Gyümölcscentrifuga JC4800VWY - Gorenje
bezár
...
JC4800VWY Gyümölcscentrifuga
39.990 Ft

Gyümölcscentrifuga JC4800VWY

Motorteljesítmény (maximum): 200 W Gyümölcslétároló űrtartalma: 0,6 l Könnyű tiszítás
39.990 Ft
ÁFÁ-val
Szállítás értesítés szerint
Nyomtatás
Nyomtatás
Megosztás
Facebook
Twitter
letöltés
letöltés

Funkciók

_products/features/icon - Lassú fordulatú préselés 80 fordulaton percenként

Lassú fordulatú préselés 80 fordulaton percenként

A lassú préselés technológiája különbözik a hagyományos centrifugálásos facsarástól a sebesség és a módszer tekintetében, ahogyan a levet kinyered a gyümölcs- és zöldségsejtekből. A hagyományos facsarók nagy sebességgel (percenként 1500-2500 fordulattal) forgatják a pengét, hogy a sejtfalakat mevágják és így azok kiengedjék a levet. A lassú fordulatú prés csigájának függőleges mozgása (mindössze 80 fordulaton percenként) szétzúzza a gyümölcsöt és a zöldséget, aztán választja külön a kiengedett levet és a pépet. Ennek eredményeként kevesebb légbuborék van a dzsúzban; a lé selymesebb; és a préselési hőmérséklet is alacsonyabb, ami lehetővé teszi, hogy a lé több vitamint és enzimet őrizzen meg.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Gyümölcshús szabályozó

Gyümölcshús szabályozó

A préselési folyamat során a visszamaradó gyümölcshús egy külön tartályban gyűlik. A pép mennyiségét beállíthatod a prés elején található mozgó kar segítségével. Fogyaszd el élvezettel egy pohár selymesen lágy zöldség- vagy gyümölcslevet, vagy adjunk hozzá zöldség- és gyümölcsdarabokat az italhoz, hogy kissé darabossá váljon. Ne dobd ki a pépet anélkül, hogy megpróbálnád más ételekbe, pl. levesekben, szószokban, desszertekben felhasználni.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Csendes működés

Csendes működés

A lassú préselés csendes működéssel jár, nem úgy, mint a gyors, amely nagyobb zajjal jár. A készülék kialakítáa a hosszú adagoló csővel szintén hozzájárul a zajcsökkenéshez.
_products/features/icon - Hatékony 200 W-os motor

Hatékony 200 W-os motor

A csiga lassú forgása ellenére a motornak elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy nagyobb zöldség- és gyümölcsdarabokból is kisajtolja a levet. A maximális terhelés alatt tesztelt, 200 W-os motor optimális központja a lassú forgású présnek.
_products/features/icon - Cseppmentes zárókupak

Cseppmentes zárókupak

Mi a teendő, ha levet tartalmazó tartály már megtelt, de még mindig van gyümölcs és zöldség a présben? Nem kell lekapcsolnod a készüléket. Csak nyomj rá a kupakot a prés tölcsérére. A lé a belső tartályban gyűlik majd, amíg kiszolgálod a legtürelmetlenebb fogyasztókat és vissza nem helyezed a tartályt.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Finom szűrő

Finom szűrő

Minden lepréselt hozzávaló átszűrődik egy sűrű lyukú szűrőn, amely biztosítja, hogy minimális mennyiségű pép kerüljön a lébe, megtartva az összes tápanyagot. A szűrő folyóvíz alatt könnyen elmosható és megtisztítható a mellékelt kefével.
_products/features/icon - Két 6 dl-es tartály

Két 6 dl-es tartály

A zöldség- és gyümölcsprés két 6 dl-es tartállyal rendelkezik, az egyik a lé, a másik a pép számára. Tartós, BPA-mentes anyagból készülnek és mosogatógépben moshatók.
_products/features/icon - Csúszásgátlós gumitalpak

Csúszásgátlós gumitalpak

Nem kell aggódnod, hogy a zöldség- és gyümölcsprés elmozdul a helyéről, amíg a gyümölcs- és zöldségféléket beleteszed az adagolóba. A gumitalpat úgy alakították ki, hogy biztosítsa az optimális stabilitást még nedves munkalapon is.
_products/features/icon - Könnyű tisztítás

Könnyű tisztítás

A nagy kapacitású készülék használata fáradságos tisztítással jár? Nem feltétlenül. Használat után önts lassan egy liter langyos vizet az adagoló csőbe a készülék működtetése közben. A tartályhoz vezető útja során a víz alaposan kitisztítja az összes zöldség- és gyümölcsmaradványt. Használat után öblítsd le a szűrőt és tisztítsd meg a mellékelt kefével.
Tovább
bezár
_products/features/icon - Biztonsági kapcsoló

Biztonsági kapcsoló

A biztonság garantálva! A zöldség- és gyümölcsprés csak abban az esetben működik, ha minden alkatrész megfelelően össze van állítva és a helyén van. A biztonsági kapcsoló biztosítja a gond nélküli használatot; a motor működése közben a hozzávalók adagolása, a készülék összeállítása vagy tisztítása közben.
Tovább
bezár

Technikai adatok

Motorteljesítmény (maximum): 200 W

Fordulatok száma (min.-max.): 80 obr/min

Rozsdamentes acél

Mikrofilter

Hatékony működés

Könnyű tiszítás

On-off gomb

Csigás préselés

Állítható elektromos mozgásirány szabályozás

Kétirányú működés

Tisztító kefe

Gyümölcslétároló űrtartalma: 0,6 l

Gyümölcshús tartály űrtartalma: 0,6 l

Palást: Műanyag és fém

Szín: Inox

Motorteljesítmény (maximum): 200 W

Csatlakozókábel hossza: 1,0 m

Méretek (SZx M x M): 15 × 45,5 × 18 cm

Csomagolási méretek: 20,7 × 44 × 35,6 cm

Nettó súly: 4,2 kg

Bruttó súly: 5,6 kg

Csatlakoztatási teljesítmény: 200 w

Cikkszám: 513145

EAN kód: 3838942067648

Használati utasítás

Kapcsolódó termékek