Hogyan vásárolj - pont a Számodra megfelelő mosógépet? - Gorenje
bezár
...

Hogyan vásárolj - pont a Számodra megfelelő mosógépet?

HOME SIMPLIFIED
7.9.2018

Nem minden mosógép ugyanolyan minőségű. A megfelelő mosógép egyszerűsíti az életedet, miközben a legjobb ár-érték arányú vásárlást jelenti. Annak érdekében, hogy megtaláld a Számodra legmegfelelőbbet, összeállítottuk ezt az egyszerű útmutatót:

Mennyi helyed van a mosógéped számára? Mielőtt vásárolnál egy mosógépet, fontos tudni, hogy hova fogod tenni. Ha kis hely áll csak a rendelkezésedre, akkor válassz a keskeny modellek közül, amelyek mélysége mindössze 43 cm.

Hányszor mosol általában egy héten? Ha általában nagy töltetekről van szó a háztartásod esetében, akkor fontold meg egy nagyobb kapacitású mosógépbe való beruházás lehetőségét, amely készülék alkalmanként akár 10 kg ruhát is ki tud mosni. Viszont, ha csak néhány ruhadarabot szoktál kimosni alkalmanként, akkor egy kisebb, például 6 kg-os mosógép alkalmasabb lesz a számodra.

Mennyire piszkosak a ruhák, amelyeket általában mosol? Ha extra segítségre van szükséged a makacs foltok elleni küzdelemben, keress egy mosógépet különleges folteltávolító programokkal. Az ionizációs technológia egyike a bizonyítottan nagyon hatékony folteltávolítási módszereknek, ráadásul még alacsony hőmérsékleten és további vegyszerek használata nélkül is.

Te vagy egy családtagod hajlamos az allergiára? Néhány mosógépnek vannak olyan programjai, amelyek magasabb hőmérsékletet és extra öblítést használnak az allergének hatékony eltávolítására és a finom bőr védelmére.

Mennyire utálod a vasalást? A mosógép gőzprogramokkal lágyíthatja ruháid rostjait, ami jelentősen csökkenti a ráncokat és minimalizálja a vasaláshoz szükséges időt. Bónusz: a gőz önmagában is csökkentheti az allergiát és a baktériumokat.

Még mindig nem tudsz dönteni? Anna, a virtuális vásárlási asszisztensünk szívesen segít, egyelőre az angol piacon! Beszélhetsz vele.

Az élet bonyolult. Legalább a mosás legyen egyszerű!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek és szárítógépek kombinálják a legújabb technológiát az egyszerű működéssel, mindezt kiemelkedő energiahatékonyság mellett.

A különleges, hullámformájú, "3D"-s dobbordákkal felszerelt, egyedülálló designnal tervezett WaveActive dob mosás közben lágyítja a ruhák szálait, hogy a program végén tökéletesen tiszta ruhákat vehess ki a mosógépedből, amelyeket alig kell vasalni. Így a számodra igazán fontos dolgokkal töltheted az idődet.

Ez is tetszhet neked: