Gomba fritatta szalonnával - Gorenje
bezár
...

Gomba fritatta szalonnával

FOOD SIMPLIFIED
23.4.2018

Gombák, szalonna és sajt? Mi nem tetszik? Ez a fritatta a megfelelő választás a vasárnapi reggelire vagy egy egyszerű hétköznapi vacsorára.

Hozzávalók:

  • 8 tojás
  • 300 gramm gomba
  • 100 gramm sajt
  • 50 gramm szalonna
  • ½ csomó petrezselyem

Kis erővel verd fel a tojásokat. Darabold fel a gombát és a petrezselymet nagy darabokra. Tekerd fel a szalonnacsíkokat, majd szeleteld fel azokat. Süsd a szalonna szeleteket egy serpenyőben 2 percig, majd öntsd rájuk a felvert tojásokat. Add hozzá a gombát és a sajtot, és főzd 15 percig közepes lángon. Ezután fordítsd át a frittatát és süsd még 4 percig a másik oldalát. Díszítsd apróra vágott petrezselyemmel.

Velünk egyszerűbb lesz a főzés. Veled  pedig tökéletes az élmény.

Olyan szinten főzni mint egy szakács, egyszerű is lehet. Mindössze egy kreatív szikrára van szükség, mivel a Gorenje gázfőzőlapjai minden másról gondoskodnak. Nagy felületű és teljesítményű gázégőikkel, korszerű termékjellemzőikkel segítik még a legkreatívabb konyhai elképzeléseid megvalósulását is.

Tedd próbára kreativitásodat és lepd meg szeretteidet olyan tökéletesen elkészített ételekkel, amelyekről eddig csak álmodhattak.


Ez is tetszhet neked: