Beépíthető készülékek - Gorenje
bezár
...

A gyors, de egészséges főzés végre lehetséges!

Beépíthető készülékek új generációja

A tökéletes ételek készítése sohasem volt könnyű dolog. Különösen, ha munka és gyerekek mellett kellett ilyen minőségben helyt állni a konyhában is. De… a Gorenje segíthet, hogy ez mégis sikerüljön.  

A Gorenje beépíthető termékeinek új generációja a személyre szabott segítség széles palettáját ajánlja, amely nem hagy figyelmen kívül egyetlen az ételkészítést érintő részletet sem. Lehetővé teszi, hogy gyorsabban, egészségesebben és örömtelibben teljen az főzéssel töltött értékes időnk. Az összes új modell inspiráló felhasználói élményt nyújt, egyúttal környezetbarát és energiahatékony működést biztosít, nem utolsósorban pedig gazdagítja, könnyebbé teszi mindennapjainkat, mivel minimális tisztítási és karbantartási igénnyel bír. Olyan speciális funkciók mint a gőzsütés, szuvidálás, buggyantott tojás vagy éppen a joghurt készítés szereznek több örömet a konyhai rutinfeladatok során és biztosítanak egészségesebb életmódot az egész család számára.

Tökéletes íz Okos funkciók teszik a remek étkek készítését megnyugtatóan egyszerűvé.
Egészséges ötletek Automatikus funkciók és innovatív termékjellemzők nyitnak kaput számunkra egy egészségesebb életstílus felé.
Tökéletes felhasználói élmény Egyszerű használatra, tisztításra és karbantartásra tervezve.