NO FROST. NO PROBLEMS.
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
No Frost. No Problems.
Válaszd a legjobbat: hűtő-fagyasztó kombinációkat no-frost technológiával a jobb ételminőségért és alacsonyabb villanyszámláért!
Gondoltad volna, hogy az ételek kidobásának leggyakoribb oka, a túlzott mennyiségű élelmiszerek vásárlása és az ételek helytelen, nem szisztematikus tárolása? Pedig miközben dolgozol, pihensz, alszol, eszel, beszélgetsz, edzel és éppen e sorok olvasása közben is valaki neked dolgozik, energiát takarít meg számodra és gondozza élelmiszereidet. Éjjel-nappal, 24 órában. Ő a hűtőd…

Miben segíthet neked a hűtőd?
Tudtátok, hogy egy átlagos magyar háztartás tagjaként kb. 40-50 kg élelmiszert dobunk ki évente?
A megfelelő tárolás nélkül ugyanis élelmiszereink nagyon gyorsan elveszíthetik tápértéküket és baktériumok, mikroorganizmusok fő forrásává válhatnak. Szakértőink átgondoltak minden részletet annak érdekében, hogy ideális mikroklímát hozzanak létre az élelmiszereid frissességének és természetes lédússágának megőrzése érdekében. Válasszátok a NoFrost technológiával is rendelkező készülékeinket, amelyek beépített ventillátoraiknak és intelligens hőmérséklet szabályozó rendszerüknek köszönhetően megakadályozzák az eljegesedést.
Megnézem »
A vitaminok őre
Hűtőszekrényeink IonAir ionizációs tartósítás funkciója negatív töltésű ionokkal telített levegőt gerjeszt és keringtet a készüléked normálterében. Ezek a negatív ionok semlegesítik a kellemetlen szagokat, meggátolják a penész képződést, így élelmiszereink összességében hosszabb ideig őrzik meg a vásárláskori frissességüket, később romlanak meg, tehát újrakészletezni is később kell csak. Az IonAir funkciós hűtőszekrény gyakorlatilag pénzt spórol meg tulajdonosának.

Nézz utána »
Intelligens „öntanuló” kompresszor szabályozás
A nyári meleg beköszöntével felértékelődik az élelmiszerek megfelelő tárolásának kérdése. AdaptTech funkciós készülékeink intelligens rendszere „tanul”: megfigyeli, feljegyzi, elemzi és rögzíti heti ajtónyitási szokásaidat. Ezután a kompresszor működését, a hőfokszabályozást és az ezzel összefüggő energiafogyasztást a megfigyelt viselkedésmintához igazítja vagyis a gyakori ajtónyitási időszakok előtt „előhűtést” végez, ami miatt az átlagos belső hőmérséklet a kritikus időszakokban kevésbé növekszik meg, így az élelmiszerek nem szenvednek el „hősokkot”, később romlanak meg. Az intelligens szabályozásnak köszönhetően, könnyebben fenntartja az állandó ideális hőmérsékletet készülékedben, amely nagyban hozzájárul zöldségeid és gyümölcseid frissességének megőrzéséhez. Az AdaptTech funkciós hűtőszekrény gyakorlatilag pénzt spórol meg tulajdonosának.
Nézz utána »
Ismét hűtőgépcsere pályázat júliustól!
2016. július 4-étől újabb 500 millió forintos keretösszeggel vissza nem térítendő támogatást biztosít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztóberendezések) cseréjéhez. A program meghirdetésekor rendelkezésre álló keretösszeg elosztása régiónként történik. A vissza nem térítendő támogatás mértéke az új hűtőgép vagy fagyasztógép vételárának 50 százaléka, azzal a kitétellel, hogy a támogatás összege A+ energiaosztályú készülék választása esetén maximum 25.000 forint, A++ energiaosztály esetén 35.000 forint, míg A+++ energiaosztályú háztartási nagygép esetén maximum 45.000 forint. A pályázók elektronikus úton nyújthatják be támogatási kérelmeiket 2016. július 4-jétől a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig.
Olvass utána »
Extra garancia
Regisztráld hűtőszekrényedet weboldalunkon, hogy plusz 1 év kiterjesztett funkcionális garanciával ajándékozhassunk meg!
Megnézem »
Kövessetek bennünket a Facebookon!
Legyél csapattag nálunk! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!
Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje