Rövid útmutató a tökéletesen rendezett gardróbszekrényért. - Gorenje
bezár
...

Rövid útmutató a tökéletesen rendezett gardróbszekrényért.

HOME SIMPLIFIED
7.9.2018

Egy rendezetlen gardróbszekrény teljesen tönkreteheti a reggelt. Megtalálni a keresett inget a hegyekben álló ruhák között, amikor már rég késésben vagy, egy nagyszerű reggelből is káoszt teremt pillanatok alatt. Ez alapján egy áttekinthető, rendezett gardróbszekrény nagyon jó ötletnek hangzik. De hol is kezdjük? Íme öt lépés, amellyel eljuthatsz a jól szervezett "szekrény-mennyországba".

1. Vegyél ki mindent a szekrényből! Igen, minden egyes ruhadarabot! Így megtudhatod, hogy mennyi ruhád is van ténylegesen, és hogy valójában mit viselsz azok közül. Az általánosan javasolt szabály, hogy, ha egy éve nem viselted, akkor érdemes tőle érzékeny búcsút venni. Ha nem tudsz ilyen kegyetlen lenni, adunk még néhány olyan szempontot, amely segít a döntésben.

2. Vedd fel a "szortírozó sapkádat"! Most, hogy csak azok a ruhák maradtak, amelyeket valójában viselsz, elkezdheted rendszerezni azokat. Ennek számos módja van, leggyakrabban a típus szerint szerveznek az emberek: tedd külön-külön a nadrágaidat, a felsőket, az ingeket, a szoknyákat, stb. Elkülönítheted a munkaruhádat az ünnepiektől, vagy például aszerint, hogy milyen gyakran hordod azokat.

3. Fogasra akaszd a lehető legtöbb ruhát! Ez megkönnyíti a keresett elemek megtalálását és további helyet takarít meg. A hasonló színek egymás mellett történő tárolása megkönnyíti a egyszerre viselhető öltözetek összeállítását.

4. Rendezd be a fiókokat! Szortírozd a kisebb tárgyakat, például fehérneműt és zoknikat fiókelválasztókkal és dobozokkal. Az összehajtott ruhákat, például a pólókat, könnyebb megtalálni, ha közvetlenül egymásra rakod őket.

5. Minden a helyén. Ha rendezetten szeretnéd tartani a szekrényedet, akkor el kell kötelezned magadat amellett, hogy mindent vissza fogsz helyezni oda, ahova tartozik, miután használtad. De ne aggódj, valójában csak néhány percet vesz igénybe, hogy visszatedd a ruháidat az eredeti helyükre.

6. Élvezd a rendezett szekrény látványát! Valóban jó érzés, ugye? És mivel most olyan szépen néz ki, megérdemelsz egy ruhatárfrissítő bevásárlást!

Az élet bonyolult. Legalább a mosás legyen egyszerű!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek és szárítógépek kombinálják a legújabb technológiát az egyszerű működéssel, mindezt kiemelkedő energiahatékonyság mellett.

A különleges, hullámformájú, "3D"-s dobbordákkal felszerelt, egyedülálló designnal tervezett WaveActive dob mosás közben lágyítja a ruhák szálait, hogy a program végén tökéletesen tiszta ruhákat vehess ki a mosógépedből, amelyeket alig kell vasalni. Így a számodra igazán fontos dolgokkal töltheted az idődet.

Ez is tetszhet: