Gorenje by Starck
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
Gorenje by Starck
Konyhai berendezéseinek új kollekcióját az egyik legegyedibb, világszerte elismert francia alkotó, Philippe Starck tervezte. A minimalista dizájn a high-end fényvisszaverő üveggel finoman illeszkedik bele bármely környezetbe, hogy a szó szoros értelmében életmódunk és személyiségünk tükörképévé váljon. Fedezd fel a kollekciót és hozd létre saját, egyedi, ultra modern konyhádat!
Otthonunk önmagunk tükörképe
Philippe Starck-kal való együttműködésünkből inspiráló alkotások születtek, amelyek egyesítik az intelligens designt a korszerű technológiával. A rozsdamentes acél és a látványosan tükröződő üveg különleges kompozíciójából felépülő Gorenje by Starck kollekció március 4-én, a Konyhakiállításon debütál. Látogassatok el hozzánk, hiszen számos meglepetéssel várunk benneteket! :)
Megnézem »
Extra garancia regisztráció!
Ha regisztráljátok 2016. március 1. és május 31. között vásárolt beépíthető készülékeiteket, plusz egy év funkcionális garanciával ajándékozunk meg benneteket!
Utánanézek »
Nyerj belépőjegyet a Konyhakiállításra!
Nyerjetek belépőjegyet a Konyhakiállításra és tekintsétek meg személyesen is legújabb Gorenje by Starck kollekciónkat. Nincs más teendőtök, mint megtekinteni katalógusunkat és megírni kommentben 2016. március 1. 23.59-ig, hogy vajon hány darab terméket (hány különböző modellt) tervezett a francia tervező a Gorenje számára.
A helyesen válaszolók között 5 db 2 személyre szóló jegyet sorsolunk!

A katalógust itt tekinthetitek meg >
Részt veszek »
Nézz körül a Konyhakiállítás weboldalán!
Megnézem »
Kövess bennünket a Facebookon!

Legyél csapattag nálunk! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!

Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje