Gorenje Simplicity - Gorenje
bezár
...

Gorenje Simplicity

Az életfilozófiám egyszerű. Értékelem azokat a dolgokat, amelyek megfelelnek a szokásaimnak és a lehetőségeimnek. A magam módján tervezem és szervezem az életemet. Olyan készülékeket választok, amelyek tiszteletben tartják az életstílusomat. Számomra egyszerű dolog a Gorenje Simplicity kitűnően formatervezett fekete és fehér színű termékeit az otthonomba integrálni. A társaságukban élem az életemet. Azért, mert ők alkalmazkodnak hozzám és nem fordítva. Simplicity!

Gyönyörű. Egyszerű. Megfizethető.

Logikus választás

A Gorenje Simplicity termékeiben a leggyakrabban használt és a legnagyobbfokú kényelmet biztosító beállítások egy pillanat alatt elérhetőek - mindössze egyetlen gombnyomással.

Adapt tech

Ezek a fejlett készülékek memorizálják a személyes beállításainkat és a legközelebbi bekapcsoláskor az utoljára használt beállítást ajánlják fel. Ezek után mindössze annyit kell tennünk, hogy egy gombnyomással megerősítjük a döntést és elindítjuk a programot.

Tartós design

Letisztult vonalvezetés, eredeti ötletek, ergonómia és kiváló minőségű anyagok teszik lehetővé, hogy ezek a készülékek bármely otthonba szervesen illeszkedjenek.

Tökéletes érték

Gondosan kialakított árazásuk révén ezek a készülékek azonnali megtakarítást tesznek lehetővé. Ezen felül modern technológiájuk gondoskodik arról, hogy csak azért fizessünk, amire valóban szükségünk van, emiatt extra megtakarításokat eredményez hosszú távon is.

Csodálatos az illata, ahogy sütöm - annyira én vagyok!

A beépíthető sütő AdaptTech sütés technológiája memorizálja a leggyakrabban használt beállításokat és felajánlja azokat a legközelebbi sütéskor, hogy nekem ne kelljen azokat ismételten beállítanom. Vonzó dizájnjával a sütő harmonikus összhangban van a többi fekete és fehér színű Gorenje Simplicity kollekcióbeli készülékkel. Annyira én vagyok!

AdaptTech sütés funkció

Nincs szükség több a beállítások minden egyes sütő használatkor ismétlődő elvégzésére

A sütő megjegyzi a hőmérséklet beállításainkat minden előre rögzített program esetében és a legközelebbi használatkor a legutóbb vagy leggyakrabban használt beállítást ajánlja fel automatikusan.

Tartósítás program

Egy nagyon megbízható módszert ajánlunk házi lekvár vagy befőtt otthon történő elkészítéséhez

Egy speciális előre rögzített program gondoskodik arról, hogy a házi lekvár és az otthon elkészített befőtt az egész következő évszak során, sőt még azután is ízletes maradjon.

GentleClose sütőajtó záró rendszer

Extra kényelemben lehet részünk a sütőajtó bezárásakor. Az ajtó gyengéden és halkan záródik be, függetlenül attól, milyen erővel löktük meg azt.

Elektronikus programóra érintőképernyővel

Egyszerű és egyértelmű vezérlés

Az időzítő lehetővé teszi a főzési idő és a megfelelő hőmérséklet beállítását. Ez és az éppen használt fűtőelem működése jól nyomon követhető a tiszta, esztétikus kijelzőn. Az időzítő felülete teljesen sima és könnyen tisztítható.

Élvezem, ahogy főzöm - annyira én vagyok!

A SimpleOff gombnak köszönhetően többé nem kell amiatt aggódnom, ha valamit a bekapcsolt gázrózsán hagytam. A gázégők ugyanis egy innovatív módon programozható időzítővel rendelkeznek, amely az előre beállított időpontban lekapcsolja az égőt. Annyira én vagyok!

Gázrózsa SimpleOff programozható időzítővel

Biztonságos, egyszerű, tiszta és kontrollált főzés

A beépített időzítővel kiakalkított, ergonomikus formatervezésű tekerőgomb lehetővé teszi a főzési idő beállítását akár 99 percig is. A beállított idő elteltével a gázrózsa hangjelzés kiséretében automatikusan kikapcsol.

BoilControl - túlforrás elleni védelem

A "Túlforrás elleni védelem" egy automatikus rendszer, amely ideiglenesen leszabályozza a főzőzóna által leadott teljesítményt. Miután bekapcsolás után maximális teljesítménnyel működik, a főzőzóna az általunk beállított fokozaton működik tovább, hogy a lábasban levő folyadék ne forrjon el vagy az étel ne főjön túl.

Egyszerű vezérlés SmartControl funkcióval

Tisztaság és teljes körű kontroll a főzésben

A főzési idő külön beállítható minden főzőzóna esetében. A beállított idő elteltével a főzőzóna működése rövid hangjelzés kíséretében automatikusan leáll.

Öntöttvas edénytartó rácsok

Jobb stabilitás és tartósabb kivitel

Az öntöttvas edénytartó rácsok javítják a gáztűzhely stabilitását és esztétikai megjelenését. Különösen tartós anyagból készülnek és ellenállnak még a legmagasabb hőmérsékletnek is.

SuperPower indukciós főzőlap

Gyors és hatékony főzés és egyszerű tisztítás

Az indukciós főzőlapok figyelemreméltóan gyorsan és hatékonyan működnek annak érdekében, hogy egészséges és tápláló ételeket készíthessünk. A SuperBoost funkció gyors és nagy teljesítményű működése még gyorsabb és hatékonyabb főzést tesz lehetővé, amely idő- és energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Friss marad, ahogy hűtöm - annyira én vagyok!

Az első öntanuló hűtőszekrény, amely az AdaptTech hűtés intelligens rendszer segítségével kitalálja, milyen napszakban nyitom ki gyakrabban a hűtő ajtaját és annak megfelelően hangolja finomra a hűtési beállításokat. Az élelmiszerek hosszabb ideig őrzik meg a frissességüket én pedig még több örömöt lelek a Gorenje Simplicity fekete és fehér színű készülékeinek használatában. Annyira én vagyok!

AdaptTech hűtés funkció

20 %-kal tovább tartja frissen az élelmiszereket

Az adaptív intelligens rendszer hétről-hétre megfigyeli, elemzi és feljegyzi a hűtőgép használati szokásainkat. Ezt követően a működés, különösen a beállított hőmérséklet szinten tartása és az energiafogyasztás ellenőrzés alatt tartása a megfigyelt mintához alkalmazkodik. Így, amikor az ajtót kinyitjuk, a hagyományos készülékeknél tapasztalható mértéknél kevésbé emelkedik a hűtőgép átlagos belső hőmérséklete, ez pedig megakadályozza a baktériumok kialakulását.

IonAir technológia

Akár 10 nappal hosszabb ideig is frissen tartja az élelmiszereket és megőrzi azok ízét

A hűtőgépben előállított negatív töltésű ionok megszüntetik a baktériumok, vírusok, gázok és kellemetlen szagoknak akár 95 %-át is, hogy biztosak lehessünk benne: a hűtőgépünkben keringő levegő mindig friss marad.

NoFrost Plus hűtési rendszer

No frost hűtési rendszer, jegesedés vagy kézi leolvasztás

A modern NoFrost technológia intenzív hideg levegő keringtetéssel oldja meg a nedvesség fagyasztóból és normltérből való eltávolítását. Ez megakadályozza, hogy dér képződjön az ételeken, illetve jég a készülék belsejében.

MultiFlow 360° funkció

Tovább tartó frissesség és alacsonyabb energiafogyasztás

A normáltér hátfalán található központi elem több pontos hideg levegő ventilációja segítségével működő intenzív MultiFlow 360° levegő keringtetés állandó és egyenletes hőmérsékleteloszlást biztosít minden hűtőpolcon. Mindegy tehát, hogy hova helyezünk el a készülékben egy adag ételt, az egyforma "hideg levegő kezelésben" részesül majd.

Friss a levegő, amikor működik - annyira én vagyok!

Felejtsd el a páraelszívó ki- és bekapcsolását! Az AdaptTech ventiláció technológia automatikusan érzékeli, ha már nem tiszta a levegő és ennek megfelelően beállítja a készülék teljesítményét. Halogén világítás teszi a főzést még egyszerűbbé, míg az inox és üveg felületek szebbé teszik a konyhámat, hiszen nagyszerű harmóniában vannak a Gorenje Simplicity kollekció fehér vagy fekete

Funkcionális design

A teljesítményen túl a páraelszívók kiemelkedő minőségű rozsdamentes acél és üveg kombinációjú anyagukról is jól ismertek. A vonzó design egyre fontosabb szempont az elszívók vásárlásánál, ennek megfelelően a korszerűbb készülékek kellemes megvilágítást is biztosítanak a konyha munkalapján.

Halogén világítás

Brilliáns fényár a főzőlap felett

Extra fényforrás a főzőlap jobb megvilágítása érdekében. A halogén világítás nagyobb teljesítményű és gazdaságosabb is a hagyományos izzóknál.

Könnyen tisztítható szűrők

Egyszerűbb karbantartás és hosszabb élettartam

A páraelszívók zsírrészecskék eltávolítására való fémszűrőit egyszerűen ki lehet venni a készülékből. Vízben vagy mosogatógépben "gyengéd program" használatával elmoshatóak.

Makulátlanul tisztára mosva - annyira én vagyok!

Centrifuga fokozat és vízszint beállítás minden mosóprogramhoz - az én választásom szerint. Amint meghoztam a döntést, az AdaptWash technológia rögzíti a beállításokat és legközelebb pedig már nem kell beállítanom ezeket. Az A+++ energiaosztályú gépet és az új Gorenje Simpilcity kollekció szépségét választottam – feketében vagy fehérben. Annyira én vagyok!

AdaptTech mosás funkció

Nincs szükség többé a beállítások újból és újból ismétlődő bevitelére

A mosógép megjegyzi a centrifugára vonatkozó beállításokat minden előre rögzített program esetében. Szintén megjegyzi, ha magasabb vízszint vagy előmosás opciót használtunk egy adott program esetében. A legutóbbi beállítások pedig automatikusan megjelennek a soron következő használatkor is.

SensorIQ érzékelő technológia

Optimális eredmények figyelemreméltó áram-, víz- és időmmegtakarítás mellett

Számos érzékelő figyeli folyamatosan a mosási folyamatot. Az összegyűjtött adatok alapján, a használt programnak, a mosott ruha típusának és súlyának megfelelően automatikusan a megfelelő módon változtatják a beállításokat.

A mosás ciklus kezdetének beprogramozása

Mosni - a megfelelő időben

Minden mosógép lehetővé teszi, hogy akár 24 órával is késleltetve indítsuk a mosást. Ez lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb éjszakai villanyáram tarifákat használjuk.

Kitűnő energiahatékonyság

Számos innovatív megoldás, mint a hatékony mosóprogram algoritmusok, az OptiDrum mosógép dob és a QuickWet optimális áztatási rendszer, az intelligens SensorIQ érzékelő technológiával kombinálva kitűnő mosást és energiahatékonyságot eredményeznek. A Gorenje Simplicity modellek A+++ vagy A-30 %-os energiaosztály besorolással büszkélkednek, ami azt jelenti, hogy 30 %-kal kevesebb energiát használnak, mint az „A” energiaosztályba tartozó készülékek.

Lágy és puha megszárítva - annyira én vagyok!

Előfordul, hogy extra száraz eredményeket szeretnék kapni, alacsony szárítási hőmérséklet alkalmazásával vagy épp csak egy frissítésre van szükségem. A Simplicity szárítógép megjegyzi a választásomat minden program beállításainál, így azokat legközelebb már nem kell külön beállítanom. Úgyszintén kitűnően illeszkedik a Gorenje Simplicity kollekció mosógépéhez, tovább elérhető fekete és fehér színben is. Annyira én vagyok!

AdaptTech szárítás funkció

Nincs többé szükség minden használatkor újból és újból beállítani különféle opciókat

A szárítógép (modelltől függően) emlékezni fog,ha egy adott programhoz további funkciókat, mint például extra száraz opciót, ruha frissítést, gyűrődésgátlást vagy alacsony hőmérsékletű szárítás opciókat állítottunk be. Az adott program legközelebbi használatakor a fenti opciókból a készülék automatikusan a legutóbb beállítottat ajánlja fel.

Hőszivattyúval ellátott kondenzációs szárítógépek

Kivételesen gazdaságos szárítás A++ energiaosztály besorolással

Ez az egyedüli háztartási gép, amely a hőszivattyúnak mind a fűtő, mind a hűtő egységét használja. A teljes kihasználtság révén akár 50 %-kal is csökken a készülék energiafogyasztása az "A" osztályhoz képest.

TwinAir kétirányú levegőbefúvás

Az egyenletesen szárított ruhaneműkért

A hőszivattyúval is felszerelt kondenzációs szárítógépek között egyedülálló megoldás, amely a meleg levegőt két nyíláson keresztül - mindig a szárítógép dobjának adott irányba történő forgásával összehangolva - fújja be a dobba.

A szárítási ciklus kezdetének programozása

Száraz ruhát a megfelelő időben

A szárítási folyamat kezdetét előre be tudjuk programozni - akár 24 órával előre is. A ruhákat 3 fokozatnak - előre beállított nedvességtartalom, szekrényben való tárolásra, illetve vasalásra készen - tudjuk szárítani.

Képgaléria