Miért az otthon termesztett gyümölcs- és zöldségfélék a legjobbak? - Gorenje
bezár
...

Miért az otthon termesztett gyümölcs- és zöldségfélék a legjobbak?

HOME SIMPLIFIED
23.4.2018

Volt már, hogy beleharaptál egy otthon termesztett paradicsomba, és észrevetted, hogy sokkal ízletesebb, mint amit általában a boltban szoktál vásárolni? Sok ember éli át ezt a felismerést, de csak néhányan kellőképp bátrak és hajlandóak belevágni a saját termesztésbe. Ezt szem előtt tartva összegyűjtöttünk néhányat a legmeggyőzőbb okok közül, hogy miért is kellene a saját kertedből vagy a helyi gazdaságból érkező terményeket fogyasztanod.

1. Rövidebb út az asztalodig. A raktáron tárolt élelmiszereknél napok, de akár hetek is eltelhetnek azok betakarítása pillanatától az otthonodban való eljutásáig, amely során értékes tápanyagokat veszítenek.

2. Jobb íz, nagyobb fokú frissesség. A saját kertben termesztett gyümölcsök és zöldségek kiváló íze azok frissességének köszönhető. Az házi élelmiszer termesztése teljes körű ellenőrzés biztosít számodra a felhasznált rovarirtószereket és műtrágyát (ha történt ilyen egyáltalán) illetően.


3. Jó neked és a környezetnek. A kertészkedés nem csak jó kültéri testmozgás, hanem pozitív környezeti hatással is jár, mivel az üzemanyagot nem használják fel a termelőtől a fogyasztóig.

4. A kert megtartása nem lehetséges. Ha nem tudsz saját kertet fenntartani vagy napi elmenni a helyi gazdálkodóhoz, a technológia megoldást kínálhat. Keress olyan hűtőszekrényt, amely intelligens funkciókat tartalmaz, amelyek a lehető legjobban utánozzák a természetben is előforduló feltételeket. Például a Gorenje hűtőszekrényben található VitaLight funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a zöldségek és gyümölcsök érési folyamata folytatódjon, így olyan frissek maradjanak, mintha egyenesen a kertből származnának.

Extra frissesség, extra vitaminok: NatureFresh beépíthető hűtőszekrények

Amikor a friss, ízekben és tápértékben gazdag ételek előállításáról beszélünk, a természet jelenti mindig is a legjobb inspirációt. Ezért a Gorenje új NatureFresh beépíthető hűtőszekrényei a természeti adottságokat utánozzák a növények fotoszintézis folyamatának fenntartásával, a páratartalom szabályozásával és a friss levegő biztosításával.

Továbbá a Gorenje NatureFresh beépíthető hűtőszekrényei kiemelkedően jó energiahatékonysági osztályba tartoznak (A + -tól az A +++ -ig), ráadásul moduláris és rugalmas kialakításuk biztosítja, hogy tökéletesen megfeleljenek minden életstílusnak.

Ez is tetszhet neked: