Október 2017 Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Okos megoldások a Gorenjétől: fedezd fel a legújabb fejlesztéseinket!
 
Egyszerű főzés, tökéletes élmény – megérkeztek az új, HomeMade tűzhely termékcsalád modelljei!
 
 
VELÜNK EGYSZERŰBB LESZ A FŐZÉS. VELED PEDIG TÖKÉLETES AZ ÉLMÉNY.
 
ÚJ GORENJE HOMEMADE TŰZHELYEK
 
Szeretnéd úgy elkészíteni kedvenc ételedet, mintha az egy hagyományos fatüzelésű kemencében sülne? A Gorenje új, „HomeMade” tűzhelyeivel ez vonzóan egyszerűvé válik, hiszen olyan okos és felhasználóbarát megoldásokkal terveztük őket, amelyek segítségével Neked csak egy érintés erejéig kell részt venned a sütési folyamatban!

Az egyenletes hőeloszlást biztosító MultiAir technológiának, a SuperSize sütő(tálca) méretnek, az AquaClean hidrolitikus öntisztítás és a StayWarm melegen tartás funkcióknak köszönhetően teljesen rábízhatod magad a tűzhelyedre, ráadásul úgy, hogy biztos lehetsz benne, a tökéletes eredmény garantáltan le fogja nyűgözni az egész családot.

Felkeltettük az érdeklődésedet?
 
Kattints ide!
 
Termékkatalógus letöltés
 
 
Megkönnyítjük az életed! Ide süss!
 
 
AKCIÓS GÁZ-, ÉS KOMBINÁLT TŰZHELY ÉS GÁZFŐZŐLAP BEÜZEMELÉS!
 
Az ár tartalmazza a kiszállást és a munkadíjat, de nem tartalmazza az anyagköltséget. Akciós időszak: 2017. október 1. – 2017. december 31.
 
2017. október 1. és december 31. között akciós gáz- és kombinált tűzhely, valamint gáz főzőlap beüzemeléssel készülünk, hogy csökkentsük a költségeidet! Vigyázz, le ne maradj róla!
 
 
Új mosogatógép vásárlásán morfondírozol? Akkor van egy jó hírünk!
 
 
A GORENJE SMARTFLEX MOSOGATÓGÉPEK TÖKÉLETESEN FELKÉSZÜLTEK A FELADATAID ELVÉGZÉSÉRE!
 

Ha év végéig vásárolsz Gorenje mosogatógépet, akkor megajándékozunk egy, kb. negyed évre elegendő tisztítószercsomaggal! A csomag 3in1 tablettát, öblítőt és egy ráadás mosogatógép tisztító kapszula csomagot is tartalmaz. Kíváncsi lettél?

 
Kattints ide!
 
 
Minőségi élmény, eredeti megoldásokkal!
 
 
Minőségi életet élnél, úgy, hogy közben időt szánsz azokra a dolgokra, amelyekben örömödet leled? A Gorenje háztartási nagygépei olyan kiemelkedő felhasználói élményt nyújtanak, melyek segítségével a mindennapi házimunka mellett is marad időd élni. Nem csak gyakorlatiasak és hasznosak, de dizájnjuknak köszönhetően még otthonossá is teszik a lakásodat. Élj hát jól, egészségésen és elégedetten a Gorenjével!
Ha Te sem éred be ennél kevesebbel, lapozz bele szezonális háztartási nagygép katalógusunkba!

 
Belelapozok a katalógusba
 
 
Kicsik, ám annál hasznosabbak!
 
 
MÉRETBEN KICSIK, SEGÍTSÉGBEN NAGYOK
 
A könnyű és gyors munka titka a segítségben rejlik. A Gorenje háztartási kisgépeit úgy fejlesztettük ki, hogy azok precízen, a lehető legtöbb feladatot tökéletesen képesek legyenek ellátni. Így használatukkal jelentős időt megspórolhatsz, ráadásul éttermi minőségű fogásokat tálalhatsz a családodnak.

Ha Te is hasonló segítséget keresel, lapozz bele szezonális háztartási kisgép katalógusunkba!

 
Belelapozok a katalógusba
 
 
Kövess minket Facebookon is!
 
Szeretnél többet megtudni termékeinkről és azok különleges funkcióiról? Jól jönne néha pár klassz recept vagy háztartási trükk? Kattints a lap alján levő gombra, kövess minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

 
 
 
 
   
 
www.gorenje.hu
 
Leiratkozás