Engedd be az új energiát otthonodba! - Gorenje
bezár
...

Engedd be az új energiát otthonodba!

HOME SIMPLIFIED
23.4.2018

A tavaszi remek időszak arra, hogy rendet rakhass az otthonodban. Hogy tágasabbá, nyugodtabbá és friss energiával telibbé tedd. Higgy nekünk, azonnal jobban fogod érezni magad! Eldönteni, hogy mi maradjon, és mi nem, elég nehéz feladat, ezért kezdd a kis dolgokkal, de legyél kitartó. Itt olvashatsz hat kérdést, amelyek szerintünk segítenek majd a döntéshozásban.

  1. Használtam ezt a múlt évben? Ha nem, akkor valószínűleg nem kell.

  2. Most megvenném az adott dolgot? Ha a válasz nem, akkor miért tartanád meg?

  3. Tartsam csak azért, mert pénzt költöttem rá korábban? Ha nem használod, akkor kidobott pénz volt egyébként is, így akár el is adományozhatod azt a tárgyat, valakinek, akinek valóban szüksége van rá.

  4. Van-e hasonló tárgy még a lakásban ugyanarra a célra? Tarts meg egyet közülük, a többi kuka.

  5. Illik-e hozzám vagy a lakásomba? Ha nem nézel ki tőle jobban vagy nem érzed tőle jobban magad, akkor semmi szükség arra, hogy megtartsd.

  6. Érzelmi okokból őrizted meg eddig? Ez rendben van, ezért párat közülük őrizz meg egy e célra fenntartott "emléktárgy" dobozban.

Miután kitaláltad, mitől szeretnél megszabadulni, fontold meg, hogy mit fog tenni a kidobásra szánt dolgokkal. Ugyanis sok jobb lehetőség van, mint egyszerűen eldobni a régi dolgokat. Odaadhatod a barátaidnak, a családodnak vagy egy jótékonysági szervezetnek, eladhatod a neten, vagy talán arra is lehetőséget találsz, hogy az adott tárgyat újra lehessen hasznosítani. Akárhogy is, ha kidobsz minden olyan dolgot, amire nincs többé szükséged, több helyet ad majd neked, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél.

Az élet bonyolult. Legalább a mosás legyen egyszerű!

Az új Gorenje WaveActive mosógépek és szárítógépek kombinálják a legújabb technológiát és az egyszerű vezérlést, mindezt kiemelkedően energiahatékony működés mellett. 

A különleges, hullámformájú, "3D-s" bordákkal ellátott, egyedi módon kialakított WaveActive dob lágyítja a ruhák rostjait, hogy azok tökéletesen tiszták, illetve szárítógép esetén vasalást alig igénylően szárazak legyenek. Így az igazán fontos dolgokkal foglalkozhatsz.


Ez is tetszhet neked: