Gorenje Simplicity - Gorenje
bezár
...
Háztartási gépek dráma nélkülGorenje Simplicity kollekció
1
Az élet néha drámai szituációkkal lep meg. Szerencsére legalább a Gorenje Simplicity háztartási készülékeiről elmondható, hogy  ̶  minimalista és letisztult megjelenésük, a velük átélhető hibátlan felhasználói élmény és elképesztő ár-érték arányuk révén  ̶  megóvnak a problémáktól!

  • Adaptív technológia, amely felismeri a felhasználó igényeit vagy szokásait.
  • Az automatikus programok mindig tökéletes eredményeket nyújtanak.
  • Az intuitív egylépcsős vezérlés biztosítja a könnyű használatot a tapasztalt felhasználók és az kezdő konyhafőnökök számára egyaránt.
Fekete vagy fehér színben kapható, a klasszikus színekben, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Válaszd ki eszközödet a drámák nélküli élethez!

Red dot díj nyertes Simplicity indukciós főzőlapok

Az új Gorenje Simplicity indukciós főzőlapok elnyerték a rangos Red Dot Design díjat. Az olyan innovatív funkcióik, mint az automatikus serpenyő felismerés és a két szomszédos főzőzóna összekapcsolásának lehetősége, még nagyobb rugalmasságot és egyszerűbb felhasználási lehetőséget kínálnak. Úgy terveztük őket, hogy intelligens módon szinte irányítsák a felhasználót, javaslatokat tegyenek, hogy séf a főzés során éppen a szükséges üzemmódot válassza ki. A Simplicity főzőlap megfelel még a legigényesebb felhasználói igényeknek is, ugyanakkor a megfizethető designt képviseli a háztartási gépek világában.

Adaptív, intuitív és automatikus vezérlés

_products/features/icon - AdaptTech funkció

AdaptTech funkció

Nincs több dráma a megromlott ételek miatt
Ezt az intelligens rendszert azért fejlesztettük ki, hogy állandó hőmérsékletet tudj fenntartani a hűtőszekrényedben függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitod ki az ajtót. A készülék folyamatosan figyeli a felhasználói szokásaidat és úgy állítja be a hőmérsékletet, hogy az ne emelkedjen meg és az ételeid megőrizzék a frissességüket.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AutoDetect funkció

AutoDetect funkció

Semmi gond, a serpenyő helyzetének felismerése már automatikus főzőlap funkció
A főzőlap a bekapcsolását követő 10 másodpercen belül észleli a ráhelyezett lábas vagy serpenyő helyzetét és aktiválja a megfelelő zónát vagy (nagyobb lábas esetén összekapcsolt) zónákat, a serpenyő méretének megfelelően. Ez a funkció később bármikor manuálisan is aktiválható a főzés során.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AdaptBake funkció

AdaptBake funkció

A kedvenc recepted ezek után mindig tökéletesen sikerül majd
A sütő megjegyzi a (hőmérséklet) beállításodat minden egyes gyárilag előre beprogramozott sütési mód esetén és a következő sütésnél már magától, automatikusan javasolni fogja a legutolsó vagy a legtöbbször használt beállítás használatát.
Tovább
bezár
_products/features/icon - AutoProgramme automata funkciók

AutoProgramme automata funkciók

Nem lesz több gondod a komplikált beállítás kombinációkkal
Az Autoprogrammes funkció automatikus beállításai segítségével a mikrohullámú sütővel való sütés még egyszerűbb lesz: csak válaszd ki az étel típusát és a sütő automatikusan hozzá fogja rendelni a sütési teljesítményt és időtartamot.
Tovább
bezár

Elegáns formatervezés, fekete vagy fehér színű kivitelben.