Tökéletesen felkészültek a feladataid elvégzésére - Gorenje
bezár
...
TÖKÉLETESEN FELKÉSZÜLTEK A FELADATAID ELVÉGZÉSÉRE.Gorenje SmartFlex mosogatógépek.
1

TÖKÉLETESEN FELKÉSZÜLTEK A FELADATAID ELVÉGZÉSÉRE!

VÁSÁROLJ GORENJE MOSOGATÓGÉPET

2017. szeptember 20. és december 31. között és legyél egy Somat mosogatógép-egységcsomag elégedett tulajdonosa!
Minden Gorenje mosogatógéphez az alábbi tartalmú Somat kezdőcsomagot biztosítjuk:
  • 1 db Somat Gold 18 darabos mosogatógép tabletta: A legjobb Somat tabletta még az odaégett szennyeződések ellen is, mely a citromsav erejével tisztít, foszfátmentesen az EU-s szabályozásnak megfelelően.  A Somat Gold tabletta milliónyi részecskéje mélyen behatol az odaégett szennyeződésekbe és feloldja azokat, így nem marad más, csak ragyogóan tiszta edények. 12 funkciós tabletta.

  • 1 db Somat 3db-os mosogatógéptisztító porkapszula: Az új Somat mosogatógép tisztító porkapszula az első olyan Somat tisztító, amely használatához nem szükséges üresen lindítani a mosogatógépet! A porkapszula mélyen tisztítja a gép fontos részeit, mint például a csöveket, a fúvókákat és a szűrőket.

  • 1 db Somat  2in1 500ml-es mosogatógép öblítő és: Az új Somat 2in1 száradást gyorsító öblítő ragyogó tisztaságot biztosít a poharak és edények számára, megelőzi a vízcsepp foltok kialakulását, valamint elősegíti a száradást  különösen a műanyag felületeken.
Az akció csak meghatározott, kijelölt üzletekben zajlik. Az egyes műszaki boltok promócióbeli részvételéről érdeklődni vásárlás előtt magukban az műszaki üzletekben lehetséges. Ezekben a műszaki kereskedésekben az akcióról termékmatricák is kihelyezésre kerülnek.

Tekintsd meg (a promócióban részt vevő modelleket tartalmazó) mosogatógép palettánkat itt.

A Somat termékek készpénzre vagy más pénzhelyettesítőre nem válthatóak át és másra nem ruházhatóak át.
A kezdőcsomagok az akcióban részt vevő üzletek kasszájánál, illetve ügyfélszolgálatán vehetőek át vásárláskor a számla felmutatása ellenében.

_products/features/icon - TotalDry szárítás

TotalDry szárítás

Gondoskodik önmagáról
A mosogatási ciklus után a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik, de épp csak annyira, hogy kiengedje a felesleges gőzt. Ez lehetővé teszi, hogy a friss levegő bejusson az edényekhez, így az elmosogatott speciálisabb étkészlet elemei (pl. a műanyag edények is) teljesen megszáradnak. Kiváló megoldás az alacsony energiafogyasztás melletti gyorsabb száradáshoz.
Tovább
bezár
_products/features/icon - IonTech technológia

IonTech technológia

Nem kell aggódnod a kellemetlen szagok miatt
Mindenki jól ismeri azt a kellemetlen szagot, ami egy félig megpakolt mosogatógépből árad, amibe már néhány napja rakosgatod az edényeket, de még nem indítottad el. A legjobb Gorenje mosogatógépekbe épített, fejlett IonTech technológia az ionizáció természetes folyamatának elvén működik, amely természetes módon szünteti meg a kellemetlen szagokat és tartja a mosogatógépet frissen, még ha piszkos edényekkel van is tele.
Tovább
bezár
_products/features/icon - SpeedWash funkció

SpeedWash funkció

Tiszta edények, feleannyi idő
A funkció automatikusan beállítja a hőmérsékletet és a vízmennyiséget az optimális tisztítási és szárítási eredmények elérése érdekében, mindezt a lehető legrövidebb idő alatt.

SmartFlex tippek & trükkök

Hogy használd ki jobban a mosogatógépedben a teret?

Könnyedén állítgathatod a mosogatógéped kosarait, hogy elég helyed legyen még a legnagyobb méretű edényeid számára is.

Hogyan akadályozhatod meg a poharak opálosodását?

A poharaid tiszták és vízkőmentesek lehetnek.

Hogyan helyezd el optimális módon a késeket a mosogatógépedben?

Vágod?
Hogyan tisztítsd ki a mosogatógéped szűrőjét és a vízszóró karokat?

Így mindig zökkenőmentes lesz a mosogatás.