7 újévi fogadalom az egyszerűbb életért - Gorenje
bezár
...

7 újévi fogadalom az egyszerűbb életért

HOME SIMPLIFIED
28.11.2017

Túlterheltnek és folyamatosan elfoglaltnak érzed magad? Szeretnél több időt tölteni önmagaddal és szeretteiddel? Mi is van azzal a rég elfeledett hobbiddal? Az egyensúly megteremtése elfoglalt és összetett világunkban néha nehéz feladatnak tűnhet, de ez a 7 újévi fogadalom egy pici egyszerűséget, könnyebbséget hozhat mindennapi életedbe.

1. Összpontosíts! 

Fogadd el, hogy a változás nem következik be egyik napról a másikra, és határozd meg, hogy életed mely területein fogsz elsősorban az egyszerűsítésre törekedni. És ne felejtsd el megünnepelni a győzelmedet a téren, még a legkisebbeket is!

2. Szerezz egy egyszerűsítő barátot!

LIFE SIMPLIFIED. Az egyszerűbbé tett élet gondolata január 1-jén könnyen megvalósítható dolognak tűnhet, amikor izgatott vagy az elkövetkező év kapcsán és és tele vagy új tervekkel - de aztán, a rohanó mindennapokban könnyű elveszíteni a fókuszt. Az egyszerűsítő barátod "felelősségre vonhat", amikor letérsz a Life Simplified pályáról, és segít emlékezni azokra a dolgokra, amelyek valójában nagyon fontosak számodra.

3. Vásárolj kevesebbet tudatosan. 

Az előre megírt heti vásárlási tervek időt és pénzt takaríthatnak meg, csökkenthetik a vásárlással járó stresszt, és még egészségesebbé is tehetik az étkezésedet, mert - persze csak, ha tartod magadat a tervedhez :-) - sokkal kevesebb lesz az utolsó pillanatban, a boltban felmerülő kísértés. Ne aggódj, a hűtőszekrényedben nyugodtan megbízhatsz a gyümölcsök és a zöldségek friss tárolása kapcsán.

4. Legyél offline!

Mikor láttad utoljára a barátaidat? Vagy olvastál el egy jó könyvet? Vagy sétáltál a parkban? Az agynak offline állapotban eltöltött időre van szüksége a regenerálódáshoz, ezért minden nap tudatosan tervezz be egy órát, amikor kikapcsolod a számítógépet, leteszed a telefont és élvezed azokat a tevékenységeket, amelyek energiával töltenek fel.

5. Ismerd meg jobban a... Mosógépedet!

Vess egy hosszabb pillantást a gombokra és a készülékeid kezelőszervének ezidáig még nem használt részeire és olyan hasznos funkciókat fedezhetsz fel, amelyek segíthetnek mindennapi életed könnyebbé tételében. Például lehet, hogy beállíthatod a mosó- vagy mosogatógépedet az alacsonyabb tarifával bíró napszakokra, vagy az indukciós főzőlapod még azt is meg tudja oldani, hogy a pörkölt meleg maradjon, amíg a kedvesed haza nem érkezik a munkából.

6. Alakíts ki rutinokat!

Bizonyos folyamatok automatizálása, például a mosás vagy a számlák kifizetése, időt és szellemi energiát takarít meg számodra azon unalmas házimunkák terén, amelyeket senki sem végez szívesen.

7. Szabadulj meg a rendetlenségtől!

Kevesebb tárgy az otthonodban kevesebb takarítást és több szabad helyet jelent, de a rendrakás lehet ijesztő feladat is, ha nem tetted meg... már egy jó ideje. Válassz ki kisebb területeket, ahol gyorsan érhetsz el komoly sikereket a rendrakás terén, például az íróasztalodon vagy csak egy konyhaszekrényben és kezd el ott.


Bónusz tipp: iratkozz fel hírlevelünkre és szerezd be rendszeres "Life Simplified" információ-adagodat egyszerűen az elektronikus levélcímedre!

Tökéletesen felkészültek a feladataid elvégzésére.

Az új Gorenje mosogatógépeket a modern életmód inspirálta. Elég rugalmasak ahhoz, hogy bármilyen feladatot megoldhassanak, hiszen a mozgalmas mindennapoknak való megfelelés igényével terveztük meg őket.

A SmartFlex mosogatógépek számos funkciójuk és egy maximálisan állítható és testreszabható belsejük révén teljes mértékben alkalmazkodnak minden igényeidhez. A rengeteg hasznos terméktudás időt ad arra, hogy élvezd az élet fontosabb dolgait.


Ez is tetszhet: