Február 2017 Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben.
 
 
 
 
Konyhakiállítás 2017. 
Nyerj két ingyenjegyet a Gorenjétől!
Gorenje
 
 
 
 
 
 
Konyhakiállítás 2017, mi ott leszünk!
 
Bútorok, háztartási kis- és nagygépek, konyhafelszerelés, gasztronómiai bemutatók és tanfolyamok. Ha a konyhád a kedvenc helyed a lakásban, akkor ezt a kiállítást vétek lenne kihagyni!

Mivel készülünk?
  • Bemutatjuk az álom mosogatógépet, amely tökéletesen felkészült a Te feladataid elvégzésére
  • Sági Szilárd beavat a konyhaművészet alapjaiba, miközben az elkészült finomságokból kedvedre falatozhatsz
  • Megtekintheted az összes design-kollekcióinkat is, teljes életnagyságban
  • És terveztünk még valamit a VW szerelmeseinek is… egy kis ízelítő alább!
 
 
Tehát 2017. március 3-4-5. Budapest Sportaréna Konyhakiállítás, 33BC stand. Ott találkozunk! 

Addig is szavazz Facebook oldalunkon, hogy melyik kollekciónkkal találkoznál legszívesebben a kiállításon és légy Te az 5 szerencsés egyike, aki 2-2 tiszteletjeggyel lesz gazdagabb!
 
 
Változatlanul tartós minőség ingyenes gyári extra garanciával!
 
A Gorenje a hatályos jogszabályok szerint kötelező 1 év teljes körű jótállás időtartama helyett 3 év teljes körű jótállást biztosít háztartási nagygépeihez, amit a 2017. február 15. 2017. május 31. közötti időszakban az akcióban részt vevő termékek (szabadonálló tűzhelyek, beépíthető sütők és főzőlapok) esetében további 2 év kiterjesztett, funkcionális garanciával egészít ki.
 
Mik a további részletek?
 
 
Egy kis „lapozgatni” való…
 

Görgess bele szezonális katalógusunkba! Tudj meg többet a SmartFlex mosogatógépeinkről, a 3+2 garancia szolgáltatásunkról és háztartási nagygépeink intelligens funkcióiról. Nem vagy benne biztos, hogy melyik modell és stílus lenne a legmegfelelőbb számodra? Látogass el a Konyhakiállításra március 3-4-5-én és érintsd meg, próbáld ki, nézd meg a saját szemeddel termékeinket!

Addig is egy kis nézegetni való:

 
 
Nagygép ajánlat
 
Méretben kicsik, segítségben nagyok!
 
Tényleges segítséget jelentenek a háztartásban a Gorenje háztartási kisgépei.
Minden termékünk tervezésénél szem előtt tartjuk, hogy vásárlóink szükségleteit a lehető leghatékonyabban elégítsék ki, a lehető legkevesebb idő- és energiaráfordítás mellett és a kisgépeknél külön szempont az egészségmegőrző, -támogató modellek bevezetése. Hagyd, hogy a Gorenje termékei időt takarítsanak meg számodra, amelyet arra fordíthatsz, amire ténylegesen szeretnéd!
 
Kisgép ajánlat
 
Legyél Te is közösségünk tagja!
 
Tájékozódj újdonságainkról és tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról.  Böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között. Vegyél részt nyereményjátékainkon és légy Te a szerencsés nyertes! Ha gondolod, oszd meg velünk tapasztalataidat is Facebook oldalunkon!
 
Csatlakozom
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.hu
 
Leiratkozás