Gorenje októberi hírlevél
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
Gorenje októberi hírlevél
Alakítsd úgy, ahogy Te szeretnéd!
Személyre szabott mosogatás az új SmartFlex mosogatógép családnak köszönhetően! Miben más, mint a többi? Rugalmasan alakítható a belső tere, egyszerre akár 16 terítéket is tökéletesen tisztává varázsol, a SpeedWash funkcióval pedig lerövidítheted a mosogató programok időtartamát. Ha ez még nem győzött meg, akkor az IonTech szagmentesítő funkció, a szupercsendes működés, a hatékony TotalDry automatikus ajtónyitás technológiával működő szárítás, és a 6,9 literes vízfogyasztás önmagáért beszél. Keresd szabadonálló és beépíthető modelljeink széles skáláját október második felétől a műszaki áruházakban és kereskedésekben! 

Megnézem »
Letöltöm »
SmartFlex videó ízelítő »
3+1 év garancia
Regisztráld Gorenje mosogatógépedet, tűzhelyedet vagy beépíthető háztartási nagygépedet weboldalunkon és Mi cserébe megajándékozunk plusz 1 év kiterjesztett funkcionális garanciával!  Ne maradj le a lehetőségről!
Megnézem »
Szezonális ajánlataink
Felgyorsult, modern világunkban már szinte minden háztartásbeli tevékenységünkhöz igénybe vesszük valamilyen gép segítségét, legyen az mosás, főzés vagy takarítás. Vásárláskor válassz minőségi terméket, ami hosszú távon segíti munkádat, az energiatakarékos modellekkel pedig nemcsak a rezsiköltségeket csökkentheted, de a természet védelméért is tehetsz! Lapozz bele letölthető kiadványainkba és tekintsd meg szezonális háztartási kis- és nagygép ajánlatainkat, amelyek 2017. január 31-ig érvényesek! 

Nagygép »
Kisgép »
Kövess bennünket a Facebookon!
Legyél a csapatunk tagja! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet háztartási berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!
Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje