Gorenje Ora ïto White - Gorenje
bezár
...

Gorenje Ora ïto White

Gorenje Ora ïto Kollekció: A fény ihlette design

Simplexity. Egyszerű és összetett. A felesleges többletet elhagyva csak a letisztult designvonalak maradnak. Az egyszerű design, ami körülvesz bennünket ma és holnap. Egyszerű, letisztult vonalak tükröződnek vissza a jövő designjában, amikor a vízió valósággá válik. Fehér. Vagy ahogy a tervező saját nyelvén utal rá: Le branc! Megragadja a világ teljes világosságát. Tisztasága és egyszerűsége minden részletet felfed. A fehérrel kapcsolatban a design egy sajátos jelentéssel bír. Az összes szín fúziójából származó fény nem tévedhet. A különleges Gorenje Ora ïto kollekció készülékei ezért vannak fehér színbe öltöztetve. Semmi sem felesleges, mindennek célja van, a kényeztetés és csábítás fénnyel és érintéssel és alaposan kidolgozott hatékonysággal. A fehérség konyhája minden ember számára az összefüggések végtelen, egyedi választását biztosítja. Aki színekben gondolkozik, a fehéret választja háttérnek. Csak az ilyen összeállítás kínálhatja az ízek és illatok, a képzelet és valóságnak végtelen variációját. Ilyen konyhában lehetőség nyílik arra,hogy bármilyen színben álmodjunk. Micsoda mágikus erejű fény! Gondolkodjon színekben. Válassza a fehéret. 

Gondolkozzon színekben. Válassza a fehéret!

Ma a Gorenje egyike a vezető európai háztartási készülékek gyártóinak, amely ötvözi a továbbfejlesztett technológiát, az exluzív, különleges designt és a kíváló minőséget. Innovatív, technikailag tökéletes, stílusos és környezetbarát termékeivel a Gorenje a leginnovatívabb, leginkább designközpontú háztartási készülékek alkotójává kíván válni a világon.

Annak érdekében, hogy az exluzív designnal rendelkező, stílusos készülékek szélesebb közönség számára is elérhetővé váljanak, a Gorenje együttműködést kezdeményezett a fiatal francia tervezővel, Ora ïto-val. Az együttműködés eredményeként jött létre a Gorenje Ora ïto Kollekció. Először fekete, most edig fehér színben, a fény mágikus erejével.

Ora ïto: a fehér szín imádója

Az Ora ïto márka mögött a kreatív fiatal francia tervező áll, aki provokatív ötleteivel hamar biztosította magának a design világ legfelsőbb köreibe való bekerülését. Pályája elején saját weboldalán mutatta be terveit és elképzeléseit ismert márkák virtuális termékeiről. Az emberek elkezdtek olyan termékeket rendelni, amelyek nem is léteztek. A nagy cégek, mint a  Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple és a Levi’s be is perelhették volna az ifjú tettetőt, de tervei lenyűgözték őket, így hát inkább alkalmazták őt.

Képgaléria