Gorenje Retro termékjellemzők - Gorenje
bezár
...

Gorenje Retro termékjellemzők

IonAir + MultiFlow 360° levegőkeringetés

Ideális mikroklíma minden polcon
Fejlett technológia a hűtőszekrényekben, amely az ionizáció természetben is megfigyelhető módszerét használva hosszabbítja meg az élelmiszerek vásárláskori frissességét. A készülék által létrehozott és a belsejében keringtetett negatív töltésű ionok utánozzák a természetes mikroklímát, így ideális környezetet teremtenek a friss élelmiszernek. A MultiFlow360° nevű ventilációs rendszer 14 speciális nyíláson keresztül egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt, ezzel biztosítva egyenletes hőmérsékletet minden polcon.

AdaptTech funkció

Egy hűtőszekrény, amely felismeri a(z ajtónyitási) szokásaidat
Azért terveztük meg ezt az intelligens rendszert, hogy a hűtőszekrényben (az ajtónyitások gyakoriságától függetlenül) optimális tartományban tarthassuk a belső hőmérsékletet. Amikor ugyanis az ajtó kinyílik, a belső hőmérséklet hirtelen megemelkedik és az élelmiszerek hősokkot szenvednek el, ami miatt hamarabb romlanak meg. A hűtőszekrény folyamatosan figyeli és elemzi, hogyan használjuk (mikor, hányszor és mennyi ideig nyitjuk ki az ajtót).

Ennek következtében meg tudja "jósolni", mikor lesz legközelebb gyakran nyitogatva az ajtó és nem sokkal ezen időszak előtt 1 vagy 2 °C fokkal lecsökkenti a belső hőmérsékletet, hogy az egészen biztosan alig változzon az ajtónyitásokkor. Végeredményképpen az élelmiszerek frissek és tápanyagban gazdagok maradnak.
_products/features/icon - FreshZone frissen tartó rekesz

FreshZone frissen tartó rekesz

Frissen, mintha épp most szedték volna le a fáról
A hűtőben a legalacsonyabb hőmérséklettel bíró rekesz ideális húsok, halak, gyümölcsök és zöldségek tárolásához. A rekeszben sokkal hosszabb ideig őrzik meg az élelmiszerek a frissességüket, aromájukat, és zamatos ízüket.
Tovább
bezár
_products/features/icon - ZeroZone nulla fokos rekesz

ZeroZone nulla fokos rekesz

Frissen, mintha épp most fogták volna ki a tengerből
A nulla fok körüli hőmérsékletű rekesz ideális friss vagy marinált húsok, halak vagy a tenger gyümölcseinek tárolására. Hosszabb ideig őrzi meg a kényesebb élelmiszerek vásárláskori frissességét, természetes nedvesség- és tápanyagtartalmát.
Tovább
bezár
_products/features/icon - A+++ energiaosztály

A+++ energiaosztály

Kiemelkedő energiahatékonyság
Az összes Gorenje hűtőszekrény kiemelkedően energiahatékonyan működik. Kitűnő hőszigetelés és tömítések, inverteres kompresszor és elektronikus vagy mechanikus vezérlés csökkentik az energiafogyasztásukat. Az A+++ energiaosztályba sorolt gépek 60 %-kal kevesebb energiát fogyasztanak az "A" osztályba sorolt készülékeknél.
Tovább
bezár
_products/features/icon - XtremeFreeze

XtremeFreeze "sokkfagyasztás" funkció

Fagyasztás egy szempillantás alatt
Gyors fagyasztás extrém alacsony hőmérsékleten. A "sokkszerű" fagyasztás megközelítés révén az élelmiszerek megőrzik tápanyagtartalmukat és ízüket.
_products/features/icon - SuperCool gyorshűtés

SuperCool gyorshűtés

Gyorshűtés a hétvégi bevásárlás után
Az intenzív hűtés funkció majdnem felére csökkenti le a hűtőszekrény normál belső hőmérsékletét. Ideális megoldás az élelmiszerek nagyobb bevásárlások utáni gyors lehűtésére.
_products/features/icon - FastFreeze gyors fagyasztás funkció

FastFreeze gyors fagyasztás funkció

Gyors fagyasztás
A mélyhűtő speciális funkciója tökéletes segítség nagyobb bevásárlások után.
_products/features/icon - SimpleSlide ajtópolcok

SimpleSlide ajtópolcok

Rövid és hosszú nyakú palackokhoz egyaránt
Egy különösen praktikus mechanizmus, amellyel gyorsan és nagyon könnyen mozgathatjuk le- és felfelé a két felső ajtópolcot.
_products/features/icon - LedLight világítás

LedLight világítás

Jól elrendezett, áttekinthető tartalmú, hatékony hűtőszekrény
Az energiatakarékos, sávosan kialakított LED izzós világítás kiemelkedően energiahatékony és rendkívül tartós megoldást jelent.
_products/features/icon - PullOut biztonsági polcok

PullOut biztonsági polcok

Könnyen hozzáférhető ételek
Könnyen csúsztatható, 22 kg teherbírású polcok az élelmiszerekhez való gyors és egyszerű hozzáférés érdekében. A polcvégeken fék található, amely megakadályozza, hogy egy kisgyermek véletlenül magára ránthassa annak tartalmát.
Tovább
bezár