Új szabadonálló mikrohullámú sütő termékportfólió - Gorenje
bezár
...
MEGOLDJÁK A FELADATOT!Új szabadonálló mikrohullámú sütő termékportfólió
1
Mikrohullámú sütőink minden alkalommal tökéletesen végzik a munkájukat, így az életed egy kicsit egyszerűbbé válik a kora reggeli óráktól egészen késő estig. Előkészíthetik a reggeli teádat, villámgyorsan kiolvasztják a fagyasztott élelmiszereket, felmelegíthetik az ebéd maradékát vagy akár az elsőtől az utolsó mozzanatig megfőzhetnek egy komplett fogást.

Szépen illeszkednek a konyhába, de az egyszerű használatuk miatt lesznek nélkülözhetetlen segítőid nap mint nap.

Válaszd a kiolvasztás lehetőséget és voálá! Minden alkalommal segít a mikród, amikor elfogy otthon a friss kenyér.

Nyomd meg az újramelegítés gombot. Szuper, igaz? Tökéletes eredményt kapsz villámgyorsan, ha épp az előző estéről megmaradt pizzát szeretnéd elfogyasztani.

Válaszd a mikrohullámú sütődet, ha egy hangulatos estét otthon szeretnél eltölteni!

Válaszd ki az igényeidnek legjobban megfelelő szabadonálló mikrohullámú sütőt itt.

Itt meg tutod nézni, hogy a mikrohullámok és így a mikrohullámú sütők milyen feladatokat végeznek el a legjobban.

_products/features/icon - Röviden a mikrohullámokról

Röviden a mikrohullámokról

Mikrohullámokkal a villámgyors főzésért
A mikrohullámok olyan elektromágneses hullámok, amelyek az ételekben levő vízmolekulák mozgását gerjesztik az élelmiszerben. Ez a mozgás olyan energiát generál, amely felmelegíti, főzi, vagy épp kiolvasztja az ételt. A mikrohullámoknak az ételekbe történő gyors és hatékony behatolása miatt azok sokkal gyorsabban megfőnek, mint a hagyományos főzési módszerek használatával.
Tovább
bezár
_products/features/icon - StepBake funkció

StepBake funkció

Tökéletes étel 2 vagy 3 lépésben
A főzési folyamat néhány egymást követő fázisát manuálisan is be tudod programozni. Például első lépésben több mikrohullámú sütést (főzést) választhatsz, mint grill üzemmódot, a második fázishoz pedig mondjuk pont fordítva, és még egy további, harmadik lépést is be tudsz állítani kéregsütés vagy grillezés funkció használatával. Amikor aktiválod a StepBake sütési módot, a mikrohullámú sütő automatikusan változtatja a lépéseket, így menet közben magára hagyhatod a készüléket.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Automata főzési programok

Automata főzési programok

Előre beállított programok
Az automatikus gyári beállítások lehetővé teszik bizonyos típusú élelmiszerek egyszerűbb főzését. Csak az élelmiszer típusát kell kiválasztanod, majd beírnod a súlyt és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és a sütés időtartamát.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AquaClean program

AquaClean program

Automata tisztítás mosószerek nélkül
A sütő belsejét egy csapvízzel feltöltött hőálló üveg vagy agyag edény segítségével tudod tiszítani. Mindössze annyit kell tegyél, hogy a vízzel teli edényt a sütőbe helyezed és bekapcsolod az AquaClean funkciót. A program során keletkező gőz fellazítja a mikrohullámú sütő falain lévő szennyeződéseket, a végén csak ki kell törölnöd a sütőkamrát egy nedves ruhadarabbal.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Kiolvasztás funkció

Kiolvasztás funkció

Egyszerű és hatékony kiolvasztás
Minden Gorenje mikrohullámú sütő kiemelkedő hatékonyságú kiolvasztás funkcióval rendelkezik, amely révén egyenletesen és gyorsan felengednek a mélyhűtött ételek.
_products/features/icon - StayWarm melegen tartás funkció

StayWarm melegen tartás funkció

Az étel tökéletes marad a késve érkező vendégeid számára
A StayWarm automata program állandó hőmérsékleten tartja az ételt egészen addig, amíg mindenki oda nem ült a családi étkezőasztalhoz.