Gorenje júniusi hírlevél
Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, kérjük nyissa meg internet böngészőben. Gorenje
Gorenje júniusi hírlevél
Eljött a kikapcsolódás és a nyári pihenés ideje. Segítünk, hogy nyugodtan hátradőlhess és élvezhesd a modern életstílushoz tervezett időtakarékos, környezetbarát és energia hatékony megoldásainkat, melyhez a most 3+1 éves garanciával asszisztálunk! Nézz utána, nehogy lemaradj!
Legyen a mosás élmény, ne házimunka!
Élj a lehetőséggel, és vedd igénybe az állami támogatást, hogy lecserélhesd régi mosógépedet!
A pályázati időszak 2015. július 1. és 2015 szeptember 30. között zajlik, a vásárlásokat pedig az elbírálások függvényében, várhatóan 2015. augusztus közepe és 2015. november vége között lehet majd lebonyolítani a programban résztvevő áruházakban. A Gorenje által nyújtott, 1 év kötelező helyett 3 év teljes körű jótállást a 2015. július 1-je és 2015. szeptember 30. közötti időszakban további 1 év kiterjesztett, funkcionális garanciával egészítettük ki! Tudj meg többet a programról itt
Bemutatkoznak a vitaminok őrei!
Tudtad? Friss zöldségeid és gyümölcseid imádják az álladó, stabil hőmérsékletet.  Ezért a legjobb hűtőszekrényeinket úgy alakítottuk ki, hogy az AdaptTech önszabályozó technológiának köszönhetően folyamatosan figyeljék, és megjegyezzék ajtónyitási szokásaidat (bő egy hét időszakát tekintve), hogy ennek megfelelően szabályozzák a kompresszor működését.  Így tárolt élelmiszereid sokáig frissek maradnak, hűtőszekrényed pedig kevesebb energiát fogyaszt. A mosógépeinkhez hasonlóan számos hűtő modellünkre szintén 3+1 év garanciát adunk - élj a kiterjesztett garancia lehetőségével és tájékozódj a további vitaminmegőrző funkcióikról itt!
Megjelent szezonális kiadványunk!
Olvass bele szezonális kiadványunkba és frissítsd fel otthonodat – összefoglaltuk 2015. július 1. és 2015. szeptember 30. közötti időszakra vonatkozó legkiemelkedőbb ajánlatainkat! Keresd kiadványunkban a 4 év garanciával forgalmazott mosógépeinket, hűtőszekrényeinket, illetve E.ON Energiatakarékossági Díj-nyertes mosógépeinket!
Megnézem »
Mutasd meg nekünk kreativitásod!
AZ EGÉSZSÉG FINOM! Ugye, egyetértesz? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és vegyél részt Koktél Bár üzenőfali nyereményjátékunkban. Oszd meg velünk kedvenc zöldség vagy gyümölcs koktél receptedet 2015. július 17ig a felhívásban (a kommentek között), és nyerj egy szuper Gorenje JC800G gyümölcscentrifugát! ;)
További részletekért pedig látogass el oldalunkra itt!
Kövess bennünket a Facebookon!
Legyél csapattag nálunk! Tájékozódj újdonságainkról, tudj meg többet berendezéseink hasznos funkcióiról és böngéssz receptajánlataink, valamint a különböző konyhai praktikák és érdekességek között! Oszd meg velünk tapasztalataidat!
Csatlakozom »
Leiratkozás www.gorenje.hu Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje