Gorenje októberi hírlevél
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
Gorenje októberi hírlevél
A házi befőzés kezd újra népszerűvé válni. Az egészséget és a környezeti fenntarthatóságot szem előtt tartva egyre többen teszünk el szezonális gyümölcsöket otthoni befőzés útján. Aki kóstolt már házilag eltett gyümölcsöt, az tudja, hogy mit jelent az egyedülálló és utánozhatatlan zamat, hiszen a saját ízlésünk szerint elkészített finomságoknak nincs párja! De nézzük, hogyan is asszisztálhatunk hozzá:
A főzés forradalma - IQcook!
Felejtsétek el a konyhai baleseteket és ismerjétek meg intelligens főzőlapunkat, amely forradalmian új megoldása egyesíti a tapasztalt szakácsok tudását egy rendkívül felhasználóbarát konyhai eszközzel! Beépíthető funkcióinak köszönhetően gyakorlatilag magától „tud főzni”: mindig a megfelelő hőmérsékleten, a megfelelő teljesítménnyel, és az értékes tápanyagok megőrzése mellett készíti el ételeidet. Számíthatsz rá, hogy idejében észlel minden változást és automatikusan hozzáigazítja működését készülő finomságaidhoz, hogy elkerüld az ételek kifutását, odaégését vagy a túlfőzést, valamint az ezzel járó csalódást is. 
Megnézem »
Mi mindent készíthetsz még a sütődben?
Beépíthető sütőink új generációját megbízható konyhai asszisztensekké alakítottuk át, amelyek gondoskodnak róla, hogy az ételeid mindig ízletesek és egészségesek maradjanak. Fejlesztőmérnökeink komplex főzési folyamatokat ültettek át könnyen használható sütési programokká, hogy lecsökkentsék a szükséges teendők mennyiségét és a hibák lehetőségét a sütés-főzés során. Számos speciális program teszi lehetővé, hogy házi joghurtot, lekvárt készítsünk, gyümölcsöt aszaljunk a sütőben, illetve hogy a húst vagy halat lassú, teljes mértékben irányított módon készítsük el.
Megnézem »
Új inverteres mosógép modellek a márkaboltban!
Az inverteres mosógép-motor által biztosított előnyökről sok helyen olvashattál már, röviden összefoglalva azt érdemes róla tudni, hogy ez a megoldás a terhelés függvényében adagolja a teljesítmény, ezáltal védi a ruhákat, a készülék motorját, lényegesen halkabban működik a hagyományos szénkefés motorral felszerelt típusoknál és nem mellékesen kevesebb energiát is fogyaszt. A Gorenje is forgalmaz inverteres motorral szerelt mosógépeket (nem mellesleg szárítógépeket is), ezek közül a legújabbakat megtekintheted itt és itt.
Extra garancia regisztráció!
Ha regisztráljátok 2015. július 1. és 2015. december 31. között vásárolt Gorenje mosógépeteket vagy hűtőszekrényeteket, plusz egy év funkcionális jótállással ajándékozunk meg benneteket!
Utánanézek »
Töltsd le dekoratív ajándékainkat!
Itt a befőzés és a lekvárok készítésének ideje. Ha befőttjeidet szép címkével látod el nemcsak díszítheted vele, de fontos információkat is rögzíthetsz rajta: mi van az üvegben, mikor készült, vagy ha ajándéknak szánod, akkor az illető nevét, egy idézetet és még persze sok minden mást is. Dekoratív címkéinket itt letöltheted.
Letöltés »
Kövess bennünket a Facebookon!
Legyél csapattag nálunk! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!
Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje