Gorenje by Starck - Gorenje
bezár
...
Minden tárgynak,
minden formának,
minden stílusnak
saját jelentéssel
kell bírnia, és ez
a jelentés minden
nap hatással van ránk.
Minden tárgynak, minden formának, minden stílusnak saját jelentéssel kell bírnia, és ez a jelentés minden nap hatással van ránk.

Gorenje by

A Gorenje konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert alkotó, Philippe Starck tervezte. Modelljei a legfejlettebb technológiákkal és élvonalbeli energiahatékonysági szintre vonatkozó elvárások nyomán készültek.

A termékek széles palettája 100%-osan hozzá illő dizájnnal rendelkezik, amelynek eleganciája „kiemelkedő minőségében és letisztult vonalaiban” rejlik. A minimalista dizájn a high-end fényvisszaverő üveggel és a rozsdamentes acéllal finoman illeszkedik bele a környezetébe, és a szó szoros értelmében az életmódunk és személyiségünk tükörképévé válik. 

Fedezze fel a kollekciót és hozza létre saját egyedi, modern és egyedülálló konyháját!
+ Tovább olvasok
− Vissza
Kombinált hűtőszekrények
Kombinált hűtőszekrények
Sütők
Sütők
Mikrohullámú sütők
Főzőlapok
Főzőlapok
PÁRAELSZÍVÓK
PÁRAELSZÍVÓK
Melegítő fiók
Melegítő fiók
Dekoratív panelek
Dekoratív panelek

Termékjellemzők

AdaptTech önszabályozó kompresszor-működés
AdaptTech önszabályozó kompresszor-működés
Tovább olvasok
MultiShelf rácspolc
MultiShelf rácspolc
Tovább olvasok
CrispZone zöldségtartó rekesz
CrispZone zöldségtartó rekesz
Tovább olvasok
IonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetéssel
IonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetéssel
Tovább olvasok
NoFrost Plus technológia
NoFrost Plus technológia
Tovább olvasok
AdaptTech önszabályozó kompresszor-működésAdaptTech önszabályozó kompresszor-működés
Ez az intelligens rendszer azért került kidolgozásra, hogy fenntarthassuk az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrényben függetlenül attól, hogy milyen gyakran nyitjuk ki az ajtaját. Amikor az ajtó nyitva van, a hőmérséklet hirtelen megemelkedik, az étel hősokknak van kitéve, ami miatt hamarabb megromlik. A hűtőszekrény folyamatosan figyelemmel követi és elemzi a használatot, így meg tudja jósolni, hogy mikor fogjuk kinyitni a hűtő ajtaját. Mielőtt ezt megtennénk, lecsökkenti a hőmérsékletet 1 vagy 2 °C-kal, így biztosítva az állandó hőmérséklet fenntartását, hogy az élelmiszer friss és tápanyagdús maradjon.
MultiShelf rácspolcMultiShelf rácspolc
A MultiShelf egy különleges, rendkívül rugalmas polc speciális támasztékokkal az üvegek számára, amely minden igényt kielégítően igazítható. Lehet a hűtőszekrényben bárhol elhelyezhető, étel tárolására használatos polc vagy egy akár 9 üveget tartó speciális rekesz is dizájnos üvegtámasztékokkal.
CrispZone zöldségtartó rekeszCrispZone zöldségtartó rekesz
A CrispZone az egyik legnagyobb zöldségek és gyümölcsök tárolására szolgáló fiók a piacon, amelyet úgy terveztek, hogy megőrizze az ételben található tápanyagokat és hosszabban frissen tartsa azt. Az alacsony hőmérséklet meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét.
IonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetésselIonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetéssel
A fejlett technológia a hűtőszekrényekben utánozza az ionizáció természetes folyamatát, így gondoskodva arról, hogy az étel hosszabban friss maradjon. A készülék által előállított negatív töltésű ionok folyamatosan felfrissítik a levegőt a természetes mikroklímát utánozva, így alakítva ki ideális környezetet a friss élelmiszerek számára. A MultiFlow 360° ventilációs rendszer egyenletesen oszlatja el az ionizált levegőt a 14 nyílásnak köszönhetően, hogy az összes polcon egyenletes hőmérsékletet tartson fenn.
NoFrost Plus technológiaNoFrost Plus technológia
Az egyik legjobb hűtési rendszer a piacon, amely a fagyasztó részbe került beépítésre. Megakadályozza a jegesedést, így tartva alacsonyan az energiafogyasztást, miközben a normáltérben ideális mikroklímát tart fenn a friss élelmiszerek számára. Az ionizált levegő keringetése megakadályozza az ételek kiszáradását és megőrzi vitamin- és az ásványi anyagtartalmukat.
AdaptTech önszabályozó kompresszor-működésMultiShelf rácspolcCrispZone zöldségtartó rekeszIonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetésselNoFrost Plus technológia
AdaptTech önszabályozó kompresszor-működésMultiShelf rácspolcCrispZone zöldségtartó rekeszIonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetéssel
NoFrost Plus technológia
AdaptTech önszabályozó kompresszor-működésMultiShelf rácspolcCrispZone zöldségtartó rekesz
IonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetésselNoFrost Plus technológia
AdaptTech önszabályozó kompresszor-működésMultiShelf rácspolc
CrispZone zöldségtartó rekeszIonAir ionizációs tartósítás MultiFlow levegőkeringtetéssel
NoFrost Plus technológia

Termékjellemzők

BigSpace sütőkamra
BigSpace sütőkamra
Tovább olvasok
DirecTouch vezérlés
DirecTouch vezérlés
Tovább olvasok
GentleClose ajtózáródás technológia
GentleClose ajtózáródás technológia
Tovább olvasok
HomeMade sütőkamra design
HomeMade sütőkamra design
Tovább olvasok
MultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszer
MultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszer
Tovább olvasok
PyroClean pirolitikus öntisztítás
PyroClean pirolitikus öntisztítás
Tovább olvasok
BigSpace sütőkamraBigSpace sütőkamra
Az új Gorenje by Starck sütő elrejti a felső rész alakját. Mostantól az optimalizált légáramlás még nagyobb térfogaton kering a sütő belsejében, teljesen szabadon. A megnövelt űrtartalom nagyobb mennyiségű étel elkészítését teszi lehetővé még nagyobb sütőtepsikben, miközben a külső méretek ugyanazok maradnak. Most már akár 5 szinten is süthetünk egy időben. Az űrtartalom a standard sütőknél 75 l-ig, a mikrohullámú sütőknél pedig 53 l-ig terjed, amely az elérhető legnagyobbak között van a piacon.
DirecTouch vezérlésDirecTouch vezérlés
A sütő vezérlése egyszerűen, a képernyő érintésével történik. Nagyméretű és érthető szimbólumok emelik a figyelemre méltó technológiát egy másik szintre, világos és egyszerű használattal.
GentleClose ajtózáródás technológiaGentleClose ajtózáródás technológia
Csak egy gyengéd érintésre van szükség és a sütő ajtaja simán, hang nélkül becsukódik.
HomeMade sütőkamra designHomeMade sütőkamra design
A jellegzetesen lekerekített forma a Gorenje sütők egyik leghasznosabb termékjellemzője. A hagyományos fatüzelésű kemencék ihlették, ahol a forró levegőnek lehetősége van szabadon áramlani. Mivel a kemencében sütött étel egyenletesen és minden oldalról melegszik, mindig tökéletes a vele végzett munka eredménye: az étel ropogós kívül és lédús belül. A MultiFlow 360˚ ventilációs rendszerrel kombinálva lehetővé válik a sütés mind az 5 szinten.
MultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszerMultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszer
A MultiFlow 360˚ rendszer garantálja a forró levegő optimális áramlást a sütőben. A hátsó falon átgondolt módon kialakított ventilációs nyílások és az egyedülálló, lekerekített sütőkamra forma révén a levegő egyenletesen áramlik a sütőben. A ventilátor a sütőkamra egészében áramoltatja körbe-körbe a forró levegőt, minden oldalról tökéletesre sütve az ételt.
PyroClean pirolitikus öntisztításPyroClean pirolitikus öntisztítás
A pirolitikus öntisztítás a leghatékonyabb és legfejlettebb módszere a sütőkamra tisztításának. A magas, közel 500˚C-os hőmérséklet tökéletesen kitisztítja a sütőt, egyetlen zsírfolt sem marad utána. A kíméletes tisztítás 90 perces, a közepes intenzitású tisztítás 120 perces és a nagyon intenzív pirolízis is végez 150 perc alatt - a tisztítás mértéke a program hosszától függ. A program végén csak a maradékot kell kitörölnünk. A sütőajtó zárva van a tisztító program közben és közvetlenül utána, ezért családbarátnak is nevezhető.
BigSpace sütőkamraDirecTouch vezérlésGentleClose ajtózáródás technológiaHomeMade sütőkamra designMultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszerPyroClean pirolitikus öntisztítás
BigSpace sütőkamraDirecTouch vezérlésGentleClose ajtózáródás technológiaHomeMade sütőkamra designMultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszer
PyroClean pirolitikus öntisztítás
BigSpace sütőkamraDirecTouch vezérlésGentleClose ajtózáródás technológiaHomeMade sütőkamra design
MultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszerPyroClean pirolitikus öntisztítás
BigSpace sütőkamraDirecTouch vezérlésGentleClose ajtózáródás technológia
HomeMade sütőkamra designMultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszerPyroClean pirolitikus öntisztítás
BigSpace sütőkamraDirecTouch vezérlés
GentleClose ajtózáródás technológiaHomeMade sütőkamra design
MultiFlow 360˚ levegőkeringtetés rendszerPyroClean pirolitikus öntisztítás

Termékjellemzők

Inverteres technológia
Inverteres technológia
Tovább olvasok
Stirrer technológia
Stirrer technológia
Tovább olvasok
MultiUse kombinált használat
MultiUse kombinált használat
Tovább olvasok
AutoMenu előre beállított programok
AutoMenu előre beállított programok
Tovább olvasok
Nyitás érintésre
Nyitás érintésre
Tovább olvasok
Inverteres technológiaInverteres technológia
Az inverteres technológia használatakor az energia egyenletesen oszlik el a pulzálás helyett. Ennek eredményeképpen az étel megőrzi eredeti belső szerkezetét, beleértve a vitamin-, ásványi anyag és rosttartalmát. Az egyenletes energiaeloszlás különösen hasznos újramelegítéskor vagy kiolvasztáskor, valamint folyadékok főzésekor. A teljes mikrohullámmal történő sütési idő rövidebb, amely csökkenti az energiafogyasztást is.
Stirrer technológiaStirrer technológia
A Stirrer avagy keverő technológia miatt egy standard méretű üvegtepsit is betehetünk a mikrohullámú sütőbe. A sütő teljes szélességét kihasználva búcsút mondhatunk a hagyományos forgótányérnak és az egyenetlen melegítésnek. A továbbfejlesztett mikrohullám-eloszlatási rendszer a teljes sütőkamrában ugyanolyan mértékben melegíti az ételt.
MultiUse kombinált használatMultiUse kombinált használat
A beépíthető kombinált és mikrohullámú sütők a mikrohullámok, a forró levegő és a grillezés minden előnyével rendelkeznek. A többszintű mikrohullámú teljesítmény-beállítás felgyorsítja a főzési folyamatot, miközben a forró levegő biztosítja, hogy az étel jól átsüljön. A kombinált működés – a forró levegőt és a grillezést használva egy időben – kiváló eredményekhez vezet, ha nagy mennyiségű fehér húst készítünk, miközben a grill és a mikrohullám kombinációja felgyorsítja a kisebb húsok, pizzák stb. sütését. A beépíthető mikrohullámú sütőt hagyományos sütőként is lehet használni.
AutoMenu előre beállított programokAutoMenu előre beállított programok
Számos előre beállított program teszi lehetővé bizonyos típusú ételek egyszerűbb elkészítését. Csupán ki kell választanunk az étel típusát, megadnunk a súlyát, és a sütő automatikusan beállítja a főzési teljesítményt és az időtartamát a megadott értékekhez igazodva.
Nyitás érintésre
A modern érzékelőtechnológia a mikrohullámú sütő ajtajának egyszerű kinyitását teszi lehetővé, csak érintsük meg a vezérlőpanelen a megfelelő szimbólumot. Az ajtó teljes felülete tökéletesen sima marad, tiszta és egyszerű formákkal.
Inverteres technológiaStirrer technológiaMultiUse kombinált használatAutoMenu előre beállított programokNyitás érintésre
Inverteres technológiaStirrer technológiaMultiUse kombinált használatAutoMenu előre beállított programok
Nyitás érintésre
Inverteres technológiaStirrer technológiaMultiUse kombinált használat
AutoMenu előre beállított programokNyitás érintésre
Inverteres technológiaStirrer technológia
MultiUse kombinált használatAutoMenu előre beállított programok
Nyitás érintésre

Termékjellemzők

Nagy hatásfokkal működő gázégők
Nagy hatásfokkal működő gázégők
Tovább olvasok
PowerBoost
PowerBoost
Tovább olvasok
PowerZone
PowerZone
Tovább olvasok
Wok gázégő
Wok gázégő
Tovább olvasok
XpandZone
XpandZone
Tovább olvasok
Nagy hatásfokkal működő gázégőkNagy hatásfokkal működő gázégők
A jelentős mértékben tökéletesített gázégők akár 10%-kal hatékonyabb gázfogyasztást eredményeznek.
PowerBoostPowerBoost
A PowerBoostSupreme funkciót az edényre leadott igen nagy mennyiségű hőleadás jellemzi, ami jelentősen lecsökkenti a főzési időt. Mindössze 4,2 percre van szükség 2 liter víz felforralásához, ami rendkívül idő-hatékony megoldást jelent. Ezzel a funkcióval a Gorenje indukciós főzőlapjainak Superior modelljei rendelkeznek.
PowerZonePowerZone
Ez a funkció 25%-kal növeli meg a HiLight főzőzónák teljesítményét, így az étel sokkal gyorsabban megfő, miközben kevesebb áramot fogyaszt.
Wok gázégőWok gázégő
A wok égők nagyon gyorsan magas hőmérsékletet érnek el, így az ázsiai konyha finomságait és a nagy edényben készült ételeket könnyű elkészíteni.
XpandZoneXpandZone
Az XpandZone funkció lehetővé teszi, hogy az indukciós főzőlap szinte teljes felületén főzzünk. Amikor az XpandZone funkciót aktiváljuk, a főzőzónák a főzőlap bal vagy jobb oldalán 1-1 extra nagy főzőzónává kapcsolódnak össze. Az összekapcsolt főzőzónák több hasznos helyet a főzéshez és szabadságot biztosítanak számunkra főzés közben, jut hely például egy nagyobb vagy több kisebb edénynek, serpenyőnek, amelyeket bárhol elhelyezhetünk az összekapcsolt főzőzónán.
Nagy hatásfokkal működő gázégőkPowerBoostPowerZoneWok gázégőXpandZone
Nagy hatásfokkal működő gázégőkPowerBoostPowerZoneWok gázégő
XpandZone
Nagy hatásfokkal működő gázégőkPowerBoostPowerZone
Wok gázégőXpandZone
Nagy hatásfokkal működő gázégőkPowerBoost
PowerZoneWok gázégő
XpandZone

Modellek

WHI641ST
Szabadonálló fali dekor páraelszívó
WHI641ST
Önálló falra szerelhető páraelszívó
Szabályozás típusa Érintőkapcsoló
Maximális teljesítmény légkivezetéses üzemmódban 508 m³/h
Energiaosztály A-tól: B
Termék méretei (magxszélxmély) 45 × 60 × 47 cm
179.990 Ft
WHT941ST
Szabadonálló fali dekor páraelszívó
WHT941ST
Önálló falra szerelhető páraelszívó
Szabályozás típusa Érintőkapcsoló
Maximális teljesítmény légkivezetéses üzemmódban 475 m³/h
Energiaosztály A-tól: B
Termék méretei (magxszélxmély) 5 × 90 × 50 cm
199.990 Ft

Termékjellemzők

AdaptTech automatikus be- és kikapcsolás
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolás
Tovább olvasok
LedLight világítás
LedLight világítás
Tovább olvasok
K. L. E. rendszer
K. L. E. rendszer
Tovább olvasok
Vezérlés az inox felület érintésével
Vezérlés az inox felület érintésével
Tovább olvasok
Időzíthető frissesség
Időzíthető frissesség
Tovább olvasok
TouchFree bevonat
TouchFree bevonat
Tovább olvasok
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolásAdaptTech automatikus be- és kikapcsolás
Az érzékelő érzékeli a szennyeződés szintjét vagy gőz, pára illetve gázok jelenlétét a levegőben. A készülék automatikusan növeli a ventilátor teljesítményét a szükséges mértékben vagy teljesen leállítja azt, amennyiben annak működésére már nincs tovább szükség.
LedLight világításLedLight világítás
A LED világítás a főzőlap kiváló és nagyon hatékony megvilágítását biztosítja, egyúttal fontos esztétikai és funkcionális eleme is a konyhának. Élettartama harmincszor hosszabb, mint a hagyományos égőké, miközben energiafelhasználása mindössze a tizede.
K. L. E. rendszerK. L. E. rendszer
Az innovatív kerületi levegő elszívási rendszer a páraelszívó középső része irányából a széle felé irányítja a levegőt. Ez a megközelítés optimalizálja az energiafogyasztást, emellett csökkenti a zajszintet és sokkal hatékonyabbá teszi magát a páraelszívást is.
Vezérlés az inox felület érintésével
A Gorenje élvonalbeli érzékelőtechnológiája lehetővé teszi, hogy az inox elszívót szó szerint csupán az ujjunk hegyével vezéreljük. Mivel minden a rozsdamentes acél felület mögé van rejtve, a kezelőpanel egésze tökéletesen sima marad, tiszta és egyszerű formákkal.
Időzíthető frissességIdőzíthető frissesség
A Gorenje időzíthető páraelszívóin beállíthatjuk, hogy 10, 20 vagy 30 perc elteltével automatikusan kikapcsoljanak. A levegő frissítő funkció minden órában automatikusan elkezdi felfrissíteni a levegőt öt percen keresztül.
TouchFree bevonatTouchFree bevonat
Az összes rozsdamentes acél felület be van vonva egy speciális TouchFree réteggel, amely megakadályozza, hogy az ujjlenyomatok meglátszódjanak rajta, így a felület mindig fényes marad, és a tisztítása sokkal könnyebb.
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolásLedLight világításK. L. E. rendszerVezérlés az inox felület érintésévelIdőzíthető frissességTouchFree bevonat
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolásLedLight világításK. L. E. rendszerVezérlés az inox felület érintésévelIdőzíthető frissesség
TouchFree bevonat
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolásLedLight világításK. L. E. rendszerVezérlés az inox felület érintésével
Időzíthető frissességTouchFree bevonat
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolásLedLight világításK. L. E. rendszer
Vezérlés az inox felület érintésévelIdőzíthető frissességTouchFree bevonat
AdaptTech automatikus be- és kikapcsolásLedLight világítás
K. L. E. rendszerVezérlés az inox felület érintésével
Időzíthető frissességTouchFree bevonat

Modellek

SD14ST
Tárolófiók
SD14ST
80.000 Ft

Termékjellemzők

StayWarm melegen tartás funkció
StayWarm melegen tartás funkció
Tovább olvasok
Melegítő fiók
Melegítő fiók
Tovább olvasok
WarmPlate tányérmelegítő funkció
WarmPlate tányérmelegítő funkció
Tovább olvasok
Joghurt készítés
Joghurt készítés
Tovább olvasok
StayWarm melegen tartás funkcióStayWarm melegen tartás funkció
A StayWarm funkció az ételt 70°C-os állandó hőmérsékleten tartja, amíg eljön a tálalás ideje. Az étel megőrzi eredeti ízét és hőmérsékletét egészen a tálalásig.
Melegítő fiók
A kompakt sütők funkcionalitása tovább bővíthető egy melegítő fiók segítségével, ami külön kapható hozzá. A fiók közvetlenül a sütő alá építhető be, a teljes összeállítás tökéletesen illeszkedik a hagyományos beépíthető sütők számára tervezett bútorelembe. A melegítő fiók egyaránt használható az étkészlet és az étel melegítésére is.
WarmPlate tányérmelegítő funkció
A felmelegített tányérok megakadályozzák az aromavesztést és biztosítják, hogy az étel minden ízében olyan jó legyen, amilyennek lennie kell - a levesektől kezdve a tésztákon át és a párolt zöldségekig. A WarmPlate funkció a tálalóedényeket pontosan a megfelelő hőmérsékleten tartja – igény szerint valahol 30°C és 80°C között. Élvezze ki a professzionális kiszolgálás lehetőségét saját otthonában!
Joghurt készítésJoghurt készítés
Egy speciális funkció lehetővé teszi, hogy egészséges joghurtot készítsünk otthon. Automatikus hőmérsékleti és időbeállítás biztosít optimális feltételeket a mintegy 4 óra alatt történő házi joghurt készítéséhez.
StayWarm melegen tartás funkcióMelegítő fiókWarmPlate tányérmelegítő funkcióJoghurt készítés
StayWarm melegen tartás funkcióMelegítő fiókWarmPlate tányérmelegítő funkcióJoghurt készítés
StayWarm melegen tartás funkcióMelegítő fiókWarmPlate tányérmelegítő funkció
Joghurt készítés
StayWarm melegen tartás funkcióMelegítő fiók
WarmPlate tányérmelegítő funkcióJoghurt készítés

Modellek

DFD70SST
Dekorlap mosogatógéphez
DFD70SST
Méretek (SZx M x M): 44,3 × 69,9 × 1,8 cm
59.990 Ft
PÁRAELSZÍVÓ WHI661STX
PÁRAELSZÍVÓ
WHI661STX
Tartsa a konyháját mindig frissen az időzítő és az AdaptTech érzékelő segítségével.
Főzőlap IS756ST
Főzőlap
IS756ST
Készítse el a kedvenc ételeit a legrövidebb idő alatt a rendkívül sok időt megtakarító, PowerBoost Supreme rendszerrel rendelkező indukciós főzőlap segítségével.
Sütő BO747ST
Sütő
BO747ST
Fejezze ki kreativitását a rendelkezésre álló egyik legnagyobb kapacitású készülékkel és élvezze a MultiFlow 360° szellőztető rendszerrel elérhető tökéletes sütési eredményeket.
Sütő BO547ST
Sütő
BO547ST
Ügyeljen a részletekre és szolgáljon fel professzionális ételeket saját otthonában.
Sütő BCM547ST
Sütő
BCM547ST
Ügyeljen a részletekre és szolgáljon fel professzionális ételeket saját otthonában.
Melegítő fiók SD14ST
Melegítő fiók
SD14ST
Bizonyosodjon meg róla, hogy az étel minden ízében olyan jó, amilyennek lennie kell - egészen a tálalásig.
Tároló fiók WD14ST
Tároló fiók
WD14ST
Tartsa a konyhát szépen rendezetten a leghatékonyabb főzés érdekében.
Dekor panelek a mosogatógéphez DFD72ST
Dekor panelek a mosogatógéphez
DFD72ST
Koronázza meg a konyhája kinézetét egy high-end fényvisszaverő mosogatógép dekor-ajtóval.
Kombinált hűtőszekrény NRK612ST
Kombinált hűtőszekrény
NRK612ST
Legyen mindig kéznél friss élelmiszer, mintha csak a kertből szedte volna éppen, a páratartalom-szabályozás és az AdaptTech intelligens rendszer segítségével.
Ismerje meg Philippe -ot

Philippe Starck nemzetközi szinten elismert francia tervező.

A kortárs változások mély megértése, az ötletek iránti szeretete, a vágya, hogy megvédje a hasznosságban rejlő értelmet – és ugyanúgy az értelem hasznosságát – egyik ikonikus alkotás létrehozását eredményezi a másik után. A mindennapi használati tárgyaktól kezdve, mint a bútorok és citromfacsarók, egészen a luxus jachtokig, egyedi szélmalmokig, elektromos biciklikig vagy hotelekig, éttermekig, amelyek arra törekszenek, hogy csodálatosak, stimulálóak és intenzíven vibráló helyek legyenek.

A Gorenje számára készült első kollekciójának megtervezésével Philippe Starck megerősíti a közösség szolgálata iránti elkötelezettségét úgy, hogy a legjobb minőséget a megfelelő áron biztosítsa Intelligens, Minőségi és Tisztességgel megalkotott termékek által. 

Mindig a felhasználókat helyezve kreatív folyamatának középpontjába, a Gorenje by S+ARCK konyhai termékvonalát úgy tervezte, hogy megfeleljen mindenféle életstílusnak és személyiségnek, visszatükrözze azokat.

„Formaterveimen keresztül a felhasználónak teljes mértékben lehetősége van saját (felhasználói) élményt létrehoznia.” Philippe Starck

+ Tovább olvasok
− Vissza

Mintegy 10 000 alkotása, globális hírneve és fáradhatatlan, ezerarcú találékonysága révén soha nem felejti el a leglényegesebbet, a küldetését és látásmódját: az alkotásnak, bármilyen formát is vesz fel, az életet még jobbá kell tennie a lehető legtöbb ember számára azáltal, hogy a tárgyak elsősorban „jók” mielőtt „szépek” lennének.

„Minden tárgynak, minden formának, minden stílusnak jelentéssel kell bírnia, és ez a jelentés minden nap hatással van ránk.” Philippe Starck