Hozd ki a legtöbbet az ételmaradékból! - Gorenje
bezár
...

Hozd ki a legtöbbet az ételmaradékból!

FOOD SIMPLIFIED
7.5.2018

Tudtad, hogy az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek egyharmada minden évben kárba vész? Segíthetsz csökkenteni ezt a hatalmas mennyiséget azzal, hogy:

1. Belátod: az előkészítés kulcsfontosságú. A legfontosabb ebben az esetben az, hogy az élelmiszer gyorsan (legfeljebb 2 óra alatt) lehűljön és légmentesen záródó tartályba kerüljön. Ne hagyd a maradékot a konzervdobozban, mert gyorsan felveszi a doboz kellemetlen alumínium ízét.

2. Különválasztod a nyers és a főtt ételeket. Sok étel hajlamos a baktériumok gyors fejlődésére. Ezért a nyers ételeket mindig elkülönítve kell tárolni a főtt ételektől. Az olyan ehető dolgokat, amelyek általában hamarabb megromlanak, a megfelelő hőmérsékleten kell tárolni.

3. Használod a fagyasztódat. Ha túl sok gyümölcs és zöldség van a hűtődben, de tudod, hogy nem leszel képes azonnal felhasználni őket, gyakran jobb, ha egyszerűen lefagyasztod őket. Lehetőség van mind a nyers, mind a főtt húskészítmények lefagyasztására.


Extra frissesség, extra vitaminok: NatureFresh beépíthető hűtőszekrény


Amikor a friss, ízetes és tápértékben gazdag ételekről van szó, mindig is a természetben előforduló megoldásra volt érdemes hagyatkozni. Ezért a Gorenje új, NatureFresh beépíthető hűtőszekrényei a természetben is megfigyelhető feltételeket utánozzák a fotoszintézis folyamat fenntartásával, a páratartalom szabályozásával és a friss levegő biztosításával.

És ez még nem minden: a Gorenje NatureFresh beépíthető hűtőszekrényei kiemelkedően jó, az A+-tól az A+++-ig terjedő energiaosztály besorolásúak, moduláris és rugalmas kialakításuk révén pedig tökéletesen igazodnak minden életstílushoz.

Ez is tetszhet neked: