Porszívók - Gorenje
bezár
...
TELJES MÉRTÉKBEN SZINKRONBAN A RITMUSODDALA Gorenje gőztisztítók továbbfejlesztett technológiájuknak, az előállításukhoz felhasznált minőségi nyersanyagoknak és kiváló formatervezésüknek köszönhetően hatékonyan segítik otthonod rendbentartását. Szépek, és elnéző táncpartnereid is lehetnek, amelyek követik ritmusodat.
1
KIEMELT JELLEMZŐK
Fedezd fel előnyeit, amelyek leegyszerűsítik és könnyebbé teszik a mindennapi házimunkát.
Tovább Bezárás
SaveSpace - Helytakarékosság
Tovább
Hepa szűrő
Tovább
TelescopeTube
Tovább
SmartParking
Tovább
5BagsExtra
Tovább
SaveSpace - Helytakarékosság
Mostantól az összes tartozékot praktikus módon, használatra készen tárolhatod. A porszívó egy speciális, könnyen használható tartozéktároló rekesszel láttuk el, amely biztosítja, hogy a tartozékokat rendezetten tudd tárolni.
Hepa szűrő
A HEPA szűrő eltávolítja szennyeződés akár 99,95%-át a levegőből, beleértve a pollent és az atka ürüléket, ami alapvető fontosságú az asztmában vagy allergiában szenvedők számára. Az összes beszívott levegő áthalad a HEPA szűrőn, ahol a por és piszok részecskék fennakadnak a szűrő szálain.
TelescopeTube
Az ultrakönnyű teleszkópos csövet könnyű használni, ki- és visszahúzni. Használat közben állítható a maximális kényelem érdekében. A teleszkópos cső alumínium és krómozott változatban létezik.
SmartParking
A porszívók rendelkeznek egy speciális eltárolási barázdával, amely egyszerűen és praktikusan megtartja a kefét vagy a szívócsövet takarítás után vagy a szünetekben. Egyszerűen helyezd a csövet a nyílásba, ahol biztonságban várakozhat a következő használatra.
5BagsExtra
Egy Gorenje porszívó megvásárlását követően akár 17,5 liter piszkot is felporszívózhatsz további költségek nélkül, mivel 5 további porzsák jár az új porszívó mellé: 3 egyszer használatos papír porzsák, egy újrafelhasználható szövet porzsák és egy mikroszűrős porzsák a maximális porszűrés érdekében.
SaveSpace - Helytakarékosság
Hepa szűrő
TelescopeTube
SmartParking
5BagsExtra
TÉNYEK ÉS ADATOK
Érdemes figyelmet szentelni a kiemelkedő számadatokra, amelyek bizonyítják a porszívód valódi értékét.
Tovább Bezárás

Energiatakarékos

A Gorenje porszívókat a legjobb osztályba sorolják az energiafelhasználás alapján - az "A" osztályba, ami évi 62 kWh-nál alacsonyabb éves fogyasztást jelent.

Csendes működés

A legcsendesebb készülékek közé tartoznak a piacon, a zajszintjük 70 decibelnél alacsonyabb, amely megfelel egy csendes beszélgetés zajszintjének.

Tökéletes eredmények

A HEPA szűrő eltávolítja szennyeződés akár 99,95%-át a levegőből, beleértve a pollent és az atka ürüléket, amely tudás alapvető fontosságú az asztmában vagy allergiában szenvedők számára. Az összes beszívott levegő áthalad a HEPA szűrőn, ahol a por és piszok részecskék fennakadnak a szűrő szálain.

Modellek