Gorenje decemberi hírlevél
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
Gorenje decemberi hírlevél

Gondolkodtatok már azon, mivel lepnétek meg szeretteiteket a közelgő Ünnepek alkalmával?
A legnagyobb ajándék, amit bárkinek is adhatsz, az az idő. Mert ha időt szánsz valakire a saját életedből, adsz neki belőle egy olyan darabot, amit már soha többé nem kapsz vissza!” - Jerry Hicks

Háztartási gépeink fejlesztése során a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával arra törekszünk, hogy minél több időt szabadítsunk fel hétköznapi rutinfeladataidból, hogy azt azokra fordíthasd, akik igazán fontosak a számodra. 

Energiatakarékosság és jövő
Gondoltátok volna, hogy energiafelhasználásunk több mint egyharmada a háztartáshoz kötődik? Az energiatakarékosság nem csupán spórolás, hanem egy szemléletmód is egyben: hogyan tudjuk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat a leghatékonyabb módon felhasználni a fenntarthatóság és a környezeti terhelés csökkentésének érdekében. Idén a „Salsa” fantázianevű, a műszaki áruházakban VCEA21SBKR néven forgalmazott porszívómodellünk nyerte el kategóriájában a legenergiatakarékosabb termék díjat, emellett márkánk nyerte el a háztartási gépek „Legtöbb díjat nyert márka” különdíját is – amely az E.ON Energiatakarékossági Díj 2010-ig való visszatekintésének az eredménye.
Megnézem »
Töltsd ki márkaismertségi és termékfejlesztési kérdőívünket és nyerj egy Gorenje K10BKC vízforralót!
Tervezőink a modern kor kihívásainak való megfelelés érdekében nagy gondot fordítanak felhasználóink elégedettségére és visszajelzéseire, hogy berendezéseinkkel a leginnovatívabb megoldásokat szállíthassuk otthonodba. Segítsd munkánkat márkaismertségi és termékfejlesztési kérdőívünk kitöltésével, hiszen most a kitöltők között egy Gorenje K10BKC vízforralót, egy Gorenje BSM600W Smoothie Makert, egy Gorenje S450E aprítótGorenje SM703BK 3in1 palacsintasütő/kontakt grill/szendvicssütőt és egy Gorenje OT180KARIMB személyi mérleget sorsolunk ki.
Kitöltöm »
Szezonális ajánlataink

Felgyorsult világunkban a főzés, az ételek előkészítése, a takarítás és a háztartás vezetése során számtalan gépet használunk, hogy ezzel időt takarítsunk meg. Ha számodra a minőség és dizájn mellett az energiahatékonyság is kiemelt szempont, nézz bele letölthető kiadványainkba, melyekbe szezonális háztartási kis- és nagygép ajánlatainkat gyűjtöttük össze számodra.

*Ajánlataink 2016. január 31-ig érvényesek.

Kisgép ajánlatok »
Nagygép ajánlatok »
A Gorenje Mikulása
Adni és kapni is öröm. Barátunk, a Mikulás idén az Újbudai Montágh Imre Készségfejlesztő Speciális Szakiskolában járt segítőivel Danics Dóra énekesnővel és a speciálisan képzett Maja kutyussal. Az izgatott gyereksereg, csillogó szemekkel, ünnepi díszben pompázó aulával várta őket. Az ünnepség végén pedig feltárult a meglepetés: egy piros Gorenje Old Timer hűtőszekrény telis-tele Kockás Túródesszerttel!
Boldog Békés Ünnepeket kívánunk minden kedves Felhasználónknak!
Nézzétek meg videónkat, hogy megtudjátok, mit is csomagoltunk Nektek 2016-ra!
Kövessetek bennünket Facebookon!
Legyél csapattag nálunk! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!
Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje