Február 2018 Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Köszöntsd a tavaszt a Gorenjével: látogass el hozzánk a Konyhakiállításra!
 
Nyerj Tőlünk jegyet a Konyhakiállításra!
 
 
Teljes erőbedobással készülünk a március 2. és 4. között megrendezésre kerülő Konyhakiállításra, amelyet idén is a Budapest Arénában tekinthetnek meg az érdeklődők. Természetesen nem érkezünk üres kézzel: gyönyörű standdal, megannyi háztartási kis- és nagygéppel, valamint híres gasztrokibicünk, Sági Szilárd bemutatójával várunk izgatottan mindenkit. Az eseményre egy kis játékkal is készültünk: Facebook-oldalunkon csupán két kérdésre kell helyes választ adni, és a kommentelők között kisorsolunk két páros jegyet a Konyhakiállításra! 
Ha Te sem szeretnél lemaradni róla, csak kattints ide és játssz.
 
 
WaveActive mosó- és szárítógépek a porondon!
 
 
Kíváncsi vagy az új WaveActive mosógépeinkre? Egyedülálló IonTech technológiát alkalmaznak, hogy a lehető legkíméletesebben birkózzanak meg még a legmakacsabb foltokkal is. A természetes ionizációs folyamat kiemelkedően jó mosási eredményt biztosít, magas hőfok, további vegyszerek és öblítőszer hozzáadása nélkül! De ez még nem minden, mert az IonTech funkció megakadályozza a vízkőlerakódást is, ami meghosszabbítja a készüléked élettartamát, ennek köszönhetően pedig több időt tölthetsz az igazán fontos dolgokkal! A Konyhakiállításon Magyarországon az elsők között csekkolhatod le a WaveActive gépeket! 
 
 
Legyél Te is profi szakács – segít a Gorenje!
 
 
Mindannyian szeretnénk professzionális szakácsként főzni, jó benyomást tenni a vendégeinkre és egészséges ételeket a családi asztalra tenni. Ehhez általában speciális tudás vagy professzionális felszerelés kell. A Gorenje háztartási nagygépeit a könnyen használható eszköz koncepciója szerint terveztük, annak érdekében, hogy mindenki nagyszerű eredménnyel főzhessen. 
Lapozz bele szezonális katalógusunkba.

 
 
Kis méret, nagy segítség!
 
 
A rohanó mindennapokban mindig sok a tennivaló és bizony, sajnos a kevés az idő. A Gorenje kisgépei lehetővé teszik, hogy értékrendednek megfelelően élhess: jól, elégedetten és egészségesen! Mindig praktikus megoldásokat fejlesztünk, hogy gépeink gyakorlatiasak, hasznosak és legfőképpen emberiek legyenek. Ha Te sem adod lejjebb, akkor Neked is a Gorenje termékeire van szükséged. Lapozz bele kisgép katalógusunkba.
 
 
Tarts velünk a Facebookon is!
 

Szeretnél többet megtudni a Gorenje termékekről és azok különleges funkcióiról? Jól jönne néha pár klassz recept vagy háztartási trükk? Kövess minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

 
 
 
 
   
 
www.gorenje.hu
 
Leiratkozás