Gorenje Karim Rashid - Gorenje
bezár
...

Lépjen be az élet áramába! Designed by Karim Rashid.

Erőteljes karakter és kifinomult vonalvezetés nyújt letisztult megjelenést sugárzó külsőt a Karim Rashid nevével fémjelzett termékcsaládnak, kiegészülve a korszerű technológia szemmel nem látható erejével. A finom vonalak az energiának, az ízlésnek és magának az életnek az áramlásáról mesélnek.

Egy alkotó, aki a formákat egyetemlegesen, szenvedélyesen szereti.

Karim Rashid továbbra is lenyűgöző munkákat tesz le a Gorenje tervezőasztalára.

"A tárgyak azok az organizmusok, amelyekkel együtt élünk."

Az általa tervezett tárgyakat érzékinek és színtisztának mondják. Designjai híresek természetes, lágy vonalvezetésükről és a legapróbb részleteik kidolgozottságáról. Munkáját világszerte elismerik, mivel a szépség egyetemes nyelvén szólítják meg az érdeklődőket.

Karim Rashid a globális design elit tagja és díjnyertes designerként kreatív erőként ott magasodik számtalan globálisan ismert design tárgy és ikon mögött. Kreativitása és stílusa nyomát viselik olyan márkák mint az Alessi, az Audi, az Estée Lauder, az Issey Miyake, a Prada és a Sony. Rendszeresen nyer nagy tekintélynek örvendő nemzetközi díjakat, beleértve a Red Dot Awardot és a Chicago Atheneum Good Design Awardot.

Lépjen be az élet áramába!

A VÉGTELEN ENERGIA ÁLTAL INSPIRÁLVA. DESIGNED BY KARIM RASHID.

A GORENJE-vel való sikeres együttműködésének legutóbbi fordulójának gyümölcse egy érzelmes küllemű, kimagasló minőségű termékcsalád. Ezen termékeket, küllemüket tekintve visszafogott, de erőt sugalló, letisztult vonalak jellemzik. Határozott, vegytiszta megjelenéssel bírnak, amelyben felesleges formának, kiszögellésnek helye nincs. Felületüket finom vonalak melódiája rajzolja meg, amelyek belső áramlások - az energia, az ízlés és a levegő áramlásának - történetét mesélik el. Végsősoron magát az Élet Áramlását.

A készülék belsejében nagy teljesítményű hardware és software segíti munkánkat. Azonban, sok más termékkel ellentétben, ezek a készülékek vizuálisan nem érzékelhető technológiákkal is rendelkeznek. Ezek nem hivalkodóak, nem feltűnőek, ugyanakkor ezek azok a sütési programok, vezérlési lehetőségek és biztonsági funkciók, amelyek szinte érzékelhetetlenül veszik át tőlünk professzionális módon a munkával járó folyamatokat és kiváló felhasználói élményről gondoskodnak. Minden egyes finom ujjmozdulatukra, gyorsan reagálnak, inspirálva, kihívások keresésére invitálva bennünket.

Az otthonunk "hot spot"-ja

Éljük át az energia mágikus áramlását!

Sütés? Roston sütés? Vagy pusztán felmelegítés? Igazából mindegy. Ez az innovatív sütő lehengerlő energiával old meg mindegy egyes sütési feladatot. Segítségével az otthon elkészített egyszerre lesznek az öröm és az egészség forrásai. A jellegzetes design miatt a sütő zászlóshajóvá válhat bármely modern otthon ékkövei között.

Otthonosan a konyhában

E különleges, egyedi sütő innovatív designját az ideális sütési feltételeket képviselő hagyományos, fafűtésű kemencék ihlették. A Gorenje sütők kamráját boltíves "homlokzat" jellemzi, vagyis a felső elem jobb és bal oldalán lekerekített acéllemez fogja közre az átgondoltan elhelyezett felső fűtőszálat. Ez az egyedi designmegoldás kiemelkedő hatékonyságú és tökéletesen egyenletes forró levegő eloszlást tesz lehetővé.

Automatikus sütés

Tökéletes eredmény mindössze 3 egyszerű lépésben. A szabadalmaztatott elektronikus programmodul forradalmi újítást jelentett az érintőkijelzős készülék vezérlésben. Számtalan előre rögzített program állítja be automatikusan a megfelelő fűtőszál kombinációt, hőmérsékletet és sütési időt, mialatt további beállítások gondoskodnak arról, hogy egyszerűbb legyen a készülék használata és több értékes időt takaríthassunk meg.

Három étel egy időben

A sok vendég vagy kívánság nem jelenthet problémát. Egy sütőben, egy időben, akár 3 szinten is készíthetünk különböző ételeket jelentős idő- és energiamegtakarítással. A speciális ventilátor gyorsan és egyenletesen oszlatja el a forró levegőt, így garantáltak a kitűnő sütési és főzési eredmények.

Kreatív platform

Kezdjünk új életet, hozzuk létre az ízek áramlását!

Az ételek és a gyönyör legtöbbször kéz a kézben járnak. Ez a technológiailag rendkívül korszerű főzőlap még a legnagyobb kulináris kihívást is játékosan kreatív folyamattá varázsolja. Az "okos" termékjellemzők, az innovatív funkciók és a felhasználóbarát design bármilyen kívánságot megvalósíthatóvá tesznek! A főzőlapok ezen sorozatával a konyhánk az érzelmes érzékiség és a funkcionális minimalizmus érintését viselheti magán.

Csúcsteljesítményű játékos

A XXI. századi indukciós főzőlap sebességet, alacsony energiafogyasztást, biztonságot és a tökéletes kontrollt biztosítja egy gyengéd érintésünkre. Mi több, a PowerBoost funkció további teljesítménylöketet és sebességet ad a hagyományos indukciós lapon végzett főzési folyamatoknak. Valós idejű reakciói megakadályozzák a folyadékok túlforrását, bennünket pedig megkímélnek a tisztítás fáradalmaitól.

Kiemelt funkcióválasztás a főzőlapon

A kerámia főzőlap hi-light főzőzónái hatékonyan és egyszerűen működnek. A főzőzónák között van duplagyűrűs és oválisra bővíthető is, így a legkülönfélébb lábasok és edények is használhatóak rajta. Az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a főzőzónát egyszerűen tudjuk a megfelelő méretűre kalibrálni.

Stílusos gázláng

Sílusos fehér üveg, ergonomikusan formatervezett gombok és inspiráló design együttese varázsolják ezt a főzőlapot tökéletes társsá a modern konyhában. Az egyedi, triplakoronás wok égő félelmetes hőleadásra képes, valós időben.

A konyha koronája

A frissen áramló levegő immár mindig a rendelkezésünkre áll.

A jó levegő mindig prioritás, különösen, ha ilyen nem mindennapi módon érkezik. A minimalista üveg front felület és a láthatatlan érintőkijelző a legfontosabb megjelenítői ezen páraelszívó technológiailag kimagasló természetének. Lágy vonalak futnak a felületén és fordítják a légáramlást a határtalan szépség egyetemes történetévé.

Vezérlés különösebb erőfeszítés nélkül

A vezérlőpanelt egyszerű használni és kényelmesen elérhető is. A megvilágított csíkon könnyen tudunk választani - 4 elszívási szint közül.

Tökéletes világítás

A LED világítás kitűnő áttekinthetőséget biztosít a főzőlapon és annak környezetében, amivel invitáló esztétikai és funkcionális elemeket visz a konyhába. A hagyományos megoldásokhoz képest ez a világítás jobb, közelebb áll a természetes fényhez és kevesebb energiát fogyaszt, arról nem is beszélve, hogy várható élettartama akár háromszoros is lehet.

Hangtalan elszívás

A fejlett perimetrikus elszívási rendszer az elszívási felületet a szagelszívó középső része felől annak külső élei felé tolja el. Ezzel hatékonyabb, gyorsabb és koncentráltabb elszívás valósítható meg, miközben az energiafogyasztás és a zajszint is csökken.