékeket a piacon a legnagyobb sütőkamrájú gépek közé emeli.
_products/features/icon - GentleClose lassú ajtózáródás

GentleClose lassú ajtózáródás

Szuper könnyű és szuper csendes
Egy gyengéd érintés és a sütőajtó lassan, elegánsan záródik be – a korábban megszokott csattanást el is fogod felejteni.

Tekintse meg az összes terméktulajdonságot!

Tekintse meg kiemelt termékeinket!