Gorenje hírlevél március
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
Vannak, akik egy gyönyörű helyet keresnek, mások gyönyörűvé varázsolnak egyet
Továbbra is segítünk benneteket az ideális álomkonyha megépítésében, úgy stílusban, mint technológiai felkészültségben.
Készítsd magad családod mindennapi kenyerét!
Sütőink egyedülálló HomeMADE sütőkamrái ugyanis egy klasszikus kemence tulajdonságait birtokolják: a felső kamrafal jobb és bal szélének lekerekített formatervezése lehetővé teszi a forró levegő leghatékonyabb, „kemenceszerű” áramlását, így a hő egyrészt kisebb távolságról verődik vissza készülő ételeid irányába, másrészt egyenletesebb a hőeloszlás a sütőkamra belsejében. Az eredmény pedig tökéletesen és egyenletesen átsült, egyszerre szaftos és ropogós lesz. Semmi titok! 
Nézd meg videónkat »
Segítünk az álomkonyha megvalósításában!
Várunk benneteket a 2016. április 6-10 között megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállításon, amely a hazai legnagyobb építőipari és otthonteremtési-, valamint a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállítása is ebben a témában. Kihagyhatatlan fórum a szakemberek és a felújítani vagy építkezni vágyók számára, hiszen a legújabb trendek, a legszélesebb kínálat és leggazdagabb szakmai program várja az idelátogatókat. 

Várunk benneteket, hogy személyesen is válaszolhassunk felmerülő kérdéseitekre! Látogatói jegyeteket akár online is megvásárolhatjátok:
Megveszem »
Javíthatatlanul romantikus vagy?
Egy csipetnyi nosztalgikus szépség modern formában, amely soha el nem halványul. Ismerd meg az új Gorenje Infinity kollekció konyhai berendezéseit!  A családba tartozó sütőink, főzőlapjaink és páraelszívóink egyedi dizájnja az elmúlt idők szépségének emlékét idézi, azonban a vintage stílust a leginnovatívabb belső technológia egészíti ki. 
Megnézem »
Lenyűgöz a minimalista dizájn?
A Gorenje by Starck kollekció minimalista dizájnja, high-end fényvisszaverő üvege finoman illeszkedik bele letisztult és kifinomult otthonod környezetébe, hogy a szó szoros értelmében életmódod és személyiséged tükörképévé váljon. Már webshopunkból és viszonteladói hálózatunkból is elérhetőek darabjai! 
Megnézem »
Extra garancia
Regisztráld legújabb - 2016. március 1. és május 31. között vásárolt - beépíthető termékeidet weboldalunkon, hogy plusz 1 év kiterjesztett garanciával ajándékozhassunk meg!
Megnézem »
Szezonális kiadványunk

Intelligens háztartási készülékek intelligens konyhafőnököknek! Lapozzátok át tavaszi szezonális kiadványunkat és ismerjétek meg új, Infinity termékcsaládunk tagjait, megújult Old Timer hűtőszekrényeinket és E.ON Energiatakarékossági Díj-nyertes mosógépünket!

Megnézem »
Kövessetek bennünket a Facebookon!

Legyél csapattag nálunk! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje