Júniusi hírlevél Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Nincs több jegesedés! Nincs több összetapadt élelmiszer!
 
 

A Gorenje No-Frost technológiájú hűtőszekrényekkel búcsút mondhatsz a "frosztráló" jégképződésnek, amit a kombinált, fagyasztós hűtőd belső falain tapasztaltál! Ráadásul a fagyasztott élelmiszerek sem fognak többé egyetlen hatalmas tömbbé összeállni. 

Átlátható fagyasztórekesz, energiatakarékosság és frissesség, ez a három dolog motivált minket a No-Frost technológiájú készülékeink megalkotásakor. Az IonAir, a MultiFlow 360° és a DinamyCooling funkciók pedig meggátolják, hogy hűtött ételeid hamar megromoljanak, összefagyjanak, sőt mindezek mellett ásványianyag- és vitamintartalmuk is megmarad!

 
Meggyőztünk? További információkért kattints ide!
 
Tekintsd meg modelljeinket!
 
 
Nyerj No-Frost technológiával ellátott NRK6192TX Kombinált hűtőszekrényt!
 

Válaszolj helyesen 5 kérdésre és légy azon két szerencsés egyike, akik a játék végén magukénak tudhatnak egy-egy ilyen modellt! Játszanál? 

 
Kattints ide!
 
 
Segítőkész családtagok!
 
 
A háztartási nagygépeket sokan már egyenesen családtagnak tekintik, hiszen jelentős szerepet játszanak a mindennapi élet megkönnyítésében. Éppen ezért fontos, hogy ne csak segítőkészek, de alkalmazodóképesek is legyenek. Ráadásul az sem hátrány, ha időt, pénzt és energiát is spórolnak családjuknak. Keresd kiadványunkban NO-FROST rendszerű hűtőszekrényeinket, VW-formatervezésű Retro Special Edition hűtőinket, új beépíthető hűtő palettánkat és intelligens SmartFlex mosogatógépeinket! Találd meg az új családtagot!
 
Belelapozok a katalógusba!
 
 
Szorgos kis kukták!
 
 
Egy kukta akkor hasznos, ha a kezed alá dolgozik gyorsan és precízen, ezzel megkönnyítve munkádat. A Gorenje háztartási kisgépeket úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbb feladatot tökéletesen ellássák, így segítségükkel pillanatok alatt éttermi minőségű fogásokat tálalhass a családi asztalra!

Ha ügyes kuktákat keresel, lapozz bele szezonális háztartási kisgép katalógusunkba!
 
Belelapozok a katalógusba!
 
 
Pózolj VW hűtővel és nyerj!
 
 
Keresd a VW Retro Special Edition hűtőszekrényeket az alábbi áruházakban, készíts egy szelfit velük, és írd meg nekünk az első benyomásaidat, gondolataidat róla Facebookon, a játék posztja alá!

A kommentelők között június 30-án kisorsolunk egy nyári szezonális Gorenje terméket. Szelfire fel!
 
Ide várjuk a képeket
 
 
Kövess minket Facebookon is!
 

Szeretnél többet megtudni termékeinkről és azok különleges funkcióiról? Jól jönne néha pár klassz recept vagy háztartási trükk? Kövess minket Facebookon és nem maradsz le semmiről!

 
 
 
 
   
 
www.gorenje.hu
 
Leiratkozás