Gorenje Classico Collection - Gorenje
bezár
...

Classico Collection

Főzés szenvedéllyel

A konyha, az élet iránt érzett szerelem és szenvedély helyszíne, ahol életünk finom és valódi ízeit alkotjuk meg. Az emberiség történelme során mindig is a konyha volt az a hely, ahol az összes fontos dolog történt. A fűszerek csodálatos illata hívogat, hogy újra átéljük a múlt kulináris történeteit, és megteremtsük a magunkét. A jó konyha az édes és szenvedélyes élet receptje. Mindez a Gorenje Classico kollekció konyhai készülékeiben testesül meg, amelyek elefántcsont és matt fekete színben kaphatóak.

A Gorenje Classico kollekció sütői gazdag és dinamikus dizájnnal díszítettek, egy csipetnyi klasszikus fűszerezéssel. A lágy vonalak akadálytalanul vonulnak végig az ajtótól a sütő belsejéig, az ajtó domborulata és formája a hagyományos boltíves kemencékre emlékeztet. A sütő tökéletes megjelenését a jellegzetes gomb, az antikolt arany felületű fogantyú és a klasszikus megjelenésű, elektronikus, programozható időzítő egészítik ki. A sütő a fejlett HomeMADE™ sütési technológiával és magas energiahatékonysággal büszkélkedhet. Adjunk hozzá az ízletes, zamatos és ropogós ételeinkhez egy csipetnyit a saját szenvedélyünkből.

HomeMADE™ technológia a tökéletes sütés érdekében

Az innovatív sütő belső kialakítása, a PerfectGrill fűtőelemek elhelyezkedésével, a hagyományos fatüzelésű kemencéket utánozza. A forró levegő hatékony keringetése egyenletes hőeloszláshoz és kiváló sütési eredményhez vezet. A teleszkópos sínek nagyban leegyszerűsítik a tepsi behelyezését és kiváló betekintést engednek a sütési folyamatra.

Mindig hideg sütőajtó

A sütő ajtaja tripla üvegezésű, hővisszaverő üvegtáblával van ellátva. Így a sütő külső oldala mindig hideg. A biztonságos és energia-hatékony ajtó lehetővé teszi, hogy a sütő az A-20%-os energiaosztályba kerüljön. A sütőajtó belső felén nincsenek mélyedések és szegélyek, ami egyszerű tisztítást tesz lehetővé.

A számos kiváló minőségű, technológiailag tökéletesített és kifinomult dizájnnal rendelkező főzőlap közül biztosan ki tudjuk választani a főzési szokásainknak és elvárásainknak, valamint a belsőépítészeti szemléletmódunk és az otthonunk számára legmegfelelőbbet. A kínálatban szerepelnek eredeti öntöttvas ráccsal és gyönyörűen kialakított gombokkal rendelkező gázfőzőlapok, elefántcsontszínben és matt feketében. A főzőlapon az égők rombusz alakzatban helyezkednek el, amely átláthatóbb és kényelmesebb főzést tesz lehetővé. A kiválasztott főzőlap tökéletesen fog illeszkedni a Gorenje Classico kollekció többi készülékéhez. 

Retro gombok a kényelmes vezérlésért

Az antikolt arany kivitelű, jellegzetes klasszikus gombok mögött, amelyek emlékeztetnek a régi kerámia elődeikre, modern technológia áll, amely az alapvető kényelmet biztosítja a vezérlésben. A gombok ergonomikusak a kellemes fogás érdekében.

Öntöttvas rács

Az öntöttvas rács növeli a stabilitást és javítja a gázfőzőlap megjelenését. A rács kifejezetten tartós az anyaga miatt és ellenáll még a legmagasabb hőmérsékletnek is.

Rombusz alakban való elrendezés

Az égők speciális, rombusz alakban való elrendezése a főzési folyamat jobb áttekinthetőségét biztosítja. Több hely jut a nagy fazekaknak, serpenyőknek vagy a woknak a jobb és bal oldalon elhelyezkedő két nagyobb és erősebb égőn. Az öntöttvas rács formája követi a funkcionálisan kialakított égőelrendezést és esztétikailag kiegészíti a főzőlap megjelenését.

Wok gázégő

A professzionális, háromkoronás gázégő nagyobb teljesítménnyel melegíti az edényt, hogy javuljon az energiahatékonyság, és ételeink mindössze néhány percen belül elkészülhessenek. Egy külön választható, kifejezetten a célnak megfelelő, öntöttvas wok tartóelem tovább növeli a biztonságot, a kényelmet és a hatékonyságot a főzésben.
Válasszunk a harmonikusan kialakított gáztűzhelyek vagy a hi-light technológiával rendelkező elektromos tűzhelyek közül, 50 vagy 60 cm széles kivitelben. Az innovatív technológiai megoldások, a különböző főzőlapok kombinációja, és a hatékony és innovatív HomeMADE™ sütőtechnológia minden alkalommal tökéletes eredményt garantálnak. A sütő kapható elektromos és gázüzemű változatban is. A készülék kezelése és vezérlése nagyon egyszerű a gombok és az analóg kijelzővel rendelkező elektromos időzítő intelligens dizájnja, valamint a kellemes fogást biztosító, különleges formájú, kiemelkedő fogantyúnak köszönhetően. 

A Gorenje Classico kollekció konyhai páraelszívójának minimalista megjelenése igényesen kiegészíti a teljes konyhai légkört. A lágy vonalak és arany felületű részletek gondoskodnak róla, hogy a páraelszívó harmonikusan beleilleszkedjen a többi készülék alkotta keretbe. A páraelszívó kiemelkedik hatékony és csendes működésével. Az aktuális trend, miszerint a konyhát egyesítik a nappalival, szintén új kívánalmak elé állítja a páraelszívókat a teljesítmény tekintetében. A legalább 750 m3/órás kapacitásával a Gorenje Classico páraelszívó optimális teljesítményt nyújt a szagok, a nedvesség és a zsiradékrészecskék eltávolításában akár egy 35 m2alapterületű helyiség levegőjéből. Bizonyára lenyűgözik majd Önt is a készülék előállításához felhasznált, ránézésre is értékesnek tűnő anyagok és a kiemelkedő formatervezés.

Gombok és fogantyúk aranyozott kivitelben

A finom elefántcsontszínű vagy a matt fekete páraelszívó dizájnját jellegzetes fogantyú egészíti ki antikolt arany kivitelben. A gomb lehetővé teszi a páraelszívó és funkcióinak hagyományos vezérlését. A dekoratív fogantyú, amely harmonizál a teljes kollekció dizájnjával, tökéletesen kiegészíti a páraelszívó megjelenését és kiemeli klasszikus jellegét.

Mosogatógépben mosható zsírszűrők az egyszerű tisztítás érdekében

Könnyű eltávolítani és megtisztítani a Gorenje páraelszívóiban található fém zsírszűrőket. Elmoshatjuk őket kézzel, vagy a mosogatógépben egy kímélő program használatával.

Képgaléria