Április 2017 Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben.
 
 
 
 
30 napos pénzvisszafizetési garancia minden Gorenje SmartFlex mosogatógépre június 15-ig! Gorenje
 
 
 
 
 
 
Fedezd fel az intelligens SmartFlex mosogatógépeket!
 

A Gorenje SmartFlex mosogatógépek tökéletesen felkészültek a feladataid elvégzésére!
Az okos és egyben környezetbarát megoldásoknak köszönhetően teljes mértékben alkalmazkodnak igényeidhez. Az egyedi funkciók és rugalmasan állítható belső tér lehetővé teszik a tökéletes eredmény elérését a víz- és energiafelhasználás optimalizálása mellett.

Ráadásul június 15-ig a 3 éves gyári garancia mellé 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adunk ajándékba!
 
 
Tekintsd meg modelljeinket
 
Légy retró a Gorenje Retro Special Edition Hűtőszekrénnyel!
 

A Gorenje Retro Special Edition hűtőszekrény, amelyet a 60-as évek legendás T1-es, "Bulli"-nak is nevezett minibusza ihletett, pasztell kék vagy burgundi vörös színvilágával és lekerekített formavilágával kétség kívül ennek az évtizednek eszmeiségét idézi. Azon túl, hogy otthonodnak retró stílust ad, okos megoldásaival és modern technológiájával konyhád nélkülözhetetlen részévé fog válni.

Kíváncsi vagy, hogyan illeszkedne ez a legendás hűtő a Te otthonodba? Készíts egy fotót és parkold le a Retro Special Edition hűtőt, ahova csak szeretnéd!

 
 
Az applikációért kattints ide
 
Megnézem a terméket
 
3+2 év garancia a Gorenjénél!
 
A Gorenje változatlanul a tartós minőséget hozza el háztartásodba.
A hatályos jogszabályok szerint kötelező 1 év helyett 3 év teljes körű jótállást biztosít háztartási nagygépeihez, amit a 2017. február 15. és 2017. május 31. közötti időszakban, az akcióban részt vevő termékek (szabadonálló tűzhelyek, beépíthető sütők és főzőlapok) esetében további 2 év kiterjesztett, funkcionális garanciával egészít ki.
 
 
Többet szeretnék tudni!
 
Wellness az otthonodban
 

Hagyd, hogy a Gorenje háztartási nagygépei megkönnyítsék életedet! Míg ők hatékonyan végzik mindennapi feladataidat, Te azzal töltheted idődet, amivel igazán szeretnéd. Környezetbarát kialakításukkal nem csak időt, de pénzt és energiát is spórolnak neked.

Görgess bele szezonális katalógusunkba, és tudj meg többet leendő, szorgos családtagjaidról!

 
Nagygép ajánlatukat ezen a linken találod
 
Méretben kicsik, segítségben nagyok!
 
Háztartási kisgépeink tényleges segítséget jelentenek a háztartásban, mivel a Ti igényeiteket tartottuk szem előtt megtervezésükkor. Gondoskodtunk róla, hogy precízen a kezeitek alá dolgozzanak és felvegyék a ritmusotokat, így éttermi színvonalú menüsort alkothassatok, vagy makulátlanul tisztává varázsoljátok otthonotokat a lehető legkevesebb idő alatt.
 
 
Aktuális újdonság választékunkban az Infinty (nagygép) család első kisgépei, a T1100INF kenyérpirító és a K17INF vízforraló.
 
Megnézem az Infinity kisgép videót
 
Kisgép ajánlatunk alább
 
 
Megnézem
 
Legyél Te is közösségünk tagja!
 
Tájékozódj újdonságainkról és tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról.  Böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között. Vegyél részt nyereményjátékainkon és légy Te a szerencsés nyertes! Ha gondolod, oszd meg velünk tapasztalataidat is Facebook oldalunkon!
 
Csatlakozom
 
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.hu
 
Leiratkozás